Ne maradjon le a karácsonyi dekoráció legújabb trendjeiről!

karácsonyi kültéri led dekoráció

Bátran kijelenthetjük, hogy a karácsony már a nyakunkon van. A béke, az öröm és a család ünnepe. De hogyan lehet kiemelkedni a tömegből és trendinek lenni karácsonykor? Hogy a lehető legegyszerűbb legyen, tippeket adunk a karácsonyi dekoráció legújabb trendjeiről!

Ahány ház, annyi szokás. Ez a karácsonyi dekoráció esetében is érvényes. Hiszen mindenkinek más az ízlése, a véleménye és a hozzáállása bizonyos dolgokhoz. A karácsonyi dekoráció manapság már többféleképpen elkészíthető.

Mindig a saját ízlése legyen mérvadó. A kínálat igazán széleskörű, így emiatt biztosan nem kell aggódnia. Különböző színek, típusok, formák vagy anyagok. Végül, de nem utolsósorban, ügyeljen az egész helyiségre, ahová a karácsonyi dekoráció kerül. Ugyanis mindennek harmonizálnia kell egymással, hogy egy teljes egészet alkosson.

Milyen karácsonyi dekorációs trendekről nem szabad lemaradnia?

A karácsonyi asztaldísz

A karácsonyi asztaldísz kimondottan feldobhatja az Ön karácsonyi dekorációját. A fából készült karácsonyi asztaldísz nagyon modern, de akár egy bögrés karácsonyi asztaldíszt is használhat. Ez a modern és ízléses karácsonyi asztaldísz olcsó, és otthon is elkészítheti. De ítélje meg maga, mit szólna, ha a karácsonyi asztala így lenne feldíszítve?

A kültéri karácsonyi dekoráció

A tökéletes karácsonyi hangulat megteremtéséhez nagyon fontos a szemet gyönyörködtető kültéri karácsonyi dekoráció is. Az udvarán vagy a házán lévő kültéri karácsonyi dekoráció az udvarára belépve valóban varázslatos hellyé teszi. Valószínűleg a legnépszerűbb karácsonyi kültéri led dekoráció a különböző dekoratív állatok és figurák, mint például a kültéri karácsonyi dekoráció szarvas, rénszarvas vagy hóember. Az ilyen világító kültéri karácsonyi dekoráció garantáltan minden látogató figyelmét első látásra megragadja. A tökéletes kültéri karácsonyi dekoráció kialakításához inspirálódhat a cikkünkből is: A karácsonyi világítás házra – merítsen ihletet!

A karácsonyi ajtódísz

A karácsonyi dekoráció során nem szabad megfeledkeznünk a karácsonyi ajtódísz dekorációról. A karácsonyi ajtódísz különböző alapanyagokból készülhet és különféleképpen lehet kialakítani. Az ajtóra rögzíthető például a kopogtató karácsonyi ajtódísz, amelynek nemcsak esztétikai, hanem gyakorlati funkciója is van. A kopogtató karácsonyi ajtódísz különféle karácsonyi díszekkel díszíthető és a látogatók könnyen bejelentkezhetnek rajta keresztül.

Ugyanilyen érdekes a karácsonyi ajtódísz papírból. A legjobb ebben a fajta dekorációban az, hogy mi magunk is készíthetünk karácsonyi ajtódísz papírból dekorációt. Akár különböző karácsonyi témájú maketteket vág ki papírból, majd felragasztja őket az ajtójára, akár a karácsonyi koszorú ajtóra papírból készül el, csak magán múlik.

A világító karácsonyi ajtódísz sem maradhat el, amelyik szó szerint beragyogja a bejárati ajtóját. Ilyen fénydekorációhoz használhatja például az okos karácsonyi LED TWINKLY fények megoldást is. A dekorációt azonban ne csak közvetlenül az ajtóra helyezze. A karácsonyi dekoráció ajtó elé szépen mutat a különböző Mikulás-figurák vagy állat-figurák formájában.

Az ügyes háziasszonyok a karácsonyi ajtó dekoráció elkészítését horgolással is megoldhatják. A horgolt karácsonyi ajtódísz garantáltan egyedi és eredeti lesz.


Karácsonyi műfenyő girlandok

Kínálatunk között szerepelnek modern, kiváló minőségű karácsonyi mű girlandok is. Minden termék  egyedi kialakítású, keressen akár fehér, havas girlandot, zöld vagy 3D-s tűlevelekből álló műfenyő füzért. A karácsonyi girland sokoldalú ünnepi dekoráció lehet, amely segít a karácsonyi hangulat megteremtésében. A fenyő girland díszítése  ízlése szerint történhet szaloncukorral, habcsókkal, aranyalmával vagy bármilyen karácsonyfadísszel.  Ha világító, LED-es girlandot szeretne, díszítse  fényfűzérrel, vagy érdeklődjön  webáruházunkban a hamarosan rendelhető műfenyő kiegészítőkkel kapcsolatban..


A karácsonyi kültéri ablak dekoráció

Díszítse fel az ablakát karácsonyra. A karácsonyi világítás ablakba kívülről alkalmas a karácsonyi girland vagy karácsonyfa LED világítás formájában különböző LED füzérek, LED esőcseppek vagy LED jégcsapok formájában.

Egy másik lehetőség, hogy üvegfestékkel különböző karácsonyi témájú képeket fest az ablak belső felére, vagy papírból kivágott modelleket ragaszt az ablak belső felére. Az ilyen karácsonyi lakásdekorációk is rendkívül érdekesek lehetnek.

A karácsonyi dekoráció erkélyre

A karácsonyi dekoráció erkélyre is nagyon népszerű. A karácsonyi dekoráció erkélyre megoldható a sűrű karácsonyi girlandokkal, amelyeket a tetszése szerint kidíszít és LED fényekkel körülteker. A már LED fényekkel ellátott karácsonyi girlandok szintén lenyűgözők. Az erkélyen azonban különféle karácsonyi témájú figurákat is elhelyezhet.

A karácsonyi lakásdekoráció házilag

Nincs is jobb annál, mint a saját ízlése szerint feldíszíteni az otthonát. Így sokkal kényelmesebben fogja érezni magát. Az idei év trendje a tiszta fehér vagy havas motívumok az egész dekorációban. Ha viszont zöld fája van, a fehér fények kimondottan jól mutatnak rajta. Karácsonyi dekoráció fenyőre csakis magán múlik. Akár a karácsonyi gömböket, akár a különböző formájú lógó díszeket részesíti előnyben, bízunk benne, hogy tökéletes karácsonyi hangulatot teremt otthonában.

Nos, ne habozzon, és válasszon a termékek széles választékából. Felejthetetlenné teszi a következő karácsonyt!


karácsonyfa

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát?

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti karácsonyi világkiállításon bemutatják a legújabb divatot mind a klasszikus karácsonyfák, mind a 3D-s fák díszítésére.

Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást. A fények lélegzetelállító játéka az egész családnak örömöt fog okozni.

Menj az üzletbe
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x