Melyik karácsonyfa illik hozzád a csillagjegyed szerint?

3D-s Szibériai Jegenye műfenyő karácsonyra LED

Forralt bor, mézeskalács, illatgyertyák, meleg zoknik… Egy a jelentésük: hamarosan itt a karácsony. Ha pedig karácsony, akkor ki ne hagyjuk az ünnep legszebb és legimádottabb kellékét, a karácsonyfát. Az üzletekben már ősszel meg lehet vásárolni a különleges csillogó-villogó fenyőfa dekorációkat… de mindig nagy dilemma, hogy milyen stílust válasszunk. Nem csak a dekoráció, hanem maga a fenyőfa választás is nehéz kérdés lehet. Ne bízzuk a véletlenre. Válasszunk a horoszkópunknak megfelelő karácsonyfát! Lássuk hát, milyet fát ajánl a csillagjegyed?

 • Vízöntő (január 20 – február 18): Ebben a karácsonyi szezonban a fenyőfádnak tengerparti hangulatot kell képviselnie. A csillagjegyed humanitárius jel, ami egy misztikus gyógyítót jelent. Ez vizet vagy életet ajándékoz a Földnek. A tengerparti fa témája illik hozzád. Hogyan érheted el ezt a hatást egy karácsonyfával? Tanácsunk: 
  • Válassz egy ritkább tűlevelű fenyőfát, amely könnyen visszaadja a tengerparti pálmafa hangulatot. A 3D Smaragd cserepes jegenyefenyő tökéletes választás. A dekorációs színeid: kék és bézs, mint egy nyaraláson a tenger és a homok színe. 
 • Halak (február 19 – március 20): A karácsonyi időszakod a kreativitás és a boldogság körül forog. Az ünnepi fádnak is hasonló hangulatot kell türköznie. Legyél kreatív, és dekoráld a fád kézműves elemekkel! A szaloncukrot se hagyd ki! 🙂 Milyen legyen a fád? 
 • Kos (március 21 – április 19): A decemberi hónapod a bátorságról és a találékonyságról szól. Nyugodtan kiléphetsz a karácsonyi komfortzónádból. Alkoss valami egyedit, ami még téged is meglep. A dekorációs színed kifejezetten élénk, akár a piros. És hogy a fád milyen legyen?  
 • Bika (április 20 – május 20): Nem számít a hideg és ijesztő időjárás, mivel téged ez sem állíthat meg a kalandozásban. Ezalatt azt értjük, hogy bármit megteszel a tökéletes fa kiválasztásához. Vigyázz azonban, mert a hirtelen változás a téli időszakban nem a legjobb barátod. Inkább félelmetes ellenséged. Maradj a megszokott és klasszikus gömb, illetve csillag díszítések mellett. A karácsonyfád is legyen hasonló. 
  • Egy havas műfenyő ideális választás, mivel pont olyan érzetet kelt, mintha egy gyönyörű fenyőerdő legszebb darabját hoztad volna haza. 
 • Ikrek (május 21 – június 20): Számodra a tél a vidámságot jelenti. A szezon minden apró szépsége lenyűgöz téged. Pontosan ezért az apró részletek fogják hangulatossá varázsolni a karácsonyod. A díszítésnél nem a szín és a forma lesz az elsődleges szempontod, hanem a tárgy különlegessége és egyedisége. Pontosan ezért lesz hasonló a karácsonyfád is.
 • Rák (június 21 – július 22): Bárhol is ünnepeled a karácsonyt, a családod iránti szereteted mindig megmarad. Szereted a modern stílust a hagyományokkal kombinálni, így mindig fantasztikus dekorációs végeredményekre számíthatsz. Egy kis mézeskalács és egy designer csúcs-csillag lesz a tökéletes választásod. Na és a fa?
  • A kanadai műfenyőt biztosan szeretni fogod, mivel a kanadai erdőkben már évszázadok óta őshonos ez a típusú fenyő. Tökéletes hagyományőrző karácsonyfa. 
 • Oroszlán (július 23 – augusztus 22): Ha karácsony, akkor fények és világosság. Hozz létre szenvedélyes hangulatot a különböző fényes és extra dekorációiddal. Legyen a karácsonyod idén arany és bronz színekkel kiemelve. Ezzel nem lőhetsz mellé. 
  • A karácsonyfa hadd csillogjon és villogjon, hiszen a drámai hatást csak ezzel tudod igazán elérni. Egy LED világítással ellátott fehér műfenyő tökéletes társad lesz ebben. 

