Fényűző karácsonyfák – a 2021-es év TOP 10-es listája

Luxus Karácsonyfák

Nem hagyhattuk figyelmen kívül, hogy vásárlóink évről-évre igényesebbek, amit az is igazol, hogy folyamatosan nő a kereslet a tökéletes és fényűző karácsonyfák iránt. Ezeknek egyre jobban hasonlítaniuk kell a természetben élő fenyőfákhoz. Éppen ezek a követelmények ösztönöznek minket arra, hogy vásárlóinknak a piacon elérhető legfényűzőbb és legtökéletesebb fenyőfákat kínáljuk.

Egyre többen keresik a FULL 3D-s fenyőfákat, amelyeket kizárólag (100%-ban) 3D-s tűlevelek alkotnak, és amelyek kidolgozottsága és sűrűsége tökéletesen utánozza az élő fákét.

Engedjék meg, hogy bemutassunk egy rövid áttekintést a 2021-es év legfényűzőbb műfenyőből. Íme fenyőink TOP 10-es listája:

10. FULL 3D-s Alpesi Lucfenyő cserépben

A 2021-es év egyedülálló újdonsága, mely garantáltan megnyeri majd a vásárlók tetszését. A fenyőfát teljes mértékben valósághű, sötétzöld, 3D-s gallyak alkotják és egy stílusos cserép a talpa. Kisebb méretének köszönhetően a szűkebb helyiségekben is elfér. A FULL 3D-s Alpesi Lucfenyő megpillantásakor könnyen megtörténhet, hogy látogatói rákérdeznek arra, hogy karácsonyfáját Ön nevelte-e fel a cserépben.

9. FULL 3D-s Kaukázusi Jegenyefenyő

Ha egyedülálló luxusra és egyben modern karácsonyfára vágyik, ne hagyja ki ezt a 100%-ban 3D-s fenyőfát. Páratlan, halványzöld, 3D-s tűlevelei és egyedülálló jegenyefenyő formája tökéletesen valósághűvé teszik ezt a műfenyőt.

8. FULL 3D-s Himalájai Hosszútűs fenyő

A tavalyi szezon újdonságát egyértelműen a kínálatunkban található legfényűzőbb fenyőfák közé sorolhatjuk. A FULL 3D-s Himalájai Hosszútűs fenyőfa, mással össze nem téveszthető hosszú tűlevelekkel rendelkezik, ami révén valóban eredetinek néz ki.

7. FULL 3D-s Kanadai Jegenyefenyő

Szeretné otthonát különlegessé tenni egy elegáns és gyönyörű, teljes egészében 3D-s gallyakból készült fenyőfával? Akkor ne hagyja figyelmen kívül az idei, 2021-es év újdonságát – a stílusos FULL 3D-s Kanadai Jegenyefenyőt. A vastag, sötétzöld gallyai és tökéletes gúla formája garantáltan megnyerik majd tetszését.

6. 3D-s Alpesi Lucfenyő XL

Idén ismét elhozzuk Önöknek a 3D-s Alpesi Lucfenyő legfényűzőbb változatát, XL-es méretben. Főképpen hatalmas megjelenése szembetűnő, mivel a hagyományos változathoz képest egy harmaddal több rajta a gally. Talán így most már senki sem vonhatja kétségbe a hatalmas, valósághű megjelenését.


Full 3D műfenyő

A Full 3D műfenyők (100% 3D) kivételesen 3D-s tűlevelekből készülnek, így tökéletesen imitálják az élő fát. A teljes 3D-s műfenyő a legfényesebb és legmodernebb dolog, amelyet a piac kínál. A 3D puha tűlevelekkel ellátott gallyak a legjobb minőségű PE (polietilén) anyagból készülnek, a legújabb technológiákkal. Ebben az évben 4 exkluzív (100% 3D) típusú FULL 3D-s műfenyőt készítettünk az Ön számára.


