INSPIRÁCIÓK 2020 – HOGYAN DÍSZÍTSÜK A KARÁCSONYFÁT?

A korábbi években hagyományos karácsonyi dekorációt választott, azonban idén szeretne kipróbálni valami újat? Szeretné az idei karácsonyfáját, akár hagyományos fenyőfáról, akár műfenyőről van szó, a szokásostól eltérő, más színekben látni? Ebben a cikkben több karácsonyfadíszítési variációt ajánlunk, a legnépszerűbbektől egészen a különleges dekorációig.

Piros-arany karácsonyfa

Nincs karácsony hagyományos piros-arany színvilágú dekoráció nélkül. A piros-arany karácsonyfa időtlen klasszikusnak számít, soha nem megy ki a divatból. Számtalan dekorációt és dísztárgyat talál ezekben a hagyományos karácsonyi színekben az, aki úgy dönt, hogy az idei karácsonyon egy piros-arany karácsonyfát állít. Népszerűsége miatt választékban biztosan nem lesz hiány!

Fehér-piros karácsonyfa

Ugyanilyen örökzöld karácsonyi klasszikusok közé tartozik a piros és a fehér kombinációja. A dísztárgyak fehér hidegsége a meleg, piros kiegészítőkkel kombinálva karácsonyfájának egyedi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. A fehér-piros karácsonyfa minden évben nagyon népszerű, ezt bizonyítják a karácsonyfákról készült fotók is, amelyeket ügyfeleink küldenek nekünk.

Ezüst-piros karácsonyfa

A piros karácsonyi díszek rendkívül ízlésesek, még ezüstökkel kombinálva is. A hagyományos piros garantálja a karácsonyfa élénk színét, míg az ezüst díszek finoman, elegánsan kiegészítik azt. Jól bevált szín kombináció a piros és az ezüst, ezért egy percig sem kell aggódnia, hogy netán nem mutat majd jól feldíszítve a karácsonyfáján.

Arany karácsonyfa

Ragyogás, elegancia és luxus: ez az arany színnel dekorált karácsonyfa címszavakban. Az arany karácsonyi díszek évek óta jelen vannak a piacon és gyönyörűen néznek ki a karácsonyfán, akár önmagukban, akár más színekkel kombinálva. Egy ilyen ragyogó karácsonyi dekoráció tökéletes, ízléses karácsonyi megjelenést kölcsönöz a fának.

Fehér-arany karácsonyfa

Az erősen arany színben tündöklő karácsonyfa harmonikusan finomítható egy kis fehér díszítéssel. Az arany és a fehér kombináció rendkívül modern és exkluzív megjelenést kölcsönöz karácsonyfájának. Nem véletlen, hogy sok ügyfelünk választja ezt a színkombinációt, és be kell vallanunk, az így díszített karácsonyfák nagyon szépek és elegánsak.


3D műfenyő

A 3D műfenyő az utóbbi évek NAGY SIKERE. A használt 3D tűk nem esnek le, és nem különböztethetők meg az élettől. Csak nálunk több mint 15 exkluzív faj található. A 3D-s fák mindegyike első osztályú megjelenést, formai és színi tökéletességet kínál…


Fehér-ezüst karácsonyfa

Ha olyan karácsonyi dekorációt szeretnénk választani, amely téli, fagyos hangulatot idéz élő, akkor minden bizonnyal a fehér-ezüst hideg tónusai között kell keresgélnünk. A fehér és az ezüst kétségkívül tökéletes téli hangulatot varázsol otthonába. A különféle üvegből készült jég hatású díszek gyönyörűen csillognak, különösen a hóval borított műfenyő karácsonyfákon, amelyek jelenleg is nagyon népszerűek.

