3D-s Fenséges Lucfenyő adventi koszorú 60cm LED50

25,800Ft Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t

fehér koszorú, 60cm-es átmérő, sűrűn hófödte tűlevelek, a tűlevelek típusa – 3D-s (PE) + PVC, kivitelezés – sűrű, a LED-ek mennyisége – 50, a LED-ek színe – melegfehér

Készleten

A 3D-s Fenséges Lucfenyő az egyik legkelendőbb a fehér karácsonyfáink közül, ezért úgy döntöttünk, hogy egy olyan tökéletes adventi koszorút hozunk el Önöknek, amelyet ez a kedvelt fajta ihletett. Segítségével az otthonát könnyedén összhangba hozhatja a meseszép hófehér színnel. Ez a fehér adventi koszorú asztalra tehető vagy ajtóra függeszthető dekorációként egyaránt alkalmas, de a falat vagy a kandallót is díszítheti. A koszorút egyszerű PVC ágak és 3D-s gallyak kombinációja alkotja, amelyek belül természetes zöld színűek, kívül az ágvégeken hófödte hatásúak. A műhó ágakra való felhelyezése, teljesen élethű, havas hatást kelt. A gallyak alapos széthúzásával eléri a koszorú 60 cm-es átmérőjét.

A koszorú karácsonyi fényfüzérrel van kiegészítve, amely 50 db meleg fehér fényű LED-es izzóból áll, EU szabványos elektromos csatlakozással.

Termékparaméterek

Jótállás

2 év

Szállítási idő

2 nap

LED izzók mennyisége
LED szín

Meleg fehér

FAVI Kategória

Karácsonyi füzérek

További információk

Jótállás

2 év

Szállítási idő

2 nap

LED izzók mennyisége
LED szín

Meleg fehér

FAVI Kategória

Karácsonyi füzérek

0.0 0 ratings
  • x 0
  • x 0
  • x 0
  • x 0
  • x 0
17

zákazníkov už zakúpilo

Recently viewed products

No Products Viewed so far !