A legjobb karácsonyi filmek és a leghatalmasabb karácsonyfák – a Karácsonyfavilág ajánlásával

Télapu c. film a karacsonyfavilag.hu ajánlásával

A filmesek is műfenyőket használnak a filmeikben. Méghozzá a leghatalmasabb, legszebb fenyőket. Cikkünkben ilyen gyönyörű műfenyőket mutatunk be, amelyekből a legszebb karácsonyfák díszíthetők. Majd filmcímeket listázunk, a legjobb karácsonyi filmeket, amiket a felnőtt korosztálynak is teljes szívből ajánlunk. 6 karácsonyfa és 6 karácsonyi film, hogy “igazságosak legyünk”. Bár hozzáteszem egyik területen sem volt könnyű a választás. Rengeteg csodálatos film létezik és még több gyönyörű műfenyőt kínálunk.

Amennyiben olyan csodálatos karácsonyfát szeretnél az otthonodba, amilyeneket a filmekben is látsz, a következő műfenyőket ajánljuk:

FULL 3D Himalájai Műfenyő 240cm

Minden évben a teljes 3D-s karácsonyfák a legnépszerűbbek. Az ilyen típusú műfenyők iránti igény miatt, a 3D-s Himalájai műfenyő FULL 3D-s verzióját is beépítettük kínálatunkba. Az utóbbi 2 évben ezt a bestsellert tovább tökéletesítettük, így minden szerelmese megtalálhatja ezt a fényűző változatot is. A FULL 3D Himalája műfenyő csak (100%) 3D-s, sötétzöld színű fenyőfa tűlevelekből áll.

3D Királyi Lucfenyő 270cm

A 3D Királyi Lucfenyő egy egyedi, deres, téli világot megidéző fenyőfa. A különleges, zöld-fehér színvilága mindenkit elvarázsol, ugyanis a 3D-s tűlevelek a fa egész felületén műhóval vannak borítva. Tökéletesen élethű megjelenésében biztosan nem fog kételkedni. A gyártásához a legmagasabb minőségű PE anyagokat és legmodernebb gyártástechnológiát használják.

3D Exkluzív Lucfenyő 360cm

A 3D Exkluzív Lucfenyő a 2020-as szezon újdonsága, és egyik legkedveltebb fája. Garantáltan elbűvöli kinézetével! A rengeteg szabálytalan elhelyezkedésű, 3D-s ág biztosítsa az élethű megjelenést. Emellett az ágak mérete is különböző, egyaránt megtalálhatóak rövidebb és hosszabb sötétzöld 3D ágak is. A 3D-s gallyakon kívűl a fa belsejét klasszikus PVC ágak alkotják, amelyek gondoskodnak az extra sűrű megjelenésről. Ezek kombinációja és elrendezése valóban exkluzívvá teszik ezt a fát.

FULL 3D Finn Lucfenyő 180cm

A FULL 3D Finn Lucfenyő a 2020-as szezon újdonsága, amelyet a skandináv természet ihletett. Az egész fa kizárólag minőségi 3D tűlevelekből áll, amelyek halványzöld és sötétebb zöld árnyalataiban pompáznak. kiváló minőségű PVC anyagokból készült A teljes 3D-s hatás elérésével fenyőfáinkról közelről sem látható, hogy nem valódiak. Hiszen pontos modellezesünknek és fejlett gyártástechnológiánknak köszönhetően természetes társaik szakasztott másai lettek.

Északi Luc műfenyő karácsonyra 300cm, 1150 LED

Az Északi Luc műfenyő LED-es világítással, a 2021-es SZEZON ÚJDONSÁGA. Hóborította megjelenésével az Ön otthonába garantáltan igazi karácsonyi hangulatot varázsol. A legújabb technológiák segítségével az egész fára fokozatosan viszik fel a tűzálló műhó rétegeket, amelyek nem hullanak le a fáról. A fa beépített (rácsavart) meleg fehér LED-világítással rendelkezik. A fa világításának különféle programjai vannak: villogó, hullámzó, ismétlődő és sok egyéb más. Az okostelefonnal beállíthatja a kikapcsolás időzítőjét.

