TOP 10 – Az idei év modern karácsonyfái

Karácsonyfa Világ / szeptember 5, 2022

Nem csak szép, de modern karácsonyfára is vágyik?

Olvass tovább »

TOP 10 – Prémium műfenyő az idei évre

Karácsonyfa Világ / augusztus 30, 2022

Mint minden évben, idén is bemutatjuk Önnek a prémium műfenyő exkluzív listáját, amelyeket a legigényesebb vásárlóinknak szántunk.

Olvass tovább »

TOP 10 – karácsonyfa trend 2022 a mi vásárlóinktól

Karácsonyfa Világ / augusztus 27, 2022

Egy szépen feldíszített karácsonyfa kétségtelenül hozzátartozik a karácsonyhoz, és remekül kiegészíti a tökéletes karácsonyi hangulatot.

Olvass tovább »

Egy karácsonyi képeslapnak mindenki örül

Karácsonyfa Világ / december 22, 2023

A klasszikus karácsonyi képeslap és általában a karácsonyi képeslap küldés lassan a feledés homályába vész. Manapság már csak be kell gépelni a karácsonyi képeslap szövegét a telefonba, és egy pillanat alatt a címzettnél van. De mi lenne, ha eredeti módon örvendeztetné meg a szeretteit? A karácsonyi képeslap nem csupán a régi idők hagyománya, sokkal többet jelent, mégpedig azt, hogy eszedbe jutott az illető és fontos önnek. Olyan inspirációkat hozunk, amelyekkel biztosan örömet szerezhet szeretteinek.

Olvass tovább »

TOP 7 karácsonyi film magyarul a Netflixen

Karácsonyfa Világ / december 5, 2023

El tudja képzelni a karácsonyt karácsonyi filmek nélkül? Talán nincs is jobb módja annak, hogy karácsonyi hangulatba kerüljön, miközben egy kis pihenést és kikapcsolódást is élvezhet. Elhoztuk önnek a legjobb karácsonyi filmeket, amelyeket a Netflixen találhat, és amelyeket mindenképpen érdemes megnézni. A Netflix karácsonyi filmek garantáltan tetszeni fognak mindenkinek, aki szereti akár a szerelemről szóló romantikus  karácsonyi filmeket, akár a karácsonyi animációs filmeket gyerekeknek.

Olvass tovább »

TOP 10 legjobb karácsonyi film

Karácsonyfa Világ / november 28, 2023

A karácsonyi hangulathoz az édes semmittevés és persze a karácsonyi filmek is hozzátartoznak, amelyek nélkül sokan el sem tudják képzelni az ünnepeket. Vannak, akik a karácsonyi romantikus filmeket kedvelik, mások a régi karácsonyi filmeket, és természetesen a karácsonyi filmek gyerekeknek is nagy kedvencek. Összeválogattuk önnek a legjobb karácsonyi filmeket a különböző műfajokból. Szóval, melyik top karácsonyi filmeket nem hagyja ki?

Olvass tovább »

Európa legszebb karácsonyi vásárai, amelyeket érdemes meglátogatni

Karácsonyfa Világ / november 21, 2023

Az advent az év legcsodálatosabb időszaka, amikor ráhangolódunk az ünnepekre. Egyedülálló élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt egy hagyományos karácsonyi vásár meglátogatása. Lélegzetelállító, varázslatos és felejthetetlen hangulatot tapasztalhat. Hová menjen karácsonyi vásárba? A karácsonyi vásároknak minden városban megvannak a maga sajátosságai, ezért kiválasztottuk önnek Európa legszebb karácsonyi vásárait. Igazán látványosak, és biztosan nem fog unatkozni.

Olvass tovább »

Magyarország legszebb karácsonyi vásárai

Karácsonyfa Világ / november 14, 2023

Karácsony. Az öröm, a béke és a család időszaka.  Sokak számára az év legszebb ünnepe. Hogyan lehet a lehető legjobban élvezni? Természetesen a karácsonyhoz elválaszthatatlanul hozzátartoznak a karácsonyi vásárok.  A karácsony előtti, adventnek nevezett időszakban minden nagyvárosban, kisvárosban vagy faluban találhat karácsonyi vásárt. Mindenki más városban szereti a karácsonyi vásárokat, ami teljesen érthető.  Ezért szeretnénk megosztani önnel néhány inspirációt, hogy melyik magyarországi karácsonyi vásárokat érdemes meglátogatni.

Olvass tovább »

Szokatlan adventi koszorú ötletek

Karácsonyfa Világ / november 7, 2023

Az adventi koszorú az advent legismertebb szimbóluma, amely egyetlen otthonból sem hiányozhat. Az adventi koszorú egyáltalán nem kell, hogy egyszerű legyen, hiszen sokféle anyagból készíthetünk egyet. Egy rendhagyó adventi koszorú garantáltan feldobja az otthonát, így nem kell a hagyományos, fenyőágakból és gyertyákból készült koszorúkhoz ragaszkodnia. A nem hagyományos adventi koszorúknak egyre több rajongója van, mi pedig nem hagyományos adventi koszorú ötleteket mutatunk be, amelyek stílusosak és feltűnőek lesznek.

