Így tarthat lépést a karácsonyfa a legújabb tech trendekkel

3D Műfenyő Király műlucfenyő LED

A karácsonyfa szó hallatán először egy klasszikus és kevésbé modern fenyő jut a legtöbbek eszébe. Csak kevesen tudják, hogy ezek a klasszikus fenