TOP 10 – Az idei év modern karácsonyfái

TOP 10 az idei év modern karácsonyfái

Nem csak szép, de modern karácsonyfára is vágyik? A jelenlegi trendek közé tartoznak a 3D karácsonyfák, a hozzárögzített LED világítással, a különleges színű karácsonyfák és nem utolsósorban a havas, fehér karácsonyfák.

A hangsúly kimondottan a műfenyők természetességén és élethűségén van. A gyártók célja, hogy a műfenyő megkülönböztethetetlen legyen az élő fától, amit a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően érnek el.

Ha Ön is követi a trendeket, inspirálódjon az idei év TOP10 legdivatosabb fáiból összeállított válogatásunkból:

10. Modern karácsonyfa 3D Természetes Jegenyefenyő cserépben

A természetesség a fő profilja ennek a műkarácsonyfának. A fa formáját és kialakítását úgy tervezték, hogy a lehető legjobban utánozzon egy élő fát. A halványzöld 3D fenyőgallyak a valódi fenyőgallyak tökéletes mása. A fa törzse természetes barna színű, ami tökéletesen kiegészíti a fa egész megjelenését. A fa zsákvászon cserépben van, ami rendkívül trendi.

9. Modern karácsonyfa 3D Karcsú Lucfenyő

Még egy keskeny karácsonyfa is lehet modern. Ennek bizonyítéka a 2022-es ÚJDONS!G, a 3D Karcsú Lucfenyő. Ez a stílusos karácsonyfa extra keskeny formájú, így bármilyen szűk helyen elfér. Bár ez a fa egy kicsit keskenyebb, mint a hagyományos karácsonyfák, de ez egyáltalán nem von le semmit a szépségéből.

8. Modern karácsonyfa 3D Havas Jegenyefenyő

Ez a minden évben nagyon népszerű karácsonyfa egyszerűen örökérvényű klasszikus. A zöld 3D gallyak végeit műhó borítja, az összképet pedig a gallyakra helyezett tobozok és piros gyümölcsök teszik teljessé. A Havas Jegenyefenyő szó szerint mesésen néz ki.

7. Modern karácsonyfa 3D Himalájai Borókafenyő

Ha igazán menő karácsonyfát szeretne, akkor a 3D Himalájai Borókafenyő lesz Önnek a megfelelő választás. Ennek a fának a borókafenyő gallyai hatalmasabbak, mint más fenyőtípusoké valóban sűrű benyomást keltve a fán. A tűlevelek természetes zöld színe azt a benyomást kelti, mintha egy élő borókafenyőfát látna a természetben.

6. Modern karácsonyfa 3D Kaukázusi Jegenyefenyő

Garantáljuk, hogy ez a karácsonyfa soha nem megy ki a divatból. Ennek a lenyűgöző műfenyőnek a tűlevelei friss, halványzöld színűek, a 3D jegenyefenyő gallyak pedig finoman lefelé ívelnek. A 3D Kaukázusi Jegenyefenyő évek óta az egyik legnépszerűbb fa a kínálatunkban, elsősorban természetes és valósághű megjelenése miatt. Ezért kétségtelenül a modern kategóriába tartozik.


Műfenyők LED világítással – ledes karácsonyfák

A LED-es világítású műfenyő a 2020-as év újdonságának számított, és a 2021-es karácsonyi trend egyik fontos főszereplője. Sokan keresnek világítós műfenyőt, karácsonyfát, világító fa dekorációt, asztali műfenyőt világítással vagy világító fenyőfa ablakdíszt.


5. Karácsonyfa világítással FULL 3D Exkluzív Lucfenyő

Ez a luxus műkarácsonyfa garantáltan elvarázsol mindenkit, aki természetes megjelenésű, fényűző műfenyőre vágyik. Az exkluzív 3D gallyak, amelyek természetes zöld színűek, alkotják az egész fát. A fa olyan részletgazdag, hogy valóban nehéz lesz megkülönböztetni egy élő fenyőtől.

4. Modern karácsonyfa 3D Fehér Jegenyefenyő

A fehér, havas karácsonyfák évről évre egyre népszerűbbek. Ezért ebben a szezonban egy ÚJDONSÁG, a 3D Fehér Jegenyefenyő bővíti a kínálatunkat. Ez a sűrűn havas karácsonyfa tökéletesen utánozza a havas erdei fenyőfát. Kétségtelenül ez az egyik legmodernebb, amit a kínálatunkban talál.

3. Karácsonyfa világítással 3D Exkluzív Lucfenyő LED

Ez a 3D karácsonyfa LED világítással garantáltan az egyik legmodernebb modellünk. A hosszú, természetesen zöld, 3D lucfenyő gallyak szabálytalanul helyezkednek el, így a fa valósághűen mutat. A gallyakra erősített LED világítás megszabadítja a fa köré tekert lámpák vég nélküli tekergetésétől. És mivel egy modern modellről beszélünk, a lámpákat könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához, hogy az alkalmazás segítségével vezérelhesse őket.

2. Modern karácsonyfa 3D Jeges Lucfenyő

Az exkluzív jégzöld színű karácsonyfa egy modern modell, amely mindenkinek megragadja a figyelmét, aki követi az aktuális trendeket. Ez a fa stílusos színének köszönhetően valóban elragadó. A 3D Lucfenyő sűrűsége, tökéletes formája és kifinomult kialakítása is jellemző rá.

1. Karácsonyfa világítással 3D Királyi Lucfenyő LED

A legmodernebb karácsonyfák kategóriáját egyértelműen a csodálatos 3D Királyi Lucfenyő LED nyerte, amely rendkívül népszerű a vásárlók körében. Zöld, lucfenyő 3D gallyait sűrűn műhó borítja, ami által igazán fagyosan téli benyomást kelt. Mindezt a csatlakoztatott LED világítás teszi tökéletessé, így nem kell többé külön-külön foglalkoznia azzal, hogy a fát körbetekerje fényekkel. Természetesen a LED fenyőfa egy alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítható, így a fények vezérlése gyerekjáték lesz.

Segítettünk kiválasztani a modern karácsonyfáját? Ha még többet szeretne látni, a karacsonyfavilag.hu-n megtalálja a legmodernebb karácsonyfáinkat a következő kategóriákban:


Kivágott fenyőfát vagy műfenyőt válasszak karácsonyfának?

A karácsonyfa kétségkívül a karácsony egyik legszebb szimbóluma. Amikor eljön az ideje, sokan foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy kivágott fenyőfát vagy műfenyőt válasszanak? Melyik a környezet barát? Melyik megfizethetőbb? Ezekre, és sok más kérdésre keressük a válaszokat, mielőtt meghozzuk a döntést …

Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást. A fények lélegzetelállító játéka az egész családnak örömöt fog okozni.

3D-s Szibériai Jegenye műfenyő karácsonyra LED

Melyik karácsonyfa illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Forralt bor, mézeskalács, illatgyertyák, meleg zoknik… Egy a jelentésük: hamarosan itt a karácsony. Ha pedig karácsony, akkor ki ne hagyjuk az ünnep legszebb és legimádottabb kellékét, a karácsonyfát. Az üzletekben már ősszel meg lehet vásárolni a különleges csillogó-villogó fenyőfa dekorációkat… de mindig nagy dilemma, hogy milyen stílust válasszunk. Nem csak a dekoráció …

Menj az üzletbe