Olvass tovább »

Karácsonyi ajándék ötletek az egész családnak

Karácsonyfa Világ / november 2, 2023

Ön is minden évben sokat gondolkodik azon, hogy milyen karácsonyi ajándékot vegyen szeretteinek? Olyan érdekes karácsonyi ajándék ötleteket gyűjtöttünk össze az egész családnak, amelyek megkönnyítik a döntést, és garantáltan boldoggá teszik a szeretteit. Cikkünkben remek tippeket talál karácsonyi ajándékokra az anyukájának, feleségének, gyerekeinek, valamint más családtagoknak.

Olvass tovább »

TOP 10 – A legszebb műfenyők ügyfeleinktől

Karácsonyfa Világ / október 23, 2023

A legszebb műfenyő internetes verseny már hagyománynak számít webáruházunk Facebook oldalán. Elégedett vásárlóink fotókat küldenek nekünk a nálunk vásárolt feldíszített műfenyőkről, amelyeket aztán megosztunk a Facebook profilunkon.

Követőink dönthetik el, hogy melyik a legszebb műfenyő. A “Tetszik” gombra kattintva támogathatják a kiválasztott műfenyőket. Az első négy helyet a legtöbb “like”-ot kapott fák foglalják el.

És hogy mely fák voltak a legsikeresebbek a 2022/2023-as karácsonyi szezonban? Elkészítettük a TOP 10 legszebb műfenyő listáját ügyfeleink szerint.

Olvass tovább »

TOP tippek, hogyan díszítsük fel az adventi koszorúnkat

Karácsonyfa Világ / október 17, 2023

Az adventi koszorú egy hagyományos és nagyszerű dekoráció, amely teljessé teszi a karácsonyi hangulatot. Az ideális hely számára az ünnepi asztal. Igazán eredeti és stílusos dekorációt szeretne készíteni? Ebben a cikkben legjobb adventi koszorú ötleteket mutatjuk be, amelyek biztosan elnyerik a tetszését.

Olvass tovább »

TOP 10 fehér és havas műfenyő idén

Karácsonyfa Világ / október 11, 2023

Az utóbbi években a legnagyobb figyelmet a fehér és havas műfenyők keltették. A havas karácsony sokszor beteljesületlen álom marad, miért ne válthatnánk így valóra?

Olvass tovább »

Karácsony 2023 – inspirálódjon a legújabb trendekkel

Karácsonyfa Világ / október 3, 2023

Két év szünet után ismét megrendezésre került Frankfurtban a legnagyobb karácsonyi kiállítás, a Christmasworld, és természetesen nem hagyhattuk ki. A legstílusosabb karácsonyfákat, karácsonyi dekorációkat, fényeket és mindent, ami a karácsonyhoz kapcsolódik, ebben az exkluzív cikkben mutatjuk be.

Olvass tovább »

Újdonságok 2023-ban – stílusos műfenyők mindenkinek

Karácsonyfa Világ / szeptember 26, 2023

Karácsonykor otthonainkat évszázadok óta hagyományos karácsonyfákkal díszítjük. Szeretné, ha otthonában egy modern és stílusos műfenyő ragyogna, amely nemcsak a karácsonyi hangulatot, hanem egy csipetnyi eleganciát is hozna?

Olvass tovább »

Fedezze fel az óriás és túlméretezett műfenyőket, amelyek biztosan nem kerülik el a figyelmet

Karácsonyfa Világ / szeptember 19, 2023

Közeleg a karácsonyi időszak, és olyan karácsonyfát keres, amely vonzza a figyelmet, és tökéletesen illik nagy, reprezentatív terekbe vagy nagy belmagasságú enteriőrbe? Itt a megoldás. Válasszon a túlméretezett és óriás fa kínálatunkból, hogy megtalálja azt a műfenyőt, amely megfelel az elképzeléseinek.

Olvass tovább »

Kombinálja a karácsonyi dekorációkat a tökéletes karácsonyi díszítés létrehozásához

Karácsonyfa Világ / szeptember 14, 2023

Ismeri azt az érzést, amikor hosszú órákat tölt azzal, hogy olyan kiegészítőket keres, amelyek illenek a már otthon lévőkhöz? Hallott már a karácsonyi kollekciókról? Legyen ugyanolyan fajta karácsonyi girlandja, adventi koszorúja vagy kis karácsonyfája cserépben, mint a karácsonyfája.

Olvass tovább »

2023 különös karácsonyi színe – Viva magenta!

Karácsonyfa Világ / szeptember 5, 2023

Ön is azok közé tartozik, akik követik a trendeket és mindig lépést tartanak velük?  Követi az influencereket a közösségi médiában, és nem maradhat le semmilyen újdonságról a divat és a dizájn terén?  Akkor biztosan észrevette, hogy a színtrendek minden évben változnak. Tudja, hogy ki határozza meg az év színét?

Olvass tovább »
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x