Gyakori Kérdések

KÉZBESÍTÉS  

Hány nap múlva lesz kézbesítve a karácsonyfa?  

A fa kézbesítésére általában a megrendelés megerősítésétől számított 3 munkanapon belül kerül sor. A csomag kézbesítésének napján a futárszolgálat sms-ben értesíti Önt a kézbesítés pontos idejéről. A feltüntetett időintervallumban a futár telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.

Mi történik akkor, ha nem nekem nem felel meg a kézbesítés helye vagy ideje?  

Ebben az esetben kérjük hívja fel a telefonszámot, amelyről az sms érkezett vagy a futárszolgálat telefonszámát és megegyezni egy másik szállítási időpontban vagy helyszínben.

Hogy van a karácsonyfa becsomagolva?  

Minden karácsonyfa kartondobozba van csomagolva, ebben kerül kézbesítésre.


FIZETÉS  

Fizethetek a termék átvételekor (utánvéttel)?  

Igen, természetesen. A termék megrendelésekor két lehetőségből választhat: online kártyás fizetés vagy utánvétes fizetés (a csomag átvételekor).

Fizethetek kártyával a futárnak az utánvétes csomag átvételekor?  

Igen, a csomag átvételekor lehetőség van kártyával fizetni.

Lehet  online kártyával fizetni?  

Igen, a besteron fizetési kapunak köszönhetően webáruházunkban lehet online kártyával fizetni. A besteron fizetési gomb széles skáláját kínálja (VISA, MASTERCARD, SporoPay, TatraPay, ČSOB fizetési felület, ePlatby VÚB, UniPlatba, postabank, VIAMO)


MEGRENDELÉS  

Honnan tudhatom, hogy sikeres volt-e a rendelésem?  

A megrendelés leadása után pár perccel elküldünk egy automatikus e-mailt a megrendelés  fogadásáról.  Ha nem érkezett Önnek ilyen e-mail, akkor lehet, hogy helytelen  e-mail címet adott meg vagy hiba történt a rendszerben. Ha nem biztos abban, hogy   a megrendelést leadta, hívjon fel minket az alábbi telefonszámon:  +3616555954  vagy írjon nekünk az info@karacsonyfavilag.hu címre.

Mikor  kerül elküldésre a karácsonyfa?  

A fát a megrendelés fogadásától számított 24 órán belül küldjük. A termék becsomagolása és a futárszolgálat számára való elkészítése után a vásárlót e-mailben értesítjük a csomag küldéséről.

Meddig van lehetőség karácsonyfát rendelni Karácsony előtt?  

A legutolsó nap, amikor megrendelheti a karácsonyfát 2021. december 12-én 23.59-ig, mivel a futárszolgálatok ebben az időszakban nem győzik a csomagok kézbesítését és számunkra fontos, hogy megérkezzen Önhöz a csomag Karácsony előtt.

Mit tegyek, ha szeretném megváltoztatni a rendelésem?  

Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben az info@karacsonyfavilag.hu címen vagy a +3616555954 telefonszámon.


TARTOZÉKOK  

A csomag tartalmazza az állványt?  

Igen, az állvány minden karácsonyfa csomagolásának része.

A karácsonyfa fém vagy műanyag állvánnyal fog érkezni?  

Minden karácsonyfatípus alatt megtalálja a termék bővebb leírását, ahol fel van tüntetve az állvány típusa. A műanyag állványokat a klasszikus karácsonyfákhoz adjuk, a 3D műfenyőkhöz általában a fém állványok vannak csomagolva.

Lehetséges a műanyag állványt fémre cserélni?  

Az állványt nem lehet kicserélni, de webáruházunkban külön vásárolhat egy állványt.


A FA SPECIFIKÁCIÓI  

Hány részből áll egy fa?  

A 450 cm-es és 300 cm-es méretű fák négy részből állnak.

A 270cm, 250cm, 220cm, 210cm és 180cm méretű fák három részből állnak.

A 150cm és 120cm méretű fák egy részből állnak.

Milyen méretű a fa csúcsa?  

Maga a fa csúcsa a klasszikus fa mindegyik mérete esetében kb 20 cm. A 3D műfenyők esetében a fa csúcsa 10 és 15 cm között mozog. Ezt a tényt figyelembe kell venni a megfelelő méretű fa kiválasztásakor is.

