Gigantikus karácsonyfa 3D-s Exkluzív Lucfenyő 1200cm

Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t

6,045,000Ft0Ft

Gigantikus műkarácsonyfa, magasság 1200 cm, szélesség 600 cm, zöld 3D-s lucfenyő tűlevelek, tűlevelek típusa 3D (PE) + PVC, kivitelezés – extra magas, szilárd fémváz, részek száma –

Elfogyott

A fényűző, gigantikus méretű karácsonyfa, a 3D-s Exkluzív Lucfenyő a vásárlóink által nagyon kedvelt 3D-s Exkluzív Lucfenyő egyedülálló, extra gigantikus változata. Ez a 2023-as ÚJDONSÁGUNK valóban egy hatalmas karácsonyfa, valósághű 3D-s tűlevelekkel, természetes zöld színárnyalatban.

Ezek az exkluzív 3D-s tűlevelek a valódi lucfenyő tűlevél-öntvények legújabb technológiájával készültek, így tökéletesen megelevenítik a természetben található, élő lucfenyőt. A fenyő gyártásához a legkiválóbb minőségű PE és PVC alapanyagokat használjuk, így évtizedekig fogja díszíteni a cége vagy az előcsarnoka nagyméretű helyiségeit.

Ez a gigantikus karácsonyfa beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Bevásárlóközpontok, városi és falusi terek, irodaházak, bemutatótermek vagy templomok díszítésére kiválóan alkalmas.

A tömör fémváz azonos hosszúságú gallyakkal rendelkező, egyforma részekből áll, így a 3D-s Exkluzív Lucfenyő könnyen összeszerelhető és a magassága is beállítható.

A fenyőfa kiváló minőségű és lassú égésű alapanyagokból készült, amelyek megfelelnek az elvárt biztonsági előírásoknak. A fémvázzal együtt egy szilárd tárolódobozban kerül forgalomba, és egy vagy több raklapon kerül kiszállításra.

– Egyedi 3D-s lucfenyő tűlevelek természetes zöld színben
– Kidolgozott gallyszerkezet
– Beltéri és kültéri használatra alkalmas
– A fa ellenáll a 6-os és az annál erősebb szélfújásnak.
– Gigantikus méret, 4 – 12 méter
– Fémváz (részenként összeállítható)
– Erős fenyőgallyak – kampós szerkezet
– Lassú égésű alapanyagokból készült
– Szilárd tárolódobozban
– Egyszerű összeállítás
– 1x ingyenes szerelőkészlet csavarokkal
– 1x girland 540cm ingyen – a padló és a váz közti tér befedésére

Termékparaméterek

Výška (so stojanom)

Szélesség

Kivitelezés

Tűlevél típus

Jótállás

FAVI Kategória

További információk

Výška (so stojanom)

Szélesség

Kivitelezés

Tűlevél típus

Jótállás

FAVI Kategória