3D Kanadai Műfenyő 210cm

Kedvenc karácsonyi filmjeinket pedig az egész családnak ajánljuk, nem csak a gyerekeknek. Egytől-egyig magával ragadóak, lelkületesek és tanulságosak. Vannak bennük könnyedebb vígjátékok, vicces családi filmek és igazi karácsonyi mesék. Gondoltuk, megmutatjuk a TOP 5 filmet, de sehogy sem sikerült jobban leszűkíteni listánkat. Szerintünk, ez a 6 film a legjobb karácsonyi film, amit valaha forgattak. Sorrendet nem kívánok állítani, mert mind a 6 a legjobb. Inkább hangulat szerint választanám ki, hogy éppen melyiket nézem.

Film válogatásunkban a stábunknak legjobban tetsző 6 karácsonyi témájú filmet ajánljuk:


Extra széles karácsonyfák – Amerikai Karácsonyfa

Amennyiben otthona vagy a cég nagyobb térrel rendelkezik és azt szeretné, hogy az Ön karácsonyfája kitűnjön, akkor mindenképpen meg kell tekintenie az extra széles karácsonyfa-választékunkat. Ezek a karácsonyfák a klasszikusoknál 15 – 20 cm-rel szélesebbek és teljes mértékben kitöltik bármely helyiség szabad terét. A széles karácsonyfa sűrűbbnek és hatalmasabbnak tűnik, a számos 3D-s gallykialakításnak köszönhetően abszolút valósághű hatást kelt. Csak nálunk találhat több fajtát ezekből az exkluzív, extra széles karácsonyfákból.


Karácsonyi krónikák (The Christmas Chronicles)

Az első rész önmagában is teljes film, de készült második része is. Az első részt ajánljuk, melyben izgalmas családi kalandban vehetünk részt a főszereplők által. A karácsony éjszaka egyedül otthonmaradt testvérek egy 10 éves kislány és bátyja kitervelik, hogy meglesik a Mikulást. Akiben a fiú nem is különösebben hisz, de húga kedvéért belemegy a játékba. Csapdát állítanak a Mikulásnak, melyben egy régi videokamerát állítanak be, hogy felvegye, ha ők közben elaludnának. Ügyes, talpraesett gyerekek, akik a film folytatásában igazi kalandokat élnek át a Mikulás szánján… Nem csak gyerekeknek ajánljuk, igazi, téli szünetre való, hétvégi délelőtti matiné az egész családnak. Szerintünk, igazán élethű, full 3D-s műfenyőt választanak, akiknek fontos, hogy a legszebb karácsonyfájuk legyen.

Karácsonyi krónikák c. film a karácsonyfavilág ajánlásával
Karácsonyi krónikák c. film a karácsonyfavilág ajánlásával

Holiday

Elsőre nem tipikusan karácsonyi film, de a végére felismerjük, hogy joggal sorolhatjuk közéjük. Két egyedülálló nő életéről szól, akik más életre vágynak és nem annyira rajonganak a karácsonyi szokásokért. Az egyikük a nagyvárosban él, a másikuk nyugodt vidéki életet folytat. A városi hölgy nyugalomra, a vidéken élő nyüzsgésre vágyik. Hirtelen életet cserélnek és jönnek a fordulatok. Szentestére mindkettőjük élete gyökeresen megváltozik. Nyugodt, téli, teázós estékre való kedves, jó érzésű kis film. Tetszett a film? Klasszikus karácsonyfát ajánlunk.

Holiday c. film a karácsonyfavilág ajánlásával
Holiday c. film a karácsonyfavilág ajánlásával

Reszkessetek, betörők!

Igazi klasszikus! Macaulay Culkin gyerekkori legjobb alakítása, biztosan mindenki ismeri. Több részes sorozat. Mi a Home alone epizódot ajánljuk 1990-ből. Igen, több, mint 30 éve nem marad ki a karácsonyi filmek listájáról. Cuki kis kölyök, aki nagyon smart fogásokkal ugratja a nem túl ügyes betörőket. Vicces, kedves, nem túl durva, egyszer mindenkinek látnia kell. Olyan alkalmakra ajánljuk, ha teli hassal csak kicsit pihenni szeretnének és lekötni a gyerekeket is. Akiknek ilyen csemetéi vannak, azoknak LED-es világítású, stabil fémtalppal szállított fenyőt ajánlunk!

