A 3D mű karácsonyfákat nem lehet megkülönböztetni az élő fától

3D Műkarácsonyfák

A díszített karácsonyfa a karácsony jellegzetes szimbóluma. Ezért hihetetlenül sok fa van kivágva évente. Az igazság az, hogy általában nem fák az erdőből. A karácsonyfákat a mezőkön termesztik. Néhány év elteltével, amikor a megfelelő méretűre nőnek fel, a nappali szobáinkban találják magukat. Ennek ellenére sokkal jobban környezetbarát a természet számára, ha műfát vesz. De nem akármilyet. Csak az olyan karácsonyfa vásárlása lehet ökológikus, amely éveket kibír.

A 3D mű karácsonyfák manapság a legjobb minőségűek, amelyek megvásárolhatók. Nem csak nagyon tartósak és jó minőségűek, de nem lehet megkülönböztetni az élőktől.

Himalájai 3D borókafenyő
Himalájai 3D borókafenyő

Válasszon karácsonyfát, amely megéri a pénzét

Borókafenyő, lucfenyő, hagyományos jegenyefenyő – ezek azok a fák, amelyekből karácsony előtt válogatunk. A tipikus famagasság a 120 cm-től az egyedi 250 cm-es darabig terjed, amelyet csak a magas belmagasságú lakások tulajdonosai engedhetnek meg. A mai piac nagyon szép műfákat kínál különböző kivitelezésben. Például borókafenyőt választhat természetes, virágzó, kaukázusi vagy ezüst kivitelezésben. De lehet havas, jégkristályokkal teli vagy fehér tűlevelekkel is. A lucfenyőfenyő lehet alpesi vagy olasz. A jegenyefenyő kaukázusi vagy kanadai. Ezen gyönyörű és költséghatékony modellek közül egyik sem hasonlítható a 3D karácsonyfákhoz.

Kanadai 3D Műfenyő

A mű 3D karácsonyfák kicsit költségesebbek, de tökéletes megjelenésük nagyon gyorsan meggyőzi Önt arról, hogy megérik a pénzüket. Mi különbözteti meg őket a többi műfától? Azokról azt mondhatja, hogy “olyanok”, mint élők. A 3D fáknál ebben senki sem fog kételkedni.

Még az élő fa sem kínál olyan tökéletes formát és színt, mint a 3D mű karácsonyfa. A zöldes tűleveleket nemcsak külalakjukkal, de érintéssel sem lehet megkülönböztetni a valóditól. Ez egy valóban tökéletes és hű mása az élőknek. De nem olyannak, amelynek a görbébb és ritkább oldalát a fal felé kell fordítani. Ez tökéletes habitust is kínál.


3D műfenyő

A 3D műfenyő az utóbbi évek NAGY SIKERE. A használt 3D tűk nem esnek le, és nem különböztethetők meg az élettől. Csak nálunk több mint 15 exkluzív faj található. A 3D-s fák mindegyike első osztályú megjelenést, formai és színi tökéletességet kínál…


A 3D-s karácsonyfa tűlevelei puhák, amelyek rendkívül jó minőségű PE anyagokból készültek. Az ágak teljes végét speciális formákba öntik. Csak a középső részben találhatók a klasszikus PVC tűlevelek. Ez viszont megadja a fának a szükséges térfogatot. A különböző anyagok kombinációja adja a karácsonyfáknak a valósághű kivitelezést, mind a tűlevelek alakja, mind az általános forma és térfogat szempontjából.

Himalájai 3D borókafenyő detail 3
Himalájai 3D borókafenyő részlet

Már nem szükséges szép karácsonyfát keresnie minden évben. A minőségi 3D mesterséges karácsonyfát minden évben egyszerűen összerakja három részből, és a karácsony után újra elrakja. Nem potyog róla a tűlevél, és nem csöpög sem a drága parkettara sem a szőnyegre a gyanta.

A csomag tartalmaz állványt is. Stabil és védi a karácsonyi díszeket, amelyeket esetleg nemzedékről nemzedékre örökölnek, és erős érzelmi szál fűzi hozzájuk. A fa nagyon sűrű, így Ön dönti el, hogy csak a minimalista dekorációt választ-e fényfüzérekkel és néhány dísszel, vagy a karácsonyi gömbökkel és más díszekkel szó szerint ellepi.


Az alábbi cikkek érdekelhetik Önt:

INSPIRÁCIÓK – HOGYAN DÍSZÍTSÜK A KARÁCSONYFÁT?

A korábbi években hagyományos karácsonyi dekorációt választott, azonban idén szeretne kipróbálni valami újat? Szeretné az idei karácsonyfáját …

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal …

3D, full 3D műfenyők

Milyen a szép műfenyő karácsonyra?

Létezik egyáltalán szép műfenyő? Van, aki szerint a műfenyő maga a megtestesült giccs. Ha jobban belegondolunk, a legtöbb esetben a karácsonyi dekoráció, a karácsonyi zene és világítás sem tartozik a magas művészetek kategóriájába …

Menj az üzletbe
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x