Retro karácsonyfa – stílusos múltidézés

Retro karácsonyfadísz

Hogyan díszíthető fel egy retro karácsonyfa úgy, hogy a múltat idézze, ugyanakkor lépést tartson a korral? Ha már elkezdett azon gondolkodni, hogy idén milyen retro karácsonyfadísz lenne hozzá alkalmas, hogy stílusossá és széppé tegye a fát, íme néhány ötlet a trendi és retro karácsonyfadíszek kiválasztásához.

Retro karácsonyfadísz

Ha egy igazán retro karácsonyfa az álma, amely egy csipetnyi nosztalgiát is hordoz magában, de viszont trendi is, akkor érdemes olyan retro karácsonyfadíszek után nézni, amelyekre gyermekkorunkból emlékezhetünk. Hogy melyek azok?

A leginkább retro karácsonyfadíszek közé a valaha nagyon népszerű csillogó angyalhaj. Ez a csillogó angyalhaj az egész karácsonyfára feldobálva nagyon jól mutattak éveken át, és ha egy igazán retro karácsonyfa a vágya, a dekorációból ezt sem hagyhatja ki.

Retro karácsonyfadíszek

Ugyanilyen retro a színes, fényes füzérek, amelyeket egykor talán minden az összes karácsonyfa köré tekertek. Ha tehát „retro” stílusban kívánja feldíszíteni a fát, nem szabad megfeledkeznie erről a retro dekorációról sem.

Retro karácsonyfadíszek

A fára függesztett szaloncukrok, kollekciók és csokiérmék voltak a 20. század divatos díszei. Mára azonban ezek a díszek olyan retro karácsonyfadíszek lettek, amelyek garantáltan örömet okoznak a család fiatal és idős tagjainak egyaránt. Csak arra ügyeljen, hogy karácsonyeste ne csak üres csomagolópapírok lógjanak a fáról.

Ne tartson a színektől. Egy retro karácsonyfa esetében egyáltalán nem szükséges, hogy két vagy három színben harmonizáljon. Nyugodtan használjon többféle színű karácsonyi gömböket és díszeket a fa díszítéséhez, hogy az szó szerint a szivárvány minden színében pompázzon. Az ilyen típusú díszítésnél minél több szín, annál jobb.

Retro karácsonyfadíszek

Fehér karácsonyfák és havas műfenyők

A fehér havas műfenyő az év szenzációja. Teljesen fehér fenyőfát, hólepte változatot vagy zúzmarás karácsonyfát keres? Itt található a fehér havas műfenyők legnagyobb választéka. A legújabb technológiáknak köszönhetően a rétegenként felvitt műhó egyáltalán nem gyúlékony, és szinte tökéletesen utánozza a valódi havas fenyő hatást.  Élethű fehér havas műkarácsonyfákat kínálunk klasszikus és 3D-s kivitelben egyaránt.


Retro karácsonyfa izzó

A színes csavarós izzósor az 1980-as és 1990-es évek szenzációi voltak, és biztos vagyok benne, hogy mindannyian jól emlékszünk rájuk gyermekkorunkból. A fényes, színes karácsonyi izzók tehát semmiképpen sem hiányozhatnak a retro karácsonyfa szükséges eleme. A hagyományos izzókat természetesen lecserélheti színes LED fényekre, a legfontosabb, hogy minél színesebbek legyenek.

Retro karácsonyfa izzó

Vintage karácsonyfadísz

Ha retro karácsonyfa után vágyódik, de nem akarja túlzásba vinni a színeket, próbálja meg a karácsonyfát vintage stílusban feldíszíteni. Ez a stílus jelenleg nagyon népszerű a házak, lakások berendezésénél és a karácsonyi dekorációknál is. Ezért azt javasoljuk, hogy legyen a fáján egyszerű, fából vagy különböző természetes anyagokból készült, főként fehér és természetes árnyalatú vintage karácsonyfadísz.

Vintage karácsonyfadísz

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti karácsonyi világkiállításon bemutatják a legújabb divatot mind a klasszikus karácsonyfák, mind a 3D-s fák díszítésére.

Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást. A fények lélegzetelállító játéka az egész családnak örömöt fog okozni.

karácsonyfa

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát?

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

Menj az üzletbe
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x