Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát? TIPPEK Önöktől a 2021-es évre

karácsonyfa decorate

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

Az előző évekhez híven, idén is kedves vásárlóinktól származó remek karácsonyfa díszítési ötleteket foglaljuk össze Önöknek. A képeken látható műfenyők mindegyike a karacsonyfavilag.hu webshopon lett vásárolva.

Provence-i, vintage stílusú karácsonyfa díszítés

Egyszerűség, fehér szín, fadíszek vagy virágok, igen kifinomult ízléssel összerakva. Pontosan ezek a provence-i vintage stílusú karácsonyfadíszek ismertetőjegyei. Az ebben a stílusban feldíszített karácsonyfa ízléses, egyszerű és a karácsonyfát is engedi érvényesülni. Ha a karácsonyfája díszítése során ezt a stílust szeretné követni, használjon fehér vagy finom pasztell színárnyalatú karácsonyfadíszeket és ne feledkezzen meg a fából készült karácsonyfa díszekről sem. Megfelelőek a karácsonyi virágok is, amelyek hasonló színűek.

Skandináv minimalista stílusú karácsonyfa díszítés

A kifinomultság, az egyszerű vonalvezetés, a természetes alapanyagok és a világos színek kedvelői jobbára a karácsonyfát minimalista, skandináv stílusban díszítik fel. Intsen búcsút a túlbonyolított díszeknek, a hatalmas vagy túlzottan csillogó karácsonyi gömböknek. A skandináv stílus kiváltsága éppen a minimalizmus. A karácsonyfa díszítéséhez elegendő néhány ízléses karácsonyi dísz finom pasztell rózsaszín, fehér vagy arany színben. A karácsonyfa díszítéséhez használhat gömböket, virágokat, masnikat vagy tollakat. Viszont ennél a díszítési stílusnál tartsuk szemünk előtt, hogy a kevesebb, több.

Glamour stílusú karácsonyfa díszítés

A glamour stílusú karácsonyfa díszítés pontosan az ellenkezője a két előbb említett stílusnak. Nagyméretű karácsonyi virágok, hatalmas gömbök, csillogó karácsonyi díszek és széles szalagok kombinációja, ez a glamour stílus. Az ilyen stílusú karácsonyfa díszítés során rendszerint a karácsonyi díszeket két színből állítják össze. A díszek megfelelő színei a fehér, az arany, az ezüst, a menta zöld vagy a púderrózsaszín. A karácsonyfa környékét se felejtse el díszíteni. A fa alatt remekül mutatnak a stílusos szőrme szőnyegek vagy a különféle Mikulás-figurák. Ha ebben a stílusban szeretné a karácsonyfáját feldíszíteni tartsa magát a „minél több, annál jobb” szabályhoz.

Modern stílusú karácsonyfa díszítés

Az ilyen karácsonyi díszítés ötvözi az eleganciát, a tisztaságot, valamint a karácsonyfadíszek rendhagyó színösszeállítását. A modern stílus az előző három díszítési stílus közötti középútként is felfogható. Amennyiben azt szeretné, hogy a karácsonyfája modern és egyedülálló legyen, válasszon rendhagyó formájú és színű díszeket. Fekete gömbök karácsonyfán? Sötétszürke karácsonyfadíszek? Miért is ne! Legyen a hagyományostól eltérő és érdekes, erről szól a modern stílusú karácsonyfa díszítés.


Fehér karácsonyfák és havas műfenyők

A fehér havas műfenyő az év szenzációja. Teljesen fehér fenyőfát, hólepte változatot vagy zúzmarás karácsonyfát keres? Itt található a fehér havas műfenyők legnagyobb választéka. A legújabb technológiáknak köszönhetően a rétegenként felvitt műhó egyáltalán nem gyúlékony, és szinte tökéletesen utánozza a valódi havas fenyő hatást.  Élethű fehér havas műkarácsonyfákat kínálunk klasszikus és 3D-s kivitelben egyaránt.


Hagyományos retro stílusú karácsonyfa díszítés

Fehér és piros karácsonyi gömbök, színes karácsonyi figurák, füzérek, szalagok, masnik. Mindez, és még ennél több is megengedett a retro stílusban felöltöztetett karácsonyfánál. A legfontosabb, hogy a karácsonyfáját színkavalkád jellemezze. Ennél a díszítési stílusnál alkalmas a színes fényfüzérek használata. Ha még egy szinttel feljebb szeretné vinni a retro stílusú karácsonyfát, függesszen rá szaloncukrokat és csoki figurákat.

Ha még mindig nem inspiráltuk eléggé, bónusz tippekkel szolgálunk a hófödte és fehér karácsonyfák, valamint a zöld tűlevelű karácsonyfák díszítésére.

Hófödte és fehér karácsonyfák

A fehér és hófödte karácsonyfák önmagukban is nagyon sajátságosak és stílusosak. A hófödte karácsonyfák az otthonát káprázatosan téli hangulatúvá varázsolják. Ennek ellenére sokan ódzkodnak tőle, főleg azért, mert nem tudják mivel feldíszíteni a fehér karácsonyfát. Fehér-rózsaszín karácsonyi díszek, fehér-arany színekbe burkolt fenyőfa, az arany és fehér, türkiz és ezüst színkombinációk, lila színárnyalatú karácsonyi díszek, hófehér karácsonyi díszek vagy extravagáns karácsonyfadíszek zöld színben… A fantáziának nem lehet határokat szabni.

Zöld karácsonyfák

Milyen színek engedik érvényesülni a hagyományos zöld karácsonyfáját? Az ilyen típusú karácsonyfára bármilyen típusú vagy színkombinációjú díszek megfelelnek. Csak arra figyeljen oda, hogy a karácsonyi díszeket ízlésesen párosítsa össze. A múlhatatlan fehér karácsonyi díszek, valamint az örökké tartó arany díszek, a bordó karácsonyi díszek, a kék vagy a rózsaszín árnyalatai nagyon népszerűek vásárlóink ​​körében.


Ön is érdekelheti:

Modern Karácsonyfák

Modern karácsonyfák – a 2021-es év TOP 10-es listája

Mint minden egyéb dologra, a trendek a műfenyőkre is hatással vannak. Mindenki azt szeretné, ha az otthonában olyan modern karácsonyfa lenne, amely beragyogja az egész lakást. Minden évben új technológiák jönnek létre, melyek gondoskodnak arról, hogy a fák kialakítása minél élethűbb legyen…

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti karácsonyi világkiállításon bemutatják a legújabb divatot mind a klasszikus karácsonyfák, mind a 3D-s fák díszítésére…

Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást. A fények lélegzetelállító játéka az egész családnak örömöt fog okozni.

Menj az üzletbe