Gyönyörű karácsonyfát műfenyőből

karacsonyfavilag.hu beépített LED-es műfenyők

A modern technológia exponenciális fejlődésének köszönhetően a műfenyőknél is tudtak olyat kitalálni, amit a természetes fenyőfáknál nehéz vagy lehetetlen lenne megvalósítani. Az egyik ilyen megoldás a “beépített fények”. Sok fenyőre már nem otthon kell feltekerni a karácsonyfa égősort, hanem előre be vannak építve. Ezek a fényfüzérek szépen, szimmetrikusan vannak elhelyezve, egységes, kiegyensúlyozott hatást adva a fenyő látványának.

A műfenyőkbe beépíthető a technológia

Ezeket a LED-es fényfüzéreket applikáción keresztül okostelefonnal lehet vezérelni. Nagyon sok program beállítható, villódzó fények, fokozatosan erősödő, majd elhalványodó fényjáték, futófény, hangulatfény, stb. A fények időzíthetőek, így az előre beprogramozott időszakokban fog világítani. Lehet kapni jegesen csillogó hideg fényű, aranyos meleg fényű vagy színes változatot is.

Beépített fények előnyei

  • hosszú élettartamú LED-es világítás, ami nem melegszik fel
  • energiatakarékosabbak, mint a hagyományos karácsonyfa égősorok
  • nem kell külön a fára tekerni a fényfüzért, a fenyő rögtön díszíthető
  • nem lógnak felesleges vezetékek
  • biztonságos, ellenőrzött minőség
  • vezérelhető, időzíthető, kényelmes
  • többféle program, fényjáték

Műfenyők LED világítással – ledes karácsonyfák

Gyönyörű karácsonyfát díszíthetünk az előre beépített LED-es műfenyőkből. Egyszerűbb is a dolgunk, mert nem gabalyodunk bele a vezetékbe díszítés közben. Nekünk csak a kellemes része marad a munkának. Mindenkinek élvezetes díszítést kívánunk!


3D Műfenyő Király műlucfenyő LED

Így tarthat lépést a karácsonyfa a legújabb tech trendekkel

A karácsonyfa szó hallatán először egy klasszikus és kevésbé modern fenyő jut a legtöbbek eszébe. Csak kevesen tudják, hogy ezek a klasszikus fenyők milyen modern tulajdonságokkal is tudnak rendelkezni. A LED-es fényfüzérek már évek óta piacvezető dekorációk, azokat mindenki szereti. Ezt a terméket tovább fejlesztve egy távvezérlésű, nano fényes és új technológiás füzért kaphatunk. A legtöbb műfenyőfa esetében pedig ez már beépített tulajdonság, így azzal sem kell bajlódnunk, hogy a füzért feltekerjük a fára.

környezetbarát karácsony

Létezik zero-waste vagy környezetbarát karácsony?

Elsőre különleges és nehéz kihívásnak tűnhet a hulladékmentes (zero waste) vagy az eco-friendly (környezetbarát) karácsony megrendezése, de nem lehetetlen! Az ünnepek alatt felhalmozódó szeméthegyek senkinek sem kedveznek, így a lehető legjobb dolog ezt elkerülni. Ebben a cikkben minden olyan hasznos információ megtalálható, ami megkönnyíti a családok, a környezetünk és a bolygónk életét a karácsonyi ünnepek folyamán.

műfenyő a legjobb választás karácsonyfának

Földlabdás karácsonyfák szomorú élete karácsony után – válasszon inkább műfenyőt

Minden évben több millió háztartás szembesül azzal a problémával, hogy élő vagy műfenyőt állítsanak karácsonykor. Mivel a fa minden otthon ünnepi dekorációjának a középpontjában áll, ezért elengedhetetlen a helyes választás. Ha idén is ÖN is a nagy döntés előtt áll, akkor ez a cikk megkönnyítheti a választást.

Menj az üzletbe
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x