TOP 10 – Az idei év modern karácsonyfái

Karácsonyfa Világ / szeptember 5, 2022

Nem csak szép, de modern karácsonyfára is vágyik? A jelenlegi trendek közé tartoznak a 3D karácsonyfák, a hozzárögzített LED világítással, a különleges színű karácsonyfák és nem utolsósorban a havas, fehér karácsonyfák.

Olvass tovább »

TOP 10 – Prémium műfenyő az idei évre

Karácsonyfa Világ / augusztus 30, 2022

Mint minden évben, idén is bemutatjuk Önnek a prémium műfenyő exkluzív listáját, amelyeket a legigényesebb vásárlóinknak szántunk. Mindenki szeretne egy gyönyörű, hatalmas, valósághű karácsonyfát az otthonában, amelyet nem lehet megkülönböztetni az igazitól. Pontosan ilyen fenyőket talál a cikkünkben.

Olvass tovább »

TOP 10 – karácsonyfa trend 2022 a mi vásárlóinktól

Karácsonyfa Világ / augusztus 27, 2022

Egy szépen feldíszített karácsonyfa kétségtelenül hozzátartozik a karácsonyhoz, és remekül kiegészíti a tökéletes karácsonyi hangulatot. Milyen a karácsonyfa divat és a karácsonyfa trend a jelenlegi időszakban? Úgy döntöttünk, hogy cikkünkben bemutatjuk Önnek a vásárlóink legszebb karácsonyfáit. Kiválasztottuk Önnek a TOP 10 karácsonyfa divat képviselőit, amelyeket a vásárlók a díszítésükkel tökéletesre varázsoltak. Nos, mit szól hozzá? Egyetért velünk, vagy Ön egy másik legszebb karácsonyfát választana?

Olvass tovább »

Újdonságok 2023-ban – stílusos műfenyők mindenkinek

Karácsonyfa Világ / szeptember 26, 2023

Karácsonykor otthonainkat évszázadok óta hagyományos karácsonyfákkal díszítjük. Szeretné, ha otthonában egy modern és stílusos műfenyő ragyogna, amely nemcsak a karácsonyi hangulatot, hanem egy csipetnyi eleganciát is hozna?

Olvass tovább »

Fedezze fel az óriás és túlméretezett műfenyőket, amelyek biztosan nem kerülik el a figyelmet

Karácsonyfa Világ / szeptember 19, 2023

Közeleg a karácsonyi időszak, és olyan karácsonyfát keres, amely vonzza a figyelmet, és tökéletesen illik nagy, reprezentatív terekbe vagy nagy belmagasságú enteriőrbe? Itt a megoldás. Válasszon a túlméretezett és óriás fa kínálatunkból, hogy megtalálja azt a műfenyőt, amely megfelel az elképzeléseinek.

Olvass tovább »

Kombinálja a karácsonyi dekorációkat a tökéletes karácsonyi díszítés létrehozásához

Karácsonyfa Világ / szeptember 14, 2023

Ismeri azt az érzést, amikor hosszú órákat tölt azzal, hogy olyan kiegészítőket keres, amelyek illenek a már otthon lévőkhöz? Hallott már a karácsonyi kollekciókról? Legyen ugyanolyan fajta karácsonyi girlandja, adventi koszorúja vagy kis karácsonyfája cserépben, mint a karácsonyfája.

Olvass tovább »

2023 különös karácsonyi színe – Viva magenta!

Karácsonyfa Világ / szeptember 5, 2023

Ön is azok közé tartozik, akik követik a trendeket és mindig lépést tartanak velük?  Követi az influencereket a közösségi médiában, és nem maradhat le semmilyen újdonságról a divat és a dizájn terén?  Akkor biztosan észrevette, hogy a színtrendek minden évben változnak. Tudja, hogy ki határozza meg az év színét?

Olvass tovább »

Stresszmentes karácsony – hogyan érhetjük el?

Karácsonyfa Világ / augusztus 30, 2023

A karácsony lassan, de biztosan kopogtat az ajtón, és mindenki, kicsik és nagyok egyaránt alig várják a tökéletes ünnepi hangulatot. A karácsonynak azonban van egy másik oldala is, ez pedig a stressz. Hogyan kerülhetjük el a hektikus napokat, és hogyan tölthetjük nyugodt légkörben a karácsonyi időszakot?

Olvass tovább »

Hogyan készül a karácsonyfa papírból

Karácsonyfa Világ / november 15, 2022

Minden kreatív és fantáziadús ember számára készítettünk néhány egyszerű útmutatót, hogy hogyan készül a karácsonyfa papírból. Ezt az inspiráló tevékenységet együtt végezheti gyermekeivel, és garantáljuk, hogy jól fogják érezni magukat. Csodálatos alkotásait aztán díszként használhatja karácsonyfáján vagy a polc díszeként.

Olvass tovább »

Karácsonyfa rajz lépésről lépésre

Karácsonyfa Világ / november 8, 2022

Bizonyára sokan töprengenek azon a hosszú téli estéken, hogy milyen tevékenységeket találjanak ki a gyermekeiknek. Mondjuk, próbálja megtanítani őket a krácsonyfa rajz lépésröl lépésre elsajátítására, és töltsék el együtt kreatívan az időt. A karácsonyfa rajz egy viszonylag egyszerű tevékenység, amely az egész család szórakozását szolgálja.

