Gigantikus karácsonyfa 3D-s Exkluzív Lucfenyő 700cm LED3552

Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t

2,729,025Ft0Ft

Gigantikus 3D-s műkarácsonyfa, magasság 700 cm, szélesség 350 cm, zöld 3D-s lucfenyő tűlevelek, tűlevelek típusa 3D (PE) + PVC, különálló LED-világítás, LED-ek száma –3552 ,kivitelezés – extra magas, szilárd fémváz, részek száma –

Elfogyott

A fényűző, gigantikus méretű karácsonyfa, a 3D-s Exkluzív Lucfenyő LED-világítással a vásárlóink által nagyon kedvelt 3D-s Exkluzív Lucfenyő egyedülálló, extra gigantikus változata. Ez a 2023-as ÚJDONSÁGUNK valóban egy hatalmas karácsonyfa, valósághű 3D-s tűlevelekkel, természetes zöld színárnyalatban.

Ezek az exkluzív 3D-s tűlevelek a valódi lucfenyő tűlevél-öntvények legújabb technológiájával készültek, így tökéletesen megelevenítik a természetben található, élő lucfenyőt. A fenyő gyártásához a legkiválóbb minőségű PE és PVC alapanyagokat használjuk, így évtizedekig fogja díszíteni a cége vagy az előcsarnoka nagyméretű helyiségeit.

Ez a gigantikus karácsonyfa beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Bevásárlóközpontok, városi és falusi főterek, irodaházak vagy templomok díszítésére kiválóan alkalmas.

A tömör fémváz azonos hosszúságú gallyakkal rendelkező, egyforma részekből áll, így a 3D-s Exkluzív Lucfenyő könnyen összeszerelhető és a magassága is beállítható.

A fenyőfa kiváló minőségű és lassú égésű alapanyagokból készült, amelyek megfelelnek az elvárt biztonsági előírásoknak. A fémvázzal együtt egy szilárd tárolódobozban kerül forgalomba, és egy vagy több raklapon kerül kiszállításra.

A fenyőfához melegfehér világítás is van, de ez nincs közvetlenül a fenyőfára feltekerve. A világítást külön kiszerelésben szállítjuk. A LED-lámpák mennyisége a fenyőfa méretétől függ. A világítás beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

– Egyedi 3D-s lucfenyő tűlevelek természetes zöld színben
– Kidolgozott gallyszerkezet
– Beltéri és kültéri használatra alkalmas
– A fa ellenáll a 6-os és az annál erősebb szélfújásnak.
– Gigantikus méret, 4 – 12 méter
– Fémváz (részenként összeállítható)
– Erős fenyőgallyak – kampós szerkezet
– Lassú égésű alapanyagokból készült
– Szilárd tárolódobozban
– Egyszerű összeállítás
– 1x ingyenes szerelőkészlet csavarokkal
– 1x girland 540cm ingyen – a padló és a váz közti tér befedésére
– Különálló, könnyen alkalmazható LED-világítás melegfehér színben
– A világítás kábelének a hossza 6m
– Megfelel a KEMA TÜV által jóváhagyott IP44 védelemnek

Termékparaméterek

Výška (so stojanom)

Szélesség

Kivitelezés

Tűlevél típus

Jótállás

FAVI Kategória

LED izzók mennyisége
LED szín

További információk

Výška (so stojanom)

Szélesség

Kivitelezés

Tűlevél típus

Jótállás

FAVI Kategória

LED izzók mennyisége
LED szín