3D Smaragd Jegenyefenyő virágcserépben 60cm

30,100Ft 23,100Ft Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t

Az akció az időzítő lejártáig érvényes

3D műfenyő, magasság 60cm, szélesség 45cm, tűlevél típus 3D(PE) + PVC,  3D fenyő tűlevélek sötétzöld színfelvitelben, elhelyezés – extra sűrű,  hegy magassága 10cm, állvány – virágcserép, részek száma – 1.

Készleten

Ez az exkluzív Smaragd Jegenyefenyő, mely cserépben van, természetes megjelenésű, semmiben sem különbözik az élőtől. A valósághű ágak egyedülálló 3D-s tűlevelei klasszikus PVC gallyakkal egészülnek ki, melyeknek köszönhetően a fa nagyon sűrűnek tűnik. Elegáns virágcserépben van elhelyezve, amely biztosítja az élethű hatást, ettől tényleg olyan a fa, mintha a kertből behoztuk volna és karácsony után újra kiültetnénk. Ez a virágcserépben lévő kis műfenyő nagyon népszerű és minden otthonban közkedvelt.

A tavalyi karácsonyi szezon után az idei évben is a 3D-s műfenyők állnak a trend középpontjában. A tovább tökéletesített gyártási technológiának köszönhetően még élethűbbek lettek fenyőfáink. A tűlevelek kialakítása és azok ágakhoz való csatlakozása szakosztott mása a természetes fenyőfákéinak. Ezekről a fenyőkről még közelről sem látható, hogy nem igaziak.

Termékparaméterek

Jótállás

4 év

Szállítási idő

4 nap

Magasság

60 cm

Szélesség

45 cm

Tűlevél típus

3D (PE) + PVC

Kivitelezés

Extra sűrű

A csúcs hosszúsága

10cm

Alkotóelemek száma

1

Állvány

Virágcserép

További információk

Jótállás

4 év

Szállítási idő

4 nap

Magasság

60 cm

Szélesség

45 cm

Tűlevél típus

3D (PE) + PVC

Kivitelezés

Extra sűrű

A csúcs hosszúsága

10cm

Alkotóelemek száma

1

Állvány

Virágcserép

SZEZON ELŐTTI KEDVEZMÉNYEK AKÁR - 23%-ig
az ajánlat csak 2020 október 18-ig érvényes
x