Klasszikus műkarácsonyfák

A PVC ágakból készült klasszikus műfenyők továbbra is nagyon népszerűek. Ezek a minőségi, nem éghető PVC anyagból készült fenyőfák több stílusban is megtalálhatók. Kínálatunk között szerepelnek hagyományos műfenyők különféle színvariációkban, néhány fenyőt akár élethű dobozok is kiegészíthetnek. A hagyományos fák közül legnépszerűbbek az extrán sűrű műfenyők és a 3D-s PVC tűlevelekkel is ellátott lucfenyők, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a természetben található élő fenyőfákra.


 • Szűz (augusztus 23 – szeptember 22): Szereted, ha minden a helyén van karácsonykor, és ügyelsz a részletekre is. A karácsonyfád is mindig tökéletesen van feldíszítve. Idén sem lesz ez másképpen. Tanácsoljuk, hogy használj ezüst díszeket, amivel a gyönyörű fenyőzöld színeket ki tudod emelni. Ezzel már el is árultuk, hogy milyen fát tanácsolunk…
 • Mérleg (szeptember 23 – október 22): Nem túlzás kijelenteni, hogy nem szereted eltúlozni az ünnepi dekorálást, a csillagjegyed inkább a minimalizmus híve. Legyen minden harmóniában és egyensúlyban. Számodra a kevesebb néha több, így nem gond ha idén sem pakolod tele díszekkel a fád. 
 • Skorpió (október 23 – november 21): A csillagjegyed szerint tele vagy meglepetésekkel, így a karácsonyi időszakod is kissé kiszámítatlannak tűnhet. Nem kell aggódnod, ha belső megérzéseidre hallgatsz és ösztönösen díszíted fel a karácsonyfádat. Használhatsz fehér és arany díszeket is, ha eddig még nem tetted. Garantáltan jó választás lesz. 
 • Nyilas (november 22 – december 21): Klasszikus személyiség vagy, aki imádja a hagyományos dekorációt, a hagyományos fenyőfákat. Imádod felidézni a régi karácsonyi ünnepeket és egész évben szeretsz visszagondolni erre az ünnepre. A dekorációdon nem kell sokat változtatnod. A piros, az arany és az ezüst mindig jó választás.
  • A norvég lucfenyő pont olyan, mint amilyenről gyermekkorodban is álmodtál. Klasszikus és hagyományos. Semmi túlzás. 
 • Bak (december 22 – január 19): A csillagjegyed szerint szeretsz változatos lenni, azonban a monumentális és kihívó dolgokat inkább kerülöd az ünnepek alatt. A változatosságod kulcsa az egyszerűségben van, azonban mégis megtalálod a legnagyszerűbb ötleteket. A dekorációid akár kézművesek, akár boltiak is lehetnek… a lényeg, hogy ne legyenek nagyok, és túlságosan színesek. 
  • A karácsonyfád idén egy keskeny jeges lucfenyő legyen. Exkluzív zöld kivitelezésű, idén számodra ez jelenti az extrát. 

Így lesz stresszmentesebb a karácsonyi készülődés

Ennek a cikknek az olvasója már egészen biztosan túl van egy két karácsonyi ünnepségen és túlélt már két-három ehhez kapcsolódó készülődési fázist is. Jól tudjuk, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, de nem csak az előkészületekben kell kitenni a lelkünket. Ha idén egy olyan ünnepen szeretnénk a szeretteinkkel együtt örvendezni, aminek a megrendezése jelentősen kevesebb aggodalommal jár, minden karácsonykor alkalmazható, és a végeredmény magáért beszél, akkor tarts velünk! A karácsonyi készülődés még sosem volt ilyen egyszerű!

Karácsonyfa az újkorban

3 karácsonyi téma, ami biztosan bearanyozza az ünnepeket

A karácsony a szeretet ünnepe. Már egészen kicsi korunk óta tudjuk ezt, mert a szüleink is erre tanítottak minket, és éreztették velünk az ünnepek alatt. De nem csak a családi közeg járult ehhez hozzá, hanem filmipar és a szépirodalom is. Ezek olyan különleges darabok, amelyek száz év múlva is tanulságosak, aktuálisak és gyönyörűek lesznek. A cikk témája felöleli ezeket a műveket, amelyek köré felépíthetjük a karácsonyi ünnepeket, hogy egy érdekes tematikával feldobjuk az ünneplést.

Karácsony a világ körül

Karácsonykor a keresztények szerte a világon Jézus Krisztus születését ünneplik. A legtöbb országban gyakran megcsodálhatók a hagyományos karácsonyi dekorációk, és a karácsonyi ünnepségekhez is csatlakozhatunk, még sok olyan országban is, ahol a kereszténység nem a helyiek vallása. Ebben a cikkben betekintést nyerhetünk a különböző országok karácsonyi hagyományaiba és ünneplésébe. Olvass tovább, hogy milyenek a karácsony a világ körül!

Menj az üzletbe
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x