Reklamációk

Szerződéstől való elállás indoklás nélkül

A törvény szerint a fogyasztónak joga van az áru átvételétől számított 14 napon belül visszaküldeni az árut indoklás nélkül.  Ebben az esetben szükséges kitölteni az eladó telephelyén kívül kötött szerződéstől való elállási nyilatkozatot ( letölthető ) és a termékkel együtt elküldeni a címünkre is.

EXPANDECO – Karácsonyfavilág

FLK – Magyar Posta

Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18

Fót, 2151

Hungary

A visszaküldési címen személyes átadásra nincs lehetőség. A csomagokat csupán postai csomagként vagy futárszolgálattal lehet visszaküldeni.

A termék és az elállási űrlap kézbesítése után az eladó köteles haladéktalanul, a termék visszaérkezésétől számított 14 napon belül visszaküldeni a vásárló részére a termék vételárát.

A panasz gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, küldje el a szerződéstől való elállást az info@karacsonyfavilag.hu e-mial címre !!!


Reklamáció

Hibás termék esetén szükséges késedelem nélkül érvényesíteni a reklamációt (és a terméket nem lehet tovább használni)!! Ebben az esetben szükséges kitölteni az eladó telephelyén kívül kötött szerződéstől való elállási nyilatkozatot ( letölthető ), leírni a termék hibáit  és a termékkel együtt elküldeni a címünkre

EXPANDECO – Karácsonyfavilág

FLK – Magyar Posta

Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18

Fót, 2151

Hungary

A visszaküldési címen személyes átadásra nincs lehetőség. A csomagokat csupán postai csomagként vagy futárszolgálattal lehet visszaküldeni.

Magyarország. A terméket elküldjük a reklamációval kapcsolatos felülvizsgálatra.

A panasz gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, küldje el a szerződéstől való elállást az info@karacsonyfavilag.hu e-mial címre !!!


FIGYELMEZTETÉS: Az eladó telephelyén kívül kötött szerződéstől való elállási nyilatkozat nélkül visszaküldött csomagot nem áll módunkban reklamációként kezelni és nem vagyunk kötelesek megkeresni a visszaküldés okát !!!


Az elállási nyilatkozatot figyelmesen és olvashatóan töltse ki. Amennyiben lehetősége van, számítógépen töltse ki. 


Ha nem biztos abban, hogy a termék valóban sérült, írjon nekünk az info@karacsonyfavilag.hu címre vagy hívjon minket a +36 1 998 9120 telefonszámon és mi szívesen segítünk.


Letölthető dokumentumok :

Az eladó telephelyén kívül kötött szerződéstől való elállás 

A vásárló adásvételi szerződéstől való elállási jogának gyakorlására vonatkozó utasítások 


Kapcsolati adatok:

Wocht s.r.o.

EXPANDECO – Karácsonyfavilág

FLK – Magyar Posta

Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18

Fót, 2151

Hungary

Magyarország A visszaküldési címen személyes átadásra nincs lehetőség. A csomagokat csupán postai csomagként vagy futárszolgálattal lehet visszaküldeni.

Telefonszám: +36 1 998 9120 e-mail: info@karacsonyfavilag.hu.

Statisztikai számjel: 50186965 Közösségi adószám: SK2120200874


Nem felel meg a magasság és szeretné kicserélni másikra?

Az eredeti állapotban lévő terméket a csomag átvételétől számított 14 napon belül kicserélheti. Ebben az esetben az alábbi módon járjon el. Kérjük írjon nekünk a visszaigazoló e-mailre, amelyet a megrendelés létrehozása után kapott tőlünk, írja meg milyen méretre szeretné kicserélni az eredeti méretet. Ha nem találja ezt az emailt, kérjük írjon nekünk az info@karacsonyfavilag.hu címre. Szükséges, hogy az e-mailben feltüntesse a teljes nevét, címét, telefonszámát, megrendelése számát és a kiválasztott méretet.


A csomagból hiányzik a műanyag állvány talpa?

Ebben az esetben elér, ha ír nekünk az info@karacsonyfavilag.hu címre, elküldi megrendelés számát, teljes nevét, címét és a telefonszámát és mi elküldjük a póttalpat.

FIGYELMEZTETÉS :A vásárlónak kötelessége az átvételkor ellenőrizni a csomagot. A pótállvány kérésére csak a csomag átvételét követő 14 napon belül van lehetőség. Az ezután benyújtott reklamáció nem indokolt és spekulatívnak tekinthető.


Eladó az általános szerződési feltételek szerint nem felel következő használat által okozott hibákért: mechanikai sérülés, elkerülhetetlen esemény (természeti katasztrófa, helytelen használat), a használati útmutatóval és a szokásos gyakorlattal ellentétben, különleges esetekben, ha a probléma a termék természetéből következik valamint egy illetéktelen személy beavatkozása okozza , beleértve a a felhasználót vagy más szakszerűtlen beavatkozást, a termékek olyan helyen való felhaszálását, amelyek nem felel meg a páratartalma, kémiai és mechanikai hatása nem felel meg a termék természetes környezetének, a karbantartás és gondozás elhanyagolásával, túlzott megterhelés okozta károsodással, a dokumentációban meghatározott feltételek, általános alapelvek, műszaki szabványok vagy biztonsági előírások vagy egyéb garanciális feltételek megsértése esetén.