A fa magasságába az állvány mérete is bele van számolva?  

Igen, a fa maximális magasságát a talajtól számítják az állvánnyal együtt mérik egészen a fa csúcsának végéig.

Mi az a 3D műfenyő? Mi a különbség a 3D-s  és a klasszikus fa között?  

A műanyag 3D-s karácsonyfák PE (polietilén) anyagokból készülnek, amelyek öntöttek, amelynek köszönhetően tökéletes háromdimenziós ágai vannak. Klasszikus karácsonyfák PVC (polivinil-klorid) fóliából készülnek, a tűlevelek laposak mint a papír. Ha segítségre van szüksége a karácsonyfa kiválasztásakor, akkor megmutatjuk Önnek a pontos útmutatót, amelyet ITT talál.

Miért klasszikus PVC tűlevelekkel teszik sűrűbbé a 3D-s karácsonyfákat?  

A fák PVC tűlevelekkel vannak sűrűsítve, főként a hozzáférhető ár miatt. Az úgynevezett FULL 3D FULL 100%-ban 3D ágakat tartalmaznak, amelynek köszönhetően ezeknek a műfenyőknek az ára a kétszer annyi, mint a 3D műfenyők ára.

Láthatni lehet 3D-s fákon a klasszikus PVC tűleveleket, amelyeket a sűrűbb hatás miatt használtak fel?  

PVC tűlevelek az első pillantásra nem láthatóak. A fa megvásárlásánál gondolni kell arra, hogy a fát feldíszíti, amelynek köszönhetően a klasszikus PVC tűlevelek tökéletesen el lesznek takarva.


REKLAMÁCIÓ  

Vonatkozik garancia a fára?  

Igen, minden fánkra 2-4 év garanciális időt biztosítunk.

Hány napig reklamálhatom a fát indok megadása nélkül?  

A terméket az átvételtől számított 14 napon belül ok nélkül reklamálhatja.

Mit kell tennem a termék reklamálásakor?  

Ha reklamálni szeretné a terméket, ki kell tölteni a távszerződéstől való elállási nyilatkozatot, ezt beletenni a termékkel együtt a dobozba és visszaküldeni a címünkre. Az összes szükséges információt és a távszerződéstől való elállást is megtalálja oldalunkon a  REKLAMÁCIÓ részben.

FIGYELMEZTETÉS:   A kitöltött elállási űrlap nélkül reklamációra visszaküldött terméket nem vagyunk kötelesek feldolgozni. Ezért kérjük vásárlóinkat, hogy a reklamáció esetén következetesen járjanak el.

Mi történik akkor, ha nem felel meg a fa magassága? Ki lehet cserélni a terméket egy magasabbra/alacsonyabbra?  

Igen, természetesen. Ebben az esetben, kérjük írjon nekünk a visszaigazoló e-mailre, amelyet tőlünk kapott a megrendelés leadásakor. Írjon nekünk, hogy milyen méretűre szeretné kicserélni a fát.

Kicsomagolás után észrevettem, hogy hiányzik az állvány egyik lába. Mit kell tennem ebben az esetben?  

Ebben az esetben arra kérjük, hogy írja meg nekünk a problémát arra az e-mail címre, amelyről a rendelésről szóló visszaigazolást küldtük Önnek és a hiányzó lábat a következő nap elküldjük futárral.

A REKLAMÁCIÓVAL KAPCSOLATOS ÖSSZES SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT A REKLAMÁCIÓRÓL A REKLAMÁCIÓ RÉSZBEN TALÁLJA.  


    

   

      

 

   


A FA ÖSSZERAKÁSA ÉS ELHELYEZKEDÉSE  

Hogyan tudom helyesen összerakni a fát?  

Arra az esetre, ha esetleg nem tudná, tudja, hogyan kell megfelelően összerakni a fát, készítettünk egy pontos útmutatót a fa összerakásához, amelyet ITT talál.

Elvileg azonban nem ajánlott a fát a kandalló vagy más hőforrás közvetlen közelében elhelyezni!!!


Ha nem talált választ kérdéseire a fenti “Gyakran ismételt kérdésekben” kérjük, írjon nekünk egy megjegyzést vagy kérdést, és mi szívesen válaszolunk Önnek. KÖSZÖNJÜK

Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x