TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

Twinkly multicolor strings

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást. A fények lélegzetelállító játéka az egész családnak örömöt fog okozni.

Akár karácsonyfáját szeretné stílusosan feldíszíteni akár a kertjét, a Twinkly fényfüzér garantáltan a segítségére lesz. Az IP44 védelemnek köszönhetően, (ami biztosítja a védelmet az apró méretű szilárd szennyeződés és minden irányból fröccsenő víz ellen) a díszvilágítás BELTÉRI, valamint KÜLTÉRI HASZNÁLATRA is alkalmas.Viszont a Twinkly fényfüzér használata nem javasolt 0 °C alatti hőmérsékletnél, valamint +40 °C-ot meghaladó hőmérséklet esetén.

A gyártó garantálja ennek a modern díszvilágításnak több, mint 30 000 órás élettartamát, aminek köszönhetően zökkenőmentesen, sok éven keresztül használhatja.

Az intelligens programok kedvelőinek minden bizonnyal örömöt fog okozni a Google Assistant támogatás, az Alexa az Amazontól, és az Apple HomeKit.

A TWINKLY LED fényfüzéreket színük alapján 3 csoportba soroljuk:

  • Az RGB LED – a teljes színspektrumot képviseli – különösen azok számára alkalmas, akik szeretik a különböző színek tarkaságát, és nem szabnak korlátokat a karácsonyi díszítés alkotó szellemének
LED multicolor RGB
  • Az AWW LED – a hidegfehértől a melegfehérig terjedő árnyalatokkal rendelkezik – ez a speciális változat az örök érvényű dolgok, az egyszerűség és a visszafogottság kedvelőinek alkalmas
LED GOLD AWW
  • RGB /AWW LED – mindazok számára, akik nem tudják eldönteni, hogy sokszínű árnyalatokkal, vagy visszafogott arany színben szeretnék-e megvilágítani a karácsonyfájukat, mindkét típusú díszvilágítás kombinációja elérhető egyben
Kombi LED

A TWINKLY SMART díszvilágítás beszerzése során fontos átgondolni, hogy a karácsonyi díszítését milyen színárnyalatokban szeretné összehangolni.

Az intelligens Twinkly fényfüzért a piacon különféle hosszúságban és különböző mennyiségű LED diódával találhatja meg, amelyek közepes sűrűségben vannak elosztva.

A hosszúság és a LED diódák száma alapján (közepes sűrűségű elosztás):

  • 250LED – 20 m – 180 cm-es fenyőfához  – RGB + WWA
  • 400LED – 32 m – 220 cm-es fenyőfához  – RGB + WWA
  • 600LED – 48 m – 250 és 270 cm-es fenyőfához – RGB

A díszvilágítás LED diódáinak a távolsága egymástól 8 cm. Csakis Önön múlik, hogy a fényfüzért milyen sűrűn tekeri fel karácsonyfájára és ezáltal a LED-eket milyen sűrűn helyezi el.


Karácsonyi világítás

A karácsonyfa és a dekoráció fényei a karácsony szerves részét képezik. Jelenleg a legtrendibb a LED-es karácsonyi fényfüzér, hosszú élettartamának, hatékonyságának és alacsony költségének köszönhetően. Különböző formájú karácsonyi fényeket választottunk. Ezek a szívek, csillagok, angyalok, hópelyhek, pamut golyók, nano fények. A színes fények mellett a klasszikus fehér fényű karácsonyfa  világítását is népszerűnek tartjuk, amely lehet hideg fehér vagy meleg fehér.


Csatlakozás az okostelefonhoz

Annak érdekében, hogy a vásárló egyszerűen és könnyedén vezérelhesse Twinkly világítását, a Twinkly alkalmazáson keresztül csatlakoztatnia kell egy okostelefonhoz. Az alkalmazás letölthető az iPhone esetében az App Store-ból illetve a Google Play-ről az Android rendszerű mobilkészülékekre. A csatlakozás ezután már tényleg csak másodpercek kérdése. Csak indítsa el az alkalmazást, válassza ki az eszközök hozzáadásának lehetőségét, válasszon ki egy generációt, majd kövesse a telefon kijelzőjén megjelenő utasításokat. A Twinkly alkalmazás a fények teljes mértékű távvezérlésére szolgál.

A LED díszvilágítás szkennelése a fenyőfára

A fények és a telefon párosítását követő következő szükséges lépés a fára való „szkennelés”, amely révén a fényfüzér képes lesz a fényhatásokat megjeleníteni pontosan olyan módon, ahogyan a telefonja kijelzőjén láthatja. A szkennelés csak néhány másodpercig tart. Csak irányítsa a kamerát a fenyőfára, és az alkalmazás minden egyebet megold. Pontos modellt készít a fán lévő fények elrendezéséről, ami közvetlenül a kijelzőn jelenik meg, ezután már csak a felhasználón múlik, hogy miképpen állítja be a megvilágítási módokat.

