Fehér karácsonyfák – a 2020-as év TOP 6 műfenyője

Nem ez az első év, hogy a fehér műfenyők a karácsony legnépszerűbb fái lettek. Fehér hótakarójuk egyedi fákká teszi őket, amelyek eddig talán még nem díszítették az Önök otthonát. A legújabb technológia segítségével az ágak teljes felületére vagy csak a végeire egy réteg éghetetlen tartós hó kerül, ami nem hullik, nem morzoslódik le.

A hóval borított fenyők a karácsonyfájának mesés, ünnepi téli hangulatot kölcsönöznek, ezért el is hoztuk közülük a 2020-as év top 6 havas műfenyőjét!

6. 3D Havas Luc Műfenyő

A 3D Havas Luc Műfenyő ágait vékony hóréteg fedi, amelynek köszönhetően a fa szinte megkülönböztethetetlen egy élő, erdei, hófödte fától. A havat minden 3D hatású ágra egyenként a legújabb és legmodernebb technológiák segítségével vitték fel.

5. 3D Havas Himalájai Boróka Műfenyő

Ezt a tavalyi újdonságot rengeteg karácsonyfa rajongó a szívébe zárta. Az ágak végén található borókafenyő tűleveleket kevés éghetetlen hóréteg borítja, amely egy kissé havas fára emlékeztet. Ez a fajta műfenyő valóban egyedülálló és kizárólag nálunk kapható!

4. Északi Luc Műfenyő

Az Északi Luc Műfenyőt sűrűn hófödte ágak jellemzik.  A legújabb technológiák segítségével a fát mesterséges hóréteg borítja, amelyből csak  minimális mennyiség hull le, de az is csak az első összerakáskor. A ágak alakjának és a gazdagon felvitt műhó rétegnek köszönhetően a fának nagyon sűrű és modern hatása van. Az Északi Luc Műfenyő ideális választás mindenki számára, aki rajong a fehér karácsonyért.

3. Fehér Boróka Műfenyő

A 2020-as év várva-várt újdonsága végre megérkezett! Miután nagy volt a kereslet a Keskeny Fehér Boróka Műfenyő szélesebb változata iránt, elkészítettük vásárlóink számára ezt az egyedülálló fát, épp úgy, ahogyan ők  azt megálmodták. A Fehér Boróka Műfenyő vékonyabb és vastagabb ágak sűrűn behavazott kombinációjával büszkélkedhet, amelyek tökéletesen utánozzák a havas tájat az erdőben.

2. 3D Havas Jegenye Műfenyő

3D Havas Jegenye Műfenyő, mint a tavalyi év egy másik újdonsága, egyből nagyon közkedveltté vált. Nincs is min csodálkozni! Egyedi jegenye 3D hatású ágak, amelyeket vastag hóréteg borít, kiegészítve piros bogyós gyümölcsökkel és tobozokkal… egyenesen olyan, mint egy mesebeli fa! A műfenyőt sötétebb zöld PVC tűlevelek és havas végek alkotják, amelyek pompás kontrasztot eredményeznek az összképben.

1. 3D Királyi Luc Műfenyő

A 3D Királyi Luc Műfenyő nem véletlenül kapta a nevét, igazi király a havas műfenyők között. A tavalyi újdonság egyből bestseller lett a fehér műfenyők között. Tökéletes piramis alakja és jégfehér ágai jellemzik, amelyek varázslatos téli hangulatot visznek otthonába. A nagy népszerűségének köszönhetően úgy döntöttünk, hogy ezt a különleges műfenyőt még jobban tökéletesítjük és LED fényekkel látjuk el. Ezt az exklúzív változatát, a 3D LED Királyi Luc Műfenyőt már az idei szezonban megtalálja nálunk.

Ha még több havas fát szeretne látni kínálatunkból, kattintson a következő linkre: fehér és havas műfenyők


Modern műfenyők – a 2020-as év TOP 6 műfenyője

A világ folyamatosan fejlődik és vele együtt fejlődnek azok a technológiák is, amelyeket a műfenyők gyártásakor használnak. Ennek köszönhetően …

Luxus karácsonyfák – a 2020-as év TOP 6 műfenyője

Egyértelműen a legfényűzőbb fák közé tartoznak a FULL 3D műfenyők, amelyek évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ráadásul most még kiegészítik őket a 2020-as szezon újdonságai, a LED világítással ellátott műfenyők..

INSPIRÁCIÓK 2020 – HOGYAN DÍSZÍTSÜK A KARÁCSONYFÁT?

A korábbi években hagyományos karácsonyi dekorációt választott, azonban idén szeretne kipróbálni valami újat? Szeretné az idei karácsonyfáját …

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti…

3D műfenyő

A 3D műfenyő az utóbbi évek NAGY SIKERE. A használt 3D tűk nem esnek le, és nem különböztethetők meg az élettől. Csak nálunk több mint 15 exkluzív faj található. A 3D-s fák mindegyike első osztályú megjelenést, formai és színi tökéletességet kínál…

2020 MŰFENYŐFA ÚJDONSÁGAI

Idén is 10 új exkluzív műfenyőfát készítettünk, figyelembe véve a 3D-s műfenyőfák legújabb trendjeit 2020-ra. Az elegáns és modern műfenyőfáknak köszönhetően a karácsony stílusos és modern lesz…

Menj az üzletbe