INSPIRÁCIÓK 2020 – HOGYAN DÍSZÍTSÜK A KARÁCSONYFÁT?

A korábbi években hagyományos karácsonyi dekorációt választott, azonban idén szeretne kipróbálni valami újat? Szeretné az idei karácsonyfáját, akár hagyományos fenyőfáról, akár műfenyőről van szó, a szokásostól eltérő, más színekben látni? Ebben a cikkben több karácsonyfadíszítési variációt ajánlunk, a legnépszerűbbektől egészen a különleges dekorációig.

Piros-arany karácsonyfa

Nincs karácsony hagyományos piros-arany színvilágú dekoráció nélkül. A piros-arany karácsonyfa időtlen klasszikusnak számít, soha nem megy ki a divatból. Számtalan dekorációt és dísztárgyat talál ezekben a hagyományos karácsonyi színekben az, aki úgy dönt, hogy az idei karácsonyon egy piros-arany karácsonyfát állít. Népszerűsége miatt választékban biztosan nem lesz hiány!

Fehér-piros karácsonyfa

Ugyanilyen örökzöld karácsonyi klasszikusok közé tartozik a piros és a fehér kombinációja. A dísztárgyak fehér hidegsége a meleg, piros kiegészítőkkel kombinálva karácsonyfájának egyedi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. A fehér-piros karácsonyfa minden évben nagyon népszerű, ezt bizonyítják a karácsonyfákról készült fotók is, amelyeket ügyfeleink küldenek nekünk.

Ezüst-piros karácsonyfa

A piros karácsonyi díszek rendkívül ízlésesek, még ezüstökkel kombinálva is. A hagyományos piros garantálja a karácsonyfa élénk színét, míg az ezüst díszek finoman, elegánsan kiegészítik azt. Jól bevált szín kombináció a piros és az ezüst, ezért egy percig sem kell aggódnia, hogy netán nem mutat majd jól feldíszítve a karácsonyfáján.

Arany karácsonyfa

Ragyogás, elegancia és luxus: ez az arany színnel dekorált karácsonyfa címszavakban. Az arany karácsonyi díszek évek óta jelen vannak a piacon és gyönyörűen néznek ki a karácsonyfán, akár önmagukban, akár más színekkel kombinálva. Egy ilyen ragyogó karácsonyi dekoráció tökéletes, ízléses karácsonyi megjelenést kölcsönöz a fának.

Fehér-arany karácsonyfa

Az erősen arany színben tündöklő karácsonyfa harmonikusan finomítható egy kis fehér díszítéssel. Az arany és a fehér kombináció rendkívül modern és exkluzív megjelenést kölcsönöz karácsonyfájának. Nem véletlen, hogy sok ügyfelünk választja ezt a színkombinációt, és be kell vallanunk, az így díszített karácsonyfák nagyon szépek és elegánsak.


3D műfenyő

A 3D műfenyő az utóbbi évek NAGY SIKERE. A használt 3D tűk nem esnek le, és nem különböztethetők meg az élettől. Csak nálunk több mint 15 exkluzív faj található. A 3D-s fák mindegyike első osztályú megjelenést, formai és színi tökéletességet kínál…


Fehér-ezüst karácsonyfa

Ha olyan karácsonyi dekorációt szeretnénk választani, amely téli, fagyos hangulatot idéz élő, akkor minden bizonnyal a fehér-ezüst hideg tónusai között kell keresgélnünk. A fehér és az ezüst kétségkívül tökéletes téli hangulatot varázsol otthonába. A különféle üvegből készült jég hatású díszek gyönyörűen csillognak, különösen a hóval borított műfenyő karácsonyfákon, amelyek jelenleg is nagyon népszerűek.

Ezüst-arany karácsonyfa

A karácsonyi díszek ezüst-arany kombinációja nem túl gyakori, de ha mégis erre esne a választása, garantáltan tündöklő karácsonyfát kap eredményül. A két szín kombinációja egyszerre nagyon elegáns és fényűző. Mivel ezek a színek meglehetősen csillogóak, javasoljuk, hogy kombinálja azokat decens fehér dekorációkkal, amelyek néhol megtörik, kicsit mattá teszik az összhatást.

