Mit tegyen a karácsonyfa alá? 10 karácsonyi ajándék tipp

10 karácsonyi ajándék tipp

Elfogytak a karácsonyi ajándék ötletei? Folyamatosan azon gondolkodik, hogy mit adjon a családjának, szeretteinek? Úgy döntöttünk, hogy megkönnyítjük az idei karácsonyi ajándékok kiválasztását, és 10 nagyszerű tippet adunk Önnek!

1.  Könyv

A könyv, mint ajándék ideális azok számára, akik szeretnek olvasni. Minden szenvedélyes olvasó megerősíti azt a tényt, hogy a jó könyvből sosem elég. Ha szeretne ilyen típusú ajándékot adni szeretteinek, akkor érdemes kinyomozni, hogy milyen műfajú könyveket szeret az adott személy, illetve mi sorakozik már a könyvespolcain.

 2.  Kozmetikum

A fa alatt a legbiztosabb ajándék a kozmetikum. Valahol mindannyian számítunk rá, reménykedünk abban, hogy a fa alatt kozmetikumokat találunk. Ha azonban nem akarja, hogy az ajándéka átlagos legyen, próbáljon meg olyan minőségi, természetes kozmetikumokat keresni, amelyeket nem kap a szokásos drogériákban, vagy amelyekről tudja, hogy az illető vágyik rá, de magának nem vette volna meg.

3. Parfüm

Ha a karácsonyi ajándék kiválasztásakor biztosra szeretne menni, nézzen parfüm után. A minőségi parfümnek garantáltan minden korosztály örül, férfiak és nők egyaránt. Hogy a parfüm illata mindenképpen tetszen a megajándékozottnak, érdemes előre megtudni, milyen illatokat használ. Ideális lehet, ha ismeri kedvenc parfümének a márkáját, vagy egy korábbi használt, szeretett parfümét, ami már elfogyott.

4. Retikül  

A retikül ideális karácsonyi ajándék nők számára. Ha ismeri a hölgy ízlését, meg is oldotta a karácsonyi ajándék kérdését. Annak érdekében, hogy igazán eredeti táskát ajándékozzon, felkereshet különféle kézműves készítőket, vagy ha az ajándékra nagyobb összeget tervez költeni, limitált kiadás után is nézhet.

5. Ékszer, karóra

Rendkívül népszerű karácsonyi ajándék nőknek és férfiaknak egyaránt a különféle ékszer vagy karóra. Fülbevalók, gyűrűk, láncok, karkötők vagy órák mindenféle árkategóriában kaphatók, így mindenki kiválaszthatja a pénztárcájának megfelelőt. Az ékszerek ára természetesen elsősorban a márkától és az anyagtól függ, határ a csillagos ég.

6. Ruházat

Javasoljuk, hogy csak a legközelebb hozzátartozói részére vásároljon karácsonyi ajándékként ruhát. Az ilyen típusú ajándékok fő problémája elsősorban a tévesen becsült ruházati méret. Ennek ellenére a ruhák nagyon népszerű karácsonyi ajándékoknak számítanak. Ha szeretnénk ilyen ajándékot adni – függetlenül attól, hogy egyedi, limitált darabról van szó, vagy egy klasszikus viseletről -, akkor nem csak a megfelelő méretet, hanem a megajándékozott öltözködési stílusát is meg kell ismernünk. A blokkot mindig érdemes eltenni!

7. Játék, társasjáték

A fa alá játékokat tenni szintén népszerű ajándék, különösen a legkisebbek számára. Úgy tűnik, minden szülő tudja, hogy milyen játékokra vágynak a gyermekei, így a választásban általában nincsen probléma. Nehezebb a távoli rokonok számára, akik a legfiatalabb családtagjaiknak játékot szeretnének adni. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy konzultáljon a gyermek szüleivel, akik minden bizonnyal segítenek az ajándék kiválasztásában. Táblajátékok, amelyekkel nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek is játszhatnak, szintén nagyon praktikus ajándéknak számítanak.


Full 3D műfenyő

A Full 3D műfenyők (100% 3D) kivételesen 3D-s tűlevelekből készülnek, így tökéletesen imitálják az élő fát. A teljes 3D-s műfenyő a legfényesebb és legmodernebb dolog, amelyet a piac kínál. A 3D puha tűlevelekkel ellátott gallyak a legjobb minőségű PE (polietilén) anyagból készülnek, a legújabb technológiákkal. Ebben az évben 4 exkluzív (100% 3D) típusú FULL 3D-s műfenyőt készítettünk az Ön számára.


8. Elektronika

Manapság az elektronikus karácsonyi ajándékok nagyon elterjedtek. Legyen szó különféle laptopokról, táblagépekről, mobiltelefonokról, elektronikus otthoni eszközökről vagy játékkonzolokról, egy ilyen ajándéknak mindenkinek örül, kivéve talán a nagyszüleinket.

9. Nyaralás vagy kirándulás

Manapság, amikor szinte korlátlan utazási lehetőségeink vannak és a légitársaságok igazán alacsony árakon kínálnak jegyeket, nagyszerű karácsonyi ajándék lehet egy nyaralás vagy utazás. Hétvége Párizsban, Londonban vagy egy másik nagyvárosban? Vagy a pihenést és a napfényes tengerpartot részesíti előnyben? Egy ilyen egyedülálló utazási ajándék garantáltan mindenkinek tetszik.

10. Élmény

Ha unja a klasszikus karácsonyi ajándékokat kozmetikumok vagy ruhák formájában, és szeretne valami felejthetetlen ajándékot nyújtani szeretteinek, ajándékozzon nekik élményt. Legyen szó városnéző hőlégballon repülésről, ejtőernyőugrásról, raftingról vagy egzotikus masszázsról, biztos lehet benne, hogy egy ilyen ajándék felejthetetlen és egyedi.

Az alábbi cikkek érdekelhetik Önt:

INSPIRÁCIÓK – HOGYAN DÍSZÍTSÜK A KARÁCSONYFÁT?

A korábbi években hagyományos karácsonyi dekorációt választott, azonban idén szeretne kipróbálni valami újat? Szeretné az idei karácsonyfáját, akár hagyományos fenyőfáról, akár műfenyőről van szó, a szokásostól eltérő, más…

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti…

3D műfenyő

A 3D műfenyő az utóbbi évek NAGY SIKERE. A használt 3D tűk nem esnek le, és nem különböztethetők meg az élettől. Csak nálunk több mint 15 exkluzív faj található. A 3D-s fák mindegyike első osztályú megjelenést, formai és színi tökéletességet kínál…

Menj az üzletbe