2023 különös karácsonyi színe – Viva magenta!

Ön is azok közé tartozik, akik követik a trendeket és mindig lépést tartanak velük?  Követi az influencereket a közösségi médiában, és nem maradhat le semmilyen újdonságról a divat és a dizájn terén?  Akkor biztosan észrevette, hogy a színtrendek minden évben változnak. Tudja, hogy ki határozza meg az év színét?

Az év végén a Pantone vállalat hagyományosan kihirdeti az év színét, amely a következő évben reflektorfénybe kerül, és számos ágazatban inspirálja a tervezőket.  A Pantone egy világhírű intézmény, amelynek székhelye New Jerseyben, az Egyesült Államokban található, és amely a színazonosító rendszeréről híres.  Az év színét a divatban, a dizájnban végzett elemzések, valamint a világban zajló történések és társadalmi események alapján választják ki. Nemcsak a divatban, a lakberendezés terén és más iparágakban is találkozhatunk vele, ráadásul még a karácsonyi dekorációkat is meghódítja.

Hogyan jelenik meg a karácsonyi szín, a MAGENTA, és hogyan kombinálható?

A magenta a vörös, a fukszia és a rózsaszín árnyalatainak keveréke. Ezt az árnyalatot a természetben megtalálható kármin ihlette. Különlegesség és szemet gyönyörködtető vonzerő jellemzi. Célja az öröm, az optimizmus és a merészség kifejezése.

A 2023-as év slágere – a “Viva magenta” intenzív színe egyediségével vonzza a figyelmet. Ha ezt az egyedi színt választja, karácsonyi dekorációja biztosan “in” és feltűnő lesz.

karácsonyi bálok viva magenta

Azt kérdezi, hogy hogyan használja? Ha biztosra szeretne menni, használjon kizárólag magenta színű díszeket.  Itt javasoljuk, hogy fontolja meg a felhasznált díszek mennyiségét, különben otthona rózsaszín királysággá válhat.  A bátrabbak kísérletezhetnek különböző kombinációkkal, de ne felejtsük el, hogy a magenta legyen a domináns szín.  Csak önön múlik, hogy hasonló színárnyalatok harmóniáját, vagy a színkontrasztot választja. Mivel merész színről van szó, célszerű semleges színekkel kombinálni. Kipróbálhatja a rózsaszín és a szürke valamelyik árnyalatának érdekes duóját, vagy pasztellszínekkel is kombinálhatja.

A piacot már elárasztották a karácsonyi dekorációk, amelyekkel szó szerint ragyogni fog az otthona és karácsonyfája. Számtalan dizájnt talál, és különböző formák, minták és méretek közül választhat. Csodálatosak a csillámmal ellátott karácsonyi gömbök. A csillámok az egész gömböt vagy csak egy részét borítják. Választhat matt és fényes díszek között is.

Szóval, melyiket választja? Minden a kreativitásán múlik.


További cikkek amik érdekelhetik:

Karácsonyi nosztalgia

Január kétélű hónap. Egyfelől megújult lendülettel indulunk az új évbe, elvárásokkal telve, remélhetőleg teljesíthető újévi fogadalmakkal felvértezve. Általában szerepel ilyenkor listánkon …

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek …

karácsonyfa decorate

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát? TIPPEK Önöktől a 2021-es évre

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

Menj az üzletbe