Karácsonyi világítás házra – merítsen ihletet!

Karácsonyi világítás házra

Karácsonykor számos házon láthatók kűltéri karácsonyi fények. Az utóbbi években az ilyen dekorációk nagyon népszerű trenddé váltak. Ön is szeretné elegáns arany vagy extravagánsabb színekben megvilágítani a házát? Inspirációkkal szolgálunk Önnek, hogy melyik karácsonyi világítás mutat a házon a legjobban, ami által figyelemfelkeltővé válik.

Karácsonyi világítás ablakba

Karácsonyi led világítás ablakba sokak kedvenc karácsonyi dekorációja. Az ilyen kűltéri karácsonyi fények, amelyeket az ablakon helyez el, gyönyörűen feldobják az egész házat. Okos karácsonyi LED fények az ablakba is választhatók színekben pompázó árnyalatokban, de a népszerű arany és fehér fényszínekben is.

Karácsonyi erkély világítás

A kűltéri karácsonyi fények garantáltan magában foglalja a karácsonyi erkélyvilágítást is. Díszítse erkélyét élénk színekkel, vagy válassza az ezüst vagy az arany elegáns árnyalatait. Használhatja az okos karácsonyi LED fények világítását önmagukban, a fényfüzérek köré tekert girlandokat, de a különböző kivilágított karácsonyi formákat is, amelyeket az erkélyre rögzíthet.

Kűltéri karácsonyi fények – hulló eső

Egy másik nagyszerű tipp a kűltéri karácsonyi fények a hulló eső világítás, amely gyönyörűen mutat a párkányokon, korlátokon vagy ablakokon. A lehulló eső arany, ezüst vagy többszínű ragyogásban pompázhat. Az ilyen világítás nagyon elegáns és ízléses bármelyik otthonban.


Karácsonyi világítás

A karácsonyfa és a dekoráció fényei a karácsony szerves részét képezik. Jelenleg a legtrendibb a LED-es karácsonyi fényfüzér, hosszú élettartamának, hatékonyságának és alacsony költségének köszönhetően. Különböző formájú karácsonyi fényeket választottunk. Ezek a szívek, csillagok, angyalok, hópelyhek, pamut golyók, nano fények. A színes fények mellett a klasszikus fehér fényű karácsonyfa  világítását is népszerűnek tartjuk, amely lehet hideg fehér vagy meleg fehér.

Twinkly multicolor strings

Kűltéri karácsonyi fények jégcsapok

Akárcsak a hulló eső, a kivilágított jégcsapok is lenyűgöző, elegáns kiegészítői a kültéri karácsonyi dekorációnak. Az ilyen világító jégcsapok a legjobban a párkányon mutatnak. Rögzítheti őket önmagukban, vagy körbetekerheti őket egy füzér köré, amelyről lógni fognak.

Karácsonyi világítás házra – fonott!

Ha egyszerű, elegáns karácsonyi világítást szeretne a házra, válasszon ízléses, egyszínű LED-es fonott világítást. Egyszerűen helyezze a fonott világítást a bejárati ajtó köré, és garantált a tökéletes hatás.

Karácsonyi fény projektor

Kedveli a színes karácsonyt? Nem gond! Kűltéri karácsonyi fények a karácsonyi fény projektor által válnak tökéletessé, amely gyönyörű színes mintákat varázsol a házára. Így könnyedén beboríthatja házát és udvarát olyan érdekes színárnyalatokkal, amelyeket biztosan mindenki észrevesz.

Kűltéri karácsonyi fények az udvaron

A hagyományos karácsonyi fényfüzéreken kívül különféle világító figurákat vagy világító karácsonyi díszeket is használhat a kültéri díszítéshez. Rendkívül népszerű a karácsonyi rénszarvas világítás, vagy a méreten felüli LED világítás a karácsonyfán, LED izzókból álló világító fa formájában. Szintén népszerűek a kivilágított szánok vagy a karácsonyi fények, amelyek mesebeli karácsonyi hangulatot hoznak a kertjébe.

Napelemes karácsonyi kűltéri világítás

A kűltéri karácsonyi fények nem feltétlenül csak az áramhoz csatlakoztathatók. Legyen szó karácsonyi fényfüzérekről vagy világító karácsonyi díszekről, a kűltéri karácsonyi fények napenergiával is működhetnek. A piacon találhat olyan napelemes kűltéri karácsonyi fények világítást, amely egy kis napelemmel van ellátva, amelyet bárhol elhelyezhet egy napos helyen. Ugyanígy a karácsonyi szolár lámpa is alkalmas az udvar díszítésére. Napközben az ilyen világítás feltöltődik, és amint besötétedik, élvezheti a világítás gyönyörű fényvisszaverődéseit.

Ötletek befejezésképpen

Ha nem tudja, hogyan hangolja össze a fénydekorációt összhatását a háza körül, inspirálódjon más tippekből, amelyeket Ön is felhasználhat. A LED világítást olyan karácsonyi színekben kiválogathatja, mint a piros, a zöld és az arany, vagy a házát és az udvart egyetlen színösszeállításba öltöztetheti. Akárhogy is van, a kűltéri karácsonyi fény felhívja a figyelmet a házára.


Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást. A fények lélegzetelállító játéka az egész családnak örömöt fog okozni.

3D-s Szibériai Jegenye műfenyő karácsonyra LED

Melyik karácsonyfa illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Forralt bor, mézeskalács, illatgyertyák, meleg zoknik… Egy a jelentésük: hamarosan itt a karácsony. Ha pedig karácsony, akkor ki ne hagyjuk az ünnep legszebb és legimádottabb kellékét, a karácsonyfát. Az üzletekben már ősszel meg lehet vásárolni a különleges csillogó-villogó fenyőfa dekorációkat… de mindig nagy dilemma, hogy milyen stílust válasszunk. Nem csak a dekoráció, hanem maga a fenyőfa választás is nehéz kérdés lehet. Ne bízzuk a véletlenre. Válasszunk a horoszkópunknak megfelelő karácsonyfát! Lássuk hát, milyet fát ajánl a csillagjegyed?

Karácsony a világ körül

Karácsonykor a keresztények szerte a világon Jézus Krisztus születését ünneplik. A legtöbb országban gyakran megcsodálhatók a hagyományos karácsonyi dekorációk, és a karácsonyi ünnepségekhez is csatlakozhatunk, még sok olyan országban is, ahol a kereszténység nem a helyiek vallása. Ebben a cikkben betekintést nyerhetünk a különböző országok karácsonyi hagyományaiba és ünneplésébe. Olvass tovább, hogy milyenek a karácsony a világ körül!

Menj az üzletbe