Ezüst-arany karácsonyfa

A karácsonyi díszek ezüst-arany kombinációja nem túl gyakori, de ha mégis erre esne a választása, garantáltan tündöklő karácsonyfát kap eredményül. A két szín kombinációja egyszerre nagyon elegáns és fényűző. Mivel ezek a színek meglehetősen csillogóak, javasoljuk, hogy kombinálja azokat decens fehér dekorációkkal, amelyek néhol megtörik, kicsit mattá teszik az összhatást.

Kék-ezüst karácsonyfa

Ha Ön egyike azoknak, akik inkább a finom és letisztult színeket részesítik előnyben, de ennek ellenére szeretne egy adag extravaganciát az idei karácsonyi dekorációjába, válassza a kék színt! A kék karácsonyi díszek az utóbbi években egyre népszerűbbek. Elsősorban a kék puha, pasztell árnyalataira esik ügyfeleink választása, ám ezüsttel vagy fehérrel kombinálva bátran válasszon a sötétebb árnyalatai közül, így azok is szépen kitűnnek.

Fehér-rózsaszín karácsonyfa

Az elmúlt karácsony legnagyobb slágere a rózsaszínű karácsonyfa volt, itt-ott fehérrel kombinálva. A rózsaszínű karácsonyi díszek egyszerre diszkrétek és stílusosak, azonban mégsem hagyományosak. Gyönyörűen kiemelkednek mind a klasszikus zöld fák, mind az egyre népszerűbb, hóval borított műfenyők ágain. Egy ilyen fehér-rózsaszín karácsonyi dekorációval karácsonyfája garantáltan a legtrendibb lehet idén.


2020 MŰFENYŐFA ÚJDONSÁGAI

Idén is 10 új exkluzív műfenyőfát készítettünk, figyelembe véve a 3D-s műfenyőfák legújabb trendjeit 2020-ra. Az elegáns és modern műfenyőfáknak köszönhetően a karácsony stílusos és modern lesz…


Lila karácsonyfa

Megunta a hagyományos karácsonyi dekorációját, amelyet minden évben használ és szeretne új életet lehelni karácsonyfájába? Ebben az esetben inspirálódjon ügyfeleinktől és fedezze fel a lila díszeket! A mély lila szín garantáltan felpezsdíti a karácsonyfát, ezüst díszek segítségével pedig egy olyan egyedi lila-ezüst karácsonyfát varázsolhat, amely egyszerűen tündökölni fog az otthonában. A bátrabbaknak ajánlunk lila színű műfenyőt, amelyet csak fehér vagy ezüst díszítéssel kell finomítani.

Színes karácsonyfa

Szeretne idén valami változást, de nem akar teljesen új karácsonyi dekorációt vásárolni? Nézzen körbe a padláson vagy a pincében, és keresgéljen a néhány évvel ezelőtt használt karácsonyi díszek között! Minden bizonnyal talál sok-sok színes díszt, a színes dekorációk segítségével pedig elkészíthet egy gyönyörű, vidám karácsonyfát. Ne fogja vissza magát, játsszon bátran a színekkel!

Az alábbi cikkek érdekelhetik Önt:

INSPIRÁCIÓK – HOGYAN DÍSZÍTSÜK A KARÁCSONYFÁT?

A korábbi években hagyományos karácsonyi dekorációt választott, azonban idén szeretne kipróbálni valami újat? Szeretné az idei karácsonyfáját, akár hagyományos fenyőfáról, akár műfenyőről van szó, a szokásostól eltérő, más…

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti…

Adventi koszorú

16 REMEK ÖTLETEK A TÖKÉLETES ADVENTI KOSZORÚHOZ

Az adventi koszorú szorosan kapcsolódik a karácsonyi ünnepkörhöz, az advent időszakához. Hagyománya egészen a 19. századra vezethető vissza, amikor Johann Heinrich Wichern, német lelkész iskolát alapított a szegény gyermekek számára és a karácsonyt megelőző időszakban a koszorú gyertyáinak egymás utáni meggyújtásával válaszolt a gyermekek kérdéseire, hogy „Mikor lesz már karácsony?”.

Minden karácsonyfa