Díszített karácsonyfa
3D Havas Lucfenyő 240cm

Kék-ezüst karácsonyfa

Ha Ön egyike azoknak, akik inkább a finom és letisztult színeket részesítik előnyben, de ennek ellenére szeretne egy adag extravaganciát az idei karácsonyi dekorációjába, válassza a kék színt! A kék karácsonyi díszek az utóbbi években egyre népszerűbbek. Elsősorban a kék puha, pasztell árnyalataira esik ügyfeleink választása, ám ezüsttel vagy fehérrel kombinálva bátran válasszon a sötétebb árnyalatai közül, így azok is szépen kitűnnek.

Fehér-rózsaszín karácsonyfa

Az elmúlt karácsony legnagyobb slágere a rózsaszínű karácsonyfa volt, itt-ott fehérrel kombinálva. A rózsaszínű karácsonyi díszek egyszerre diszkrétek és stílusosak, azonban mégsem hagyományosak. Gyönyörűen kiemelkednek mind a klasszikus zöld fák, mind az egyre népszerűbb, hóval borított műfenyők ágain. Egy ilyen fehér-rózsaszín karácsonyi dekorációval karácsonyfája garantáltan a legtrendibb lehet idén.


2020 MŰFENYŐFA ÚJDONSÁGAI

Idén is 10 új exkluzív műfenyőfát készítettünk, figyelembe véve a 3D-s műfenyőfák legújabb trendjeit 2020-ra. Az elegáns és modern műfenyőfáknak köszönhetően a karácsony stílusos és modern lesz…


Lila karácsonyfa

Megunta a hagyományos karácsonyi dekorációját, amelyet minden évben használ és szeretne új életet lehelni karácsonyfájába? Ebben az esetben inspirálódjon ügyfeleinktől és fedezze fel a lila díszeket! A mély lila szín garantáltan felpezsdíti a karácsonyfát, ezüst díszek segítségével pedig egy olyan egyedi lila-ezüst karácsonyfát varázsolhat, amely egyszerűen tündökölni fog az otthonában. A bátrabbaknak ajánlunk lila színű műfenyőt, amelyet csak fehér vagy ezüst díszítéssel kell finomítani.

Díszített karácsonyfa
3D Lila Lucfenyő 240cm

Színes karácsonyfa

Szeretne idén valami változást, de nem akar teljesen új karácsonyi dekorációt vásárolni? Nézzen körbe a padláson vagy a pincében, és keresgéljen a néhány évvel ezelőtt használt karácsonyi díszek között! Minden bizonnyal talál sok-sok színes díszt, a színes dekorációk segítségével pedig elkészíthet egy gyönyörű, vidám karácsonyfát. Ne fogja vissza magát, játsszon bátran a színekkel!

Az alábbi cikkek érdekelhetik Önt:

INSPIRÁCIÓK – HOGYAN DÍSZÍTSÜK A KARÁCSONYFÁT?

A korábbi években hagyományos karácsonyi dekorációt választott, azonban idén szeretne kipróbálni valami újat? Szeretné az idei karácsonyfáját, akár hagyományos fenyőfáról, akár műfenyőről van szó, a szokásostól eltérő, más…

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti…

Adventi koszorú

16 REMEK ÖTLETEK A TÖKÉLETES ADVENTI KOSZORÚHOZ

Az adventi koszorú szorosan kapcsolódik a karácsonyi ünnepkörhöz, az advent időszakához. Hagyománya egészen a 19. századra vezethető vissza, amikor Johann Heinrich Wichern, német lelkész iskolát alapított a szegény gyermekek számára és a karácsonyt megelőző időszakban a koszorú gyertyáinak egymás utáni meggyújtásával válaszolt a gyermekek kérdéseire, hogy „Mikor lesz már karácsony?”.

Menj az üzletbe