5. FULL 3D-s Normandiai Jegenyefenyő

A 2021-es szezon újdonságát garantáltan megkedveli majd. A 100%-ban 3D-s sötétzöld tűlevelek a fenyőfának sűrű és valósághű megjelenést biztosítanak. A fa barna törzse aprólékosan kidolgozott, ami a fenyőfának természetes megjelenést kölcsönöz. A FULL 3D-s Normandiai Jegenyefenyőt azon igényes vásárlóinknak szántuk, akik nagyon adnak a fenyőfa tökéletes kidolgozottságára. Ezt az egyedülálló fát kizárólag a mi webshopunkban találhatja meg.

4. FULL 3D-s Kaliforniai Lucfenyő

A 3D-s Kaliforniai Lucfenyő a 2020-as év újdonsága volt, amely nagy népszerűségnek örvendett. Ezen oknál fogva, ezt a kivételes fenyőfát az idei szezonban tovább tökéletesítettük. Idén még valósághűbb FULL 3D-s változatban kínáljuk Önöknek. Ezt a modern fenyőfát a kaliforniai természet ihlette. Sötétzöld lucfenyő tűleveleinek és az igazit utánzó barna törzsének köszönhetően valóban olyan, mint az élő fa.

3. FULL 3D-s Alpesi Lucfenyő

Ez a valósághű fenyőfa a tavalyi szezon egyik legnépszerűbb darabja volt, ezért joggal foglalta el a harmadik helyet. A fenyőfát a tökéletes, nagyon sűrű és élethű megjelenésével a legigényesebb vásárlóknak szántuk. Ha valóban exkluzív karácsonyfát keres, a FULL 3D-s Alpesi Lucfenyő lesz a tökéletes választás.

2. 3D-s Kaukázusi Jegenyefenyő XL

Valóban sűrű és hatalmas fenyőfát keres? A 3D-s Kaukázusi Jegenyefenyő XL-et a 2021-es év egyik újdonságát mintha csak Önnek teremtették volna. Kínálatunk egyik legsűrűbb fenyőfája, amely főleg a szélességével és hatalmas méretével fogja Önt megszólítani. A hagyományos 3D-s Kaukázusi Jegenyefenyővel ellentétben kétszer annyi gallyal rendelkezik, miáltal egyértelműen kínálatunk egyik legfényűzőbb karácsonyfájává válik.

1.   FULL 3D-s Jeges Lucfenyő

Az abszolút győztes az idei fényűző karácsonyfa kínálatunkból az egyedülálló, jeges, ezüstszínű, FULL 3D-s Jeges Lucfenyő. A 100%-ban 3D-s valósághű gallyak, az egyedi szín és forma egyértelműen a piacon elérhető műfenyők leggyönyörűbb fenyőfájává teszik.

Szóval, választott már? A legfényűzőbb műfenyőket a karacsonyfavilag.hu webshopon a következő kategóriákban találja meg:


Ön is érdekelheti:

Modern Karácsonyfák

Modern karácsonyfák – a 2021-es év TOP 10-es listája

Mint minden egyéb dologra, a trendek a műfenyőkre is hatással vannak. Mindenki azt szeretné, ha az otthonában olyan modern karácsonyfa lenne, amely beragyogja az egész lakást…

Fehér karácsonyfák - a 2021-es év TOP 7-es listája

Fehér karácsonyfák – a 2021-es év TOP 7-es listája – headline

A karácsonyi időszakban mindenki azt szeretné, ha otthonában mesebeli téli hangulat uralkodna. A hófödte és fehér karácsonyfák évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek…

karacsonyfavilag_mufenyo_gyermek-foto

Földlabdás karácsonyfák szomorú élete karácsony után – válasszon inkább műfenyőt

Minden évben több millió háztartás szembesül azzal a problémával, hogy élő vagy műfenyőt állítsanak karácsonykor. Mivel a fa minden otthon ünnepi dekorációjának a középpontjában áll, ezért elengedhetetlen a helyes választás…

Menj az üzletbe