Reszkessetek betörők c. film a karacsonyfavilag.hu ajánlásával
Reszkessetek betörők c. film a karacsonyfavilag.hu ajánlásával

A Christmas Carol (Karácsonyi ének)

Charles Dickens remek regényéből, Jim Carreys főszereplésével – igazi, lelkületes film. Ne feltétlenül meseként tekintsünk rá. Olyan alkalmakra ajánljuk, amikor valami tanulságosra vágyunk. Főleg felnőtteknek lehetnek döbbenetes felismerései a filmtől, de nagyobb gyerekeknek is ajánljuk. A kicsik van, amikor félnek a film nézése közben, mert találkoznak benne a Karácsony szellemeivel, akik kissé ijesztőek. Akik olyan karácsonyt szeretnének, hogy akár még Karácsony szellemével is találkoznának, azoknak igazi, havas műfenyőt ajánlunk.

A karácsonyi ének c. film a karacsonyfavilag.hu ajánlásával
A karácsonyi ének c. film a karacsonyfavilag.hu ajánlásával

A Grincs

Nagy, bamba, zöld… megismerve igen érdekes személyiségű valami 🙂 A karácsony különleges dolgokkal felruházva az igazi. Már unjuk a kliséket, nekünk kell változnunk és nyitottnak lenni a különlegesre. Megismerve Grincset, mi is többek leszünk, látjuk milyen az, ha valaki dobozon kívül gondolkodik. Itt nincs jó vagy rossz, egyszerűen egy másik érdekes világot ismerhetünk meg. Ajánljuk mindazoknak, akik többet szeretnének a karácsonytól, mint sima hagyományokat. Gyerekeknek, felnőtteknek, matinéra, délutáni programnak egyaránt megfelelő. Grincs biztosan szuperzöld Jegenyefenyő karácsonyfát választana.

A Grincs c. film a karacsonyfavilag.hu ajánlásával
A Grincs c. film a karacsonyfavilag.hu ajánlásával

Télapu

Amikor Apából pocakos Télapó lesz. Vicces, könnyed film, remek szereposztással. Hány identitást tud egy ember elszállásolni? Télapu egy átlagos férfi volt és apa, aki igen nagy változáson ment keresztül. Ennek a változásnak lehetünk szemtanui és láthatjuk, ahogy főhősünk beleáll a szerepébe. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk, karácsony másnapjára, a nagyszülőktől hazatérve, kellemes, pihentető program. Akiknek ez a kedvenc filmjük, azoknak a családoknak a legtöbbek által kedvelt Lucfenyőt javasoljuk.

Télapu c. film a karacsonyfavilag.hu ajánlásával
Télapu c. film a karacsonyfavilag.hu ajánlásával

Nagyon kellemes filmnézést kívánunk, egy gyönyörű, szuper nagy karácsonyfa alatt, melyet régebben csak a filmekben láthattunk, most azonban nekünk is lehet egy belőle.


Karácsonyfa az újkorban

3 karácsonyi téma, ami biztosan bearanyozza az ünnepeket

A karácsony a szeretet ünnepe. Már egészen kicsi korunk óta tudjuk ezt, mert a szüleink is erre tanítottak minket, és éreztették velünk az ünnepek alatt. De nem csak a családi közeg járult ehhez hozzá, hanem filmipar és a szépirodalom is. Ezek olyan különleges darabok, amelyek száz év múlva is tanulságosak, aktuálisak és gyönyörűek lesznek. A cikk témája felöleli ezeket a műveket, amelyek köré felépíthetjük a karácsonyi ünnepeket, hogy egy érdekes tematikával feldobjuk az ünneplést.

Adventi koszorú

16 REMEK ÖTLETEK A TÖKÉLETES ADVENTI KOSZORÚHOZ

Az adventi koszorú szorosan kapcsolódik a karácsonyi ünnepkörhöz, az advent időszakához. Hagyománya egészen a 19. századra vezethető vissza, amikor Johann Heinrich Wichern, német lelkész iskolát alapított a szegény gyermekek számára és a karácsonyt megelőző időszakban a koszorú gyertyáinak egymás utáni meggyújtásával válaszolt a gyermekek kérdéseire, hogy „Mikor lesz már karácsony?”.

karacsonyfavilag_városi karácsonyfa

A nyár elillan, utána gondoljunk időben a karácsonyra, a legszebb műfenyők hamar elfogynak

A tavaly karácsony sok szempontból rendhagyó volt, de biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok, voltam egyedül. A korlátozások miatt Dániában rekedtem, ahol jelenleg tanulok és dolgozok, így az ünnepeket a családtól távol töltöttem.

Menj az üzletbe