Milyenek lesznek a karácsonyi színek 2022-ben?

karácsonyi színek

Minden évben követi a karácsonyi dekoráció trendjeit, és aszerint változtatja a karácsonyi dekorációt, hogy éppen milyen színek vannak divatban? Akkor ez a cikk lesz Önnek a telitalálat. Nem titok, hogy mint minden más, a karácsonyi dekoráció is a trendeknek van kitéve, legyen szó akár a dizájnról, akár a színekről. Cikkünkben főként a különböző színkombinációkat bemutató díszekre koncentráltunk, amelyek a 2022/2023-as szezonban a legsikkesebbek lesznek. Ugyanígy bemutatjuk a 2022-es karácsonyi színek CSÚCSÁT is, amelyet a trendek rajongói egyszerűen nem hagyhatnak ki, ha karácsonyi dekorációról van szó.

A jó öreg klasszikus

Piros karácsonyi gömbök zöld karácsonyi díszekkel és fehér kiegészítőkkel kombinálva. A hagyományos karácsony kedvelői valószínűleg nehezen tudnak majd lemondani ezekről a színekről. A szokásos karácsonyi színek azonban örökérvényűvé teszik, és ezzel nem lehet melléfogni. De miért ne egészítené ki az ilyen hagyományos karácsonyi dekorációkat stílusos fekete karácsonyi gömbökkel vagy barna karácsonyi díszekkel? Egy ilyen színkombináció garantáltan feldobja a dekorációt. Például a karácsonyi dekorációt stílusos, hagyományos piros és fehér árnyalatú Mikulás-figurákkal is a tökéletességig fokozhatja.

karácsonyi színek

Fényűző fekete – réz karácsonyi dekoráció

Ha szereti az extravaganciát és a fényűzést, akkor biztosan a fekete karácsonyi dekoráció mellett dönt, ami tökéletesen kombinálható réz karácsonyi gömbökkel és egyéb kiegészítőkkel. Az egész karácsony esti asztaltálalást vagy különböző otthoni kiegészítőket is illeszthet ezekhez a trendi karácsonyi színek hez. Remek választás az ilyen típusú díszítéshez egy fényűző, fekete-réz karácsonyfa szőnyeg, amellyel nemcsak a fatalpat takarja, hanem egy kis csillogást is ad a karácsonyfának.

karácsonyi színek

Cserepes műfenyő

A cserepes műfenyő vásárlóink kedvence, mert stabil, élethű és nem kell hozzá külön fenyőfa talp. Cserepes műfenyőinkből is különféle fajtákat kínálunk. Választhat a cserepes luc és jegenye műfenyő közül. A fák készítéséhez használt 3D-s tűleveleknek köszönhetően egy ilyen fa pontosan úgy néz ki, mint egy virágcserépben élő fenyő. Ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy elfelejti meglocsolni. A cserépben lévő 3D-s fenyő nagyon stabil és tartós. A következő méreteket kínáljuk belőle: 60cm, 80cm, 100cm, 105cm, 110cm.


Természetes színek a karácsonyi dekorációhoz

A természetes színekben pompázó karácsonyi díszek egyre népszerűbbek, és nem csak azok körében, akik igyekeznek kizárólag öko-díszeket függeszteni a karácsonyfára. Barna karácsonyi gömbök, lágy zöld karácsonyi díszek, narancssárga karácsonyi dekorációk, meg azok a réz… mindezen színek kombinálásával a természet színeinek valódi harmóniáját hozhatja létre a fáján. Ezeknek a színkombinációknak az az előnye, hogy ezeket a dekorációkat maga is elkészítheti, különféle természetes anyagokból.

karácsonyi színek

Romantikus pasztell karácsonyi díszek

A pasztellszínű karácsonyi dekoráció az utóbbi évek trendje. Elegáns antik rózsaszínű karácsonyi gömbök, pasztellszínű, kék karácsonyfadíszek, menta karácsonyfadíszek, de a krémszínű díszek is tuti befutók. Az ilyen finom árnyalatú karácsonyi dekorációk valóban rendkívül ízlésesnek tűnnek, és biztosak vagyunk benne, hogy még évekig uralni fogják a karácsonyi dekorációk színvilágát. Egy elegáns fehér szőnyeg a karácsonyfa alatt tökéletesen illik az ilyen finom és romantikus dekorációkhoz, és az összhatást különböző, lágy színekben pompázó rénszarvas- vagy karácsonyi mikulásdíszekkel is fokozhatja.

karácsonyi színek

Lenyűgöző türkiz karácsonyi dekorációk

A türkiz karácsonyi dekoráció igazán fantasztikusan néz ki. A halványabb, türkizkék karácsonyi gömböket kombinálhatja a sötétebb, smaragdzöld karácsonyi díszekkel, és ezen lenyűgöző színek közé illenek a lágy, fehér és ezüst díszek. Ha nem fél a kísérletezéstől, az így feldíszített karácsonyfán beállíthatja a türkiz vagy ezüstös árnyalatú díszvilágítást. Nos, el tudja képzelni, hogy az Ön karácsonyfáján ezek a színek pompázzanak Természetesen, mi igen!

karácsonyi színek

Melyik szín lesz 2022 karácsonyi uralkodó színe?

A Pantone társaság minden évben kihirdeti az év színét, akár a divat, az otthoni kiegészítők vagy a karácsonyi dekorációk terén. 2022-re a Very Peri nevű színt hirdették meg a legtrendibb színnek. Ez a szín, amely a kéket, a lilát és egy finom vörös árnyalatot ötvözi, és amely a következő 2022/2023-as karácsonyi szezonban dominálni fog. Első pillantásra azt hihetné, hogy ez egy klasszikus lila szín, de a Very Peri egy sokkal lágyabb szín, amelyet a kis télizöld (angolul Periwinkle) növény virágja ihletett.

karácsonyi színek

Idén garantáltan nagyszámú karácsonyi dekorációt talál a piacon ebben a színben. A Very Peri színű karácsonyi díszek gyönyörűen kombinálhatók ezüst karácsonyi kiegészítőkkel, halvány rózsaszín karácsonyi gömbökkel vagy pasztellkék és fehér karácsonyi díszekkel.

Nos, az idén is követi a legújabb trendet?


Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást. A fények lélegzetelállító játéka az egész családnak örömöt fog okozni.

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti karácsonyi világkiállításon bemutatják a legújabb divatot mind a klasszikus karácsonyfák, mind a 3D-s fák díszítésére.

Adventi koszorú

16 REMEK ÖTLETEK A TÖKÉLETES ADVENTI KOSZORÚHOZ

Az adventi koszorú szorosan kapcsolódik a karácsonyi ünnepkörhöz, az advent időszakához. Hagyománya egészen a 19. századra vezethető vissza, amikor Johann Heinrich Wichern, német lelkész iskolát alapított a szegény gyermekek számára és a karácsonyt megelőző időszakban a koszorú gyertyáinak egymás utáni meggyújtásával válaszolt a gyermekek kérdéseire, hogy „Mikor lesz már karácsony?”.

Menj az üzletbe