Lélegzetelállító beprogramozott fényhatások

A Twinkly intelligens LED világítással garantáltan senki sem fog unatkozni. Még mindig meglep bennünket, hogy ennek a cégnek hogyan sikerült olyan kifinomult LED fényfüzért létrehozni, amely elképesztően lélegzetelállító fényhatásokat tud kialakítani. Energikus villogás, nyugodt megvilágítás, fokozatos színváltás vagy gyors villogás, ezek a megvilágítási módok egyike sem jelent problémát a Twinkly fények számára. Minden vásárló garantáltan megtalálja a neki valót.

A Twinkly alkalmazás körülbelül 20 fényhatást tartalmaz az alap gyári beállításokban, amelyeket az igényei szerint különféle módon testre szabhat.

Színváltoztatás – a vásárló a színek teljes skálája közül választhat, és a színárnyalatot a saját fantáziája szerint szerkeszti meg. Két színű fényhatából kikeverheti a saját színét.

Sebesség – az egyes effektusokhoz a sebesség is beállítható az igényeknek vagy a felhasználó aktuális hangulatának megfelelően.

Fényerő – természetesen a LED-izzók fényerejét szükség szerint beállíthatja.

Időzítő – az alkalmazásban beállíthatja az időzítőt a világítás be- és kikapcsolásához.

Saját fényhatások létrehozása

Ha a felkínált megvilágítási módok egyike sem felel meg a felhasználónak, akkor az alkalmazás lehetőséget kínál saját üzemmód létrehozására a szerkesztőben az ujját az okostelefon kijelzőjén csúsztatva az adott izzókon. Így a felhasználó kiválaszthatja a fény színét, intenzitását vagy villogását. Itt meg kell jegyeznünk, hogy a saját fényhatások létrehozásakor sok függ attól, hogy a fények a fenyőfán milyen módon vannak elrendezve. Más szóval – minél szimmetrikusabban vannak elosztva, annál könnyebb lesz az effektusok későbbi létrehozása. Legalábbis nálunk ez a helyzet, mivelhogy minden új termékünket letesztelünk a vásárlóink számára.

Letölthető fényhatások

Mindig ugyanolyan fényhatások? Még véletlenül sem! Ha a felhasználó megunja azokat a fényhatásokat, amelyek az alapbeállításokban elérhetők a gyártótól, akkor megnyithatja az alkalmazásban a Twinkly effects store lehetőséget, ahol számos új fényhatást talál, teljesen ingyenesen. A funkció olyan letölthető fényhatásokat kínál, mint például az amerikai zászló, hangulatjelek, lüktető szívek, visszaszámlálás és még sok egyebet. A fényhatások letöltésekor automatikusan a telefon tárhelyén maradnak.

Több LED fényfüzér összekapcsolása

Rajong a sűrűn megvilágított fenyőfáért? Abban az esetben, ha a fán lévő LED-ek mennyisége kevésnek tűnik, összekapcsolhatja a Twinkly LED-es díszvilágításokat, így egyszerre több lámpácska is felrakható a fára. Ezek tökéletesen szinkronizálódnak az alkalmazás párosítása után a bekapcsolásukat követően.

A forradalmian új Twinkly LED díszvilágítás egyértelműen a piacon található legkidolgozottabb LED díszvilágítás. Az ára megfelel a minőségének, és bár magasabb a hagyományos LED-es díszvilágításhoz képest, amely a hagyományos világításon kívül nem képes egyébre, mindenesetre érdemes befektetni ebbe a modern technológiába.

Aki egyszer kipróbálja a Twinkly LED díszvilágítást, garantáltan semmilyen mást nem fog keresni.

Használati útmutató ITT


karácsonyfa

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát? TIPPEK Önöktől a 2021-es évre

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

3D, full 3D műfenyők

Milyen a szép műfenyő karácsonyra?

Létezik egyáltalán szép műfenyő? Van, aki szerint a műfenyő maga a megtestesült giccs. Ha jobban belegondolunk, a legtöbb esetben a karácsonyi dekoráció, a karácsonyi zene és világítás sem tartozik a magas művészetek kategóriájába, mégis ragaszkodunk hozzá, és a legszőrösebb szívű esztétának is lehetnek kellemes emlékei, élményei, ami ehhez a karácsonyi csillogáshoz kötődik …

Jan. 6. – Ma kellene lebontani a karácsonyfát?

Vízkereszt napja minden év jan. 6-án van. Ez egy régi keresztény ünnep, mely Jézus a Jordan folyó vízében való megkeresztelkedéséről kapta a nevét. Népi szokásokhoz kötődik a Karácsonytól számított 12 nappal későbbi dátum, mely a karácsonyfa leszedésének napja, ez is január 6. Vízkeresztkor ugyanis zárul a karácsonyi ünnepkör és kezdetét veszi a farsangi időszak, ami a vidámságról szól. Ezért ideje lebontani a karácsonyfát és végleg búcsúzni az elmúlt évtől.

Menj az üzletbe