5 tipp karácsonyi dekoráció papírból

Karácsonyi dekoráció papírból

Tegye izgalmasabbá karácsonyi dekorációját a papír karácsonyi díszek készítésével. Karácsonyi díszek papírból sablon valóban nagyon modern és érdekes. A különböző színű és formájú díszeket készíthet és kiválaszthatja az elkészítés nehézségi fokát. Lehetnek azok papír karácsonyi díszek a karácsonyfára, ablakdíszek karácsonyi dekoráció papírból vagy karácsonyi füzér papírból. A papírból készült karácsonyi díszek készítésébe bevonhatja gyermekeit vagy a többi családtagját is. Garantáltan jól fognak szórakozni. 5 remek tippet adunk – karácsonyi díszek papírból lépésröl lépésre.

1. Karácsonyi dekoráció papírból – csillag

Készítsen papírból gyönyörű karácsonyi csillagot. Nincs másra szüksége, mint színes papírra, ollóra és ragasztóra. A papírból többféleképpen is készülhet karácsonyi csillag.

A legegyszerűbb talán az, amikor a papíron megrajzolja a csillagot. Ezután rajzoljon bele több csillagot, a legnagyobbtól a legkisebbig. Ezeket a csillagokat úgy vágja ki, hogy a csillag tetején és alján ne vágja le teljesen, hogy összekapcsolva maradjanak. Ezután vágja le a levágott részeket, hogy egy gyönyörű 3D-s csillagot hozzon létre, mint a képen látható.

Karácsonyi díszek papírból lépésröl lépésre

Egy másik mód, hogy két négyágú csillagot készítünk papírból, ahogy a képen is látható, majd középen összeragasztjuk őket. Ez egy gyönyörű hatalmas csillagot fog kiadni.

Karácsonyi díszek papírból lépésröl lépésre

Egy másik lehetőség, hogy egyszerűen hajtogatjuk a papírt. Egyszerűen hajtsa össze a papírt a harmadik képen látható módon, hogy egy egyszerű hatágú csillagot készítsen.

Karácsonyi díszek papírból lépésröl lépésre

2. Ablakdíszek karácsonyi dekoráció papírból

A papírból készült karácsonyi dekorációk is szépen mutatnak majd az ablakon. Az ablakdíszek lehetnek csak papírdíszekből is, és garantáljuk, hogy elképesztően fog kinézni.

A legegyszerűbb karácsonyi papír ablakdíszek a Karácsonyi díszek papírból sablon készült karácsonyi díszek, amelyeket egyszerűen belülről ragasszon az ablakra.

Egy másik lehetőség, hogy az ilyen maketteket cérnára vagy damilra ragasztva gyönyörű karácsonyi függönyt készíthetünk. Megpróbálhatja azt is, hogy a kivágott díszeket cérnára fűzi fel, és vattagolyókkal váltogatja őket.

A papírból jégcsapokat is készíthet. Egyszerűen készítsen fehér papírból egy hosszú jégcsap formájú gúlát, majd gyűrje össze egy kicsit, hogy hasonlítson egy jégcsapra, és rögzítse a papírjégcsapot az ablak tetejére.


Karácsonyi műfenyő girlandok

Kínálatunk között szerepelnek modern, kiváló minőségű karácsonyi mű girlandok is. Minden termék  egyedi kialakítású, keressen akár fehér, havas girlandot, zöld vagy 3D-s tűlevelekből álló műfenyő füzért. A karácsonyi girland sokoldalú ünnepi dekoráció lehet, amely segít a karácsonyi hangulat megteremtésében. A fenyő girland díszítése  ízlése szerint történhet szaloncukorral, habcsókkal, aranyalmával vagy bármilyen karácsonyfadísszel.  Ha világító, LED-es girlandot szeretne, díszítse  fényfűzérrel, vagy érdeklődjön  webáruházunkban a hamarosan rendelhető műfenyő kiegészítőkkel kapcsolatban..
Karácsonyi műfenyő girland árak


3. Karácsonyi dekoráció kázilag papírból

A karácsonyfa alatti betlehem egyszerűen egy karácsonyi klasszikus. Papírból úgy készítheti el a betlehemet, hogy kivágja a betlehem szereplőinek papírmakettjeit, majd elrendezi a maketteket bármelyik helyen, ahol a betlehemnek állnia kell.

Ugyanilyen nagyszerű ötlet az is, ha egy doboz fedelében papírból készítünk egy betlemhemet. A doboz egy képzeletbeli istállót ábrázol, és a kivágott figurákat beleragasztja.

Az interneten például nyomtatható papírból készült betlehemek is vannak, amelyeket egyszerűen elhelyezhet a karácsonyfája alatt.

4. Karácsonyi dászek készítése papírból

Könnyen készíthetők papír karácsonyi díszek is. A karácsonyi díszek papírból készítése egyáltalán nem nehéz. Az alaprajzból különböző karácsonyi témájú formákat vághat ki, egy madzagot rögzíthet hozzájuk, és felakaszthatja őket a fára. Az ilyen papír karácsonyi díszek ízlésesen és egyszerűen néznek ki. Kaphatók azonban már kivágott karácsonyi díszek papírból, csak hajtogassa őket a kívánt formára az utasítás szerint.

5. Karácsonyi díszek wc papír gurigából

Karácsonyi díszek wc papír gurigából is készíthetők. Wc papír gurigából karácsonyi díszek garantáltan feldobja a karácsonyi dekorációt. A vécépapírból stílusos angyalka vagy virág formájú karácsonyfadíszeket is készíthet. Egyszerűen vágjon egy tekercs WC-papírt kerek csíkokra, és ragassza össze őket a kívánt formában. A papírdísz tetejére szalagot rögzíthet, vagy bármilyen színűre festheti a díszt.

Egy tekercs WC-papírból is készíthet stílusos koszorút ajtóra. Egyszerűen vágja a tekercset vékony karikákra, majd ragassza össze őket, hogy koszorút alkosson. A keletkező lyukakba különböző karácsonyi dekorációkat helyezhet el, ahogy az utolsó képen is látható.


Adventi koszorú

16 REMEK ÖTLETEK A TÖKÉLETES ADVENTI KOSZORÚHOZ

Az adventi koszorú szorosan kapcsolódik a karácsonyi ünnepkörhöz, az advent időszakához. Hagyománya egészen a 19. századra vezethető vissza, amikor Johann Heinrich Wichern, német lelkész iskolát alapított a szegény gyermekek számára és a karácsonyt megelőző időszakban a koszorú gyertyáinak egymás utáni meggyújtásával válaszolt a gyermekek kérdéseire, hogy „Mikor lesz már karácsony?”.

10 nem hagyományos „karácsonyfa”

10 nem hagyományos „karácsonyfa”

Ha már unja a hagyományos karácsonyfaállítást, de nem találja helyette a tökéletes alternatívát, ez a cikk Önnek szól! Elhoztunk 10 ötletet, hogyan lehet hagyományos tárgyakból, korántsem hagyományos karácsonyfát készíteni. Csak egy adag kreativitás, és némi kézügyesség szükséges hozzá.

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti karácsonyi világkiállításon bemutatják a legújabb divatot mind a klasszikus karácsonyfák, mind a 3D-s fák díszítésére.

Menj az üzletbe