Olvass tovább »

Retro karácsonyfa – stílusos múltidézés

Karácsonyfa Világ / október 31, 2022

Hogyan díszíthető fel egy retro karácsonyfa úgy, hogy a múltat idézze, ugyanakkor lépést tartson a korral? Ha már elkezdett azon gondolkodni, hogy idén milyen retro karácsonyfadísz lenne hozzá alkalmas, hogy stílusossá és széppé tegye a fát, íme néhány ötlet a trendi és retro karácsonyfadíszek kiválasztásához.

Olvass tovább »

Karácsonyi koszorú ajtóra – 40+ inspiráció

Karácsonyfa Világ / október 25, 2022

Karácsonyi koszorú ajtóra remek dekoráció, amely a karácsonyi hangulatot remekül kiegészíti, és sokféleképpen kihasználható. Felakaszthatja a bejárati ajtóra vagy az ablakra, a kandalló fölé vagy máshová a falra. Karácsonyi koszorú ajtóra a karácsonyi ünnepek során nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem.

Olvass tovább »

Kis karácsonyfa: hova tegyük?

Karácsonyfa Világ / október 18, 2022

A karácsony nem feltétlenül a nagy és terjedelmes karácsonyfákról szól. Nem mindenkinek van elég helye egy ekkora fa számára, és ebben az esetben a kis karácsonyfa remek alternatíva. A kis karácsonyfa nem foglal sok helyet, egy kis karácsonyi hangulatot hoz az otthonába, és mindenkit boldoggá tesznek, aki örömmel várja a karácsonyt. Mik a kis karácsonyfa előnye és milyen helyükre tehetjük?

Olvass tovább »

Házilag készített karácsonyi dekoráció !

Karácsonyfa Világ / október 11, 2022

Alkotó vénája van, és handmade dekorációkat és díszeket szeretne készíteni? Remek ötleteket mutatunk a karácsonyi dekorációkhoz, amelyeket könnyedén elkészíthet otthonában. Nincs ebben semmi nehéz. Mindössze egy kis ügyesség, kreativitás és néhány egyszerű alapanyag szükséges hozzá, amelyeket mindenki megtalál az otthonában. Készítsen saját karácsonyi díszeket az utasításaink szerint.

Olvass tovább »

5 tipp karácsonyi dekoráció papírból

Karácsonyfa Világ / október 4, 2022

Tegye izgalmasabbá karácsonyi dekorációját a papír karácsonyi díszek készítésével. Karácsonyi díszek papírból sablon valóban nagyon modern és érdekes. A különböző színű és formájú díszeket készíthet és kiválaszthatja az elkészítés nehézségi fokát. Lehetnek azok papír karácsonyi díszek a karácsonyfára, ablakdíszek karácsonyi dekoráció papírból vagy karácsonyi füzér papírból. A papírból készült karácsonyi díszek készítésébe bevonhatja gyermekeit vagy a többi családtagját is. Garantáltan jól fognak szórakozni. 5 remek tippet adunk – karácsonyi díszek papírból lépésröl lépésre.

Olvass tovább »

Karácsonyi világítás házra – merítsen ihletet!

Karácsonyfa Világ / szeptember 27, 2022

Karácsonykor számos házon láthatók kűltéri karácsonyi fények. Az utóbbi években az ilyen dekorációk nagyon népszerű trenddé váltak. Ön is szeretné elegáns arany vagy extravagánsabb színekben megvilágítani a házát? Inspirációkkal szolgálunk Önnek, hogy melyik karácsonyi világítás mutat a házon a legjobban, ami által figyelemfelkeltővé válik.

Olvass tovább »

Milyenek lesznek a karácsonyi színek 2022-ben?

Karácsonyfa Világ / szeptember 20, 2022

Minden évben követi a karácsonyi dekoráció trendjeit, és aszerint változtatja a karácsonyi dekorációt, hogy éppen milyen színek vannak divatban? Akkor ez a cikk lesz Önnek a telitalálat. Nem titok, hogy mint minden más, a karácsonyi dekoráció is a trendeknek van kitéve, legyen szó akár a dizájnról, akár a színekről. Cikkünkben főként a különböző színkombinációkat bemutató díszekre koncentráltunk, amelyek a 2022/2023-as szezonban a legsikkesebbek lesznek. Ugyanígy bemutatjuk a 2022-es karácsonyi színek CSÚCSÁT is, amelyet a trendek rajongói egyszerűen nem hagyhatnak ki, ha karácsonyi dekorációról van szó.

Olvass tovább »

TOP 10 – Féher műfenyö idén

Karácsonyfa Világ / szeptember 13, 2022

Az utóbbi években a havas és Féher műfenyö voltak a legkeresettebb műfenyők. Egyedülálló, mesésen téli hangulatot teremthetnek bármelyik szobában, és valószínűleg ezért is örvendenek olyan nagy népszerűségnek.

Vastagon hófödte, Féher műfenyö keres, vagy csak egy finoman behavazott fenyőfát? A gyártók az ilyen fák mindenféle kialakítására és kivitelezésére összpontosítanak, így mindenki biztosan megtalálja, amit keres.

Olvass tovább »
Szezon előtti kedvezmények akár 25%
Csak az időzítő lejártáig érvényes.
x