Fehér karácsonyfák – a 2021-es év TOP 7-es listája – headline

Fehér karácsonyfák - a 2021-es év TOP 7-es listája

A karácsonyi időszakban mindenki azt szeretné, ha otthonában mesebeli téli hangulat uralkodna. A hófödte és fehér karácsonyfák évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

A hófödte, valósághű műhó borítású karácsonyfák a legújabb technológiákkal készülnek, ami által hihetetlenül természetes benyomást keltenek. Egy ilyen fehér karácsonyfa, amelynek a szépségét elegendő néhány stílusos dísszel kihangsúlyozni, minden bizonnyal bármely helyiség ékszereként fog ragyogni.

A legnagyobb műfenyő gyártók évről-évre igyekeznek a fákat az abszolút tökéletességig fejleszteni, ezért is váltak igen közkedveltté az utóbbi években a beépített LED díszvilágítással rendelkező karácsonyfák. Nálunk fehér és hófödte karácsonyfákat is felfedezhet ilyen modern LED öltözékben.

A 2021-es évben bemutatjuk a legkülönlegesebb fehér és hófödte karácsonyfák TOP 7-es listáját:

7. Fehér Borókafenyő

Ideális karácsonyfa választás a korlátozott térrel rendelkező helyiségekben. Keskenyebb kialakításának köszönhetően nem foglal el nagy helyet és bármely helyiség meseszép fehér díszévé válik. A fenyőfa gallyait sűrű rétegben borítja az éghetetlen műhó, amely nem hullik le róla.

6. Fehérfenyő – LED

Tökéletesen sűrű hóborítás, két színben, zöld hosszútűs fenyő tűlevelek a melegfehér LED fényfüzérrel, pontosan ezek jellemzik a LED-es Fehér Hosszútűs fenyőt. A gallyakon a halványzöld és sötétzöld tűleveleket sűrű rétegben borítja az éghetetlen műhó, amely révén a fenyőfa megjelenése valóban varázslatos. A fenyőfa beépített LED díszvilágítással rendelkezik, aminek köszönhetően már nem szükséges az idejét arra vesztegetnie, hogy a fát fényekkel körbe tekerje.

Ez a csodálatos fenyőfa a kínálatunkban LED díszvilágítás nélkül is kapható.

5. 3D Havas Jegenyefenyő

Szeretné, ha otthonát hófödte karácsonyfa díszítené, ami egyúttal a fa természetes zöld jegenyefenyő tűleveleit is érvényesülni engedi? A 3D-s Hófödte Jegenyefenyő a legnépszerűbb hófödte karácsonyfák közé tartozik, elsősorban az érdekes kialakítása miatt. A 3D-s zöld gallyak, amelyeknek a végeit éghetetlen műhó borítja kiegészítve a piros bogyós gyümölcsökkel, ízléses, természethű karácsonyfává alakítják.

4. 3D Himalájai Havas Borókafenyő

A tökéletes és valósághű hosszútűs fenyő tűlevelekkel, amelynek a végeit éghetetlen műhó borítja, ez a 3D-s Hófödte Himalájai Hosszútűs fenyő. Ez a közkedvelt fenyőfa az erdei valódi hófödte hosszútűs fenyő benyomását kelti.

3. Északi Luc műfenyő karácsonyra – LED

Az Északi Lucfenyőnek sok rajongója van főleg a modern és valósághű megjelenése miatt. A lucfenyő ágacskák a sűrű éghetetlen műhó borítással csodálatos téli fenyőfa benyomását keltik. Ezt a modern karácsonyfát a kínálatunkban, beépített LED-es fényfüzérrel is választhatja, ami garantáltan megkönnyíti a karácsonyfa feldíszítését.

2. 3D-s Szibériai Jegenye műfenyő karácsonyra – LED

A 2021-es szezon újdonsága, a 3D-s Szibériai Jegenyefenyő a LED díszvilágítással minden bizonnyal megnyeri tetszését. A tökéletes sűrűn hófödte karácsonyfa az eredeti, rendhagyó formájával az összes helyiséget garantáltan uralni fogja, ahol igazi karácsonyi hangulatot varázsol. Ez a fényűző karácsonyfa a kínálatunkban LED díszvilágítás nélkül is kapható.

1. 3D Király Műlucfenyő – LED

A fehér és hófödte karácsonyfák között idén is az abszolút győztes a 3D-s Fenséges Lucfenyő. A karácsonyfák királyát a szimmetrikus gúlaforma és a jegesen fehér gallyak jellemzik, amellyel az otthonában egyedülálló téli hangulatot idéznek elő. A LED díszvilágítás teszi ezt a fát egyértelműen a legfényűzőbbé azon fák közül, amelyeket az idei szezonban kínálunk. A 3D-s Fenséges Lucfenyő LED díszvilágítás nélkül is kapható.

Ha meg szeretné tekinteni fehér és hófödte karácsonyfáink teljes kínálatát, kattintson a hivatkozásra: fehér és hófödte fenyőfák

Minden karácsonyfa
Nagy karácsony előtti kiárusítás!!!
Az ajánlat csak 5-ig érvényes kedvezmények akár -45%-ig
x