Amiért műfenyőt javaslunk cica gazdiknak

A cicák szeretik a fáról lelógó díszeket pofozgatni, ezért nem ajánlunk törékeny dekorációt a fára. A praktikus természetes alapanyagú díszeket és a gyönyörű, fényes műanyag gömböket részesítsék előnyben a cica gazdik. Cicás díszek is fellelhetők. 🙂 De milyen legyen maga a karácsonyfa, ha cicáink vannak? Természetesen műfenyő! Erről szól ez a cikkünk.

Milyen karácsonyfa való a cicás otthonokba?

Amiért műfenyőt javaslunk cica gazdiknak az a cicák biztonságáért és a nagyobb károk elkerülése, megelőzése miatt van. Ugyanis a műfenyő legnagyobb előnye az igazihoz képest, hogy nem sérül. Nem törnek le az ágai, nem szárad ki, nem hullanak a tűlevelei és főleg nem szúrnak.

Amikor a cica karma beleakad… a fenyőtüskék veszélyesebbek a puha mancsoknak és a nyálkahártyának. Persze a cicák tudnak magukra vigyázni, de a játék hevében bármi előfordulhat! A műfenyő nem szúr, hanem puha, kellemes tapintású, tűlevelei nem törnek, nem szúrnak be a karom/köröm alá, cicáknak, gazdiknak egyaránt ajánljuk.

A cicás képeket a catmania.hu-tól kaptuk

Mi van, ha annyira aktív a macskánk, macskáink, hogy borul a fa? A természetes fenyők nem annyira stabilak, pláne, január környékén, amikor már jobban kiszáradtak. Boruláskor lehullanak a tűlevelek, utána már nem olyan szép. A műfenyők kiegyensúlyozottak, stabil fémtalppal árulják őket. Ha pl. kisebb méretű fáknál menthetetlen a borulás, csak fel kell állítani és minden oké mehet tovább a játék.

A hófödte műfenyők mellett idén a fehér műfenyőkre is nagy hangsúlyt fektettünk. Cicák szempontjából csak azért említésre méltó, mert a műhó fára való rögzítése is egésszen jól megoldott. Még a legügyesebb cickák is jó ideig ellesznek a leszedésével.


TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt …

Karácsony a világ körül

Karácsonykor a keresztények szerte a világon Jézus Krisztus születését ünneplik. A legtöbb országban gyakran megcsodálhatók a hagyományos karácsonyi dekorációk, és a karácsonyi ünnepségekhez is csatlakozhatunk, még …

Így lesz stresszmentesebb a karácsonyi készülődés

Ennek a cikknek az olvasója már egészen biztosan túl van egy két karácsonyi ünnepségen és túlélt már két-három ehhez kapcsolódó készülődési fázist is. Jól tudjuk, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, de nem csak az előkészületekben …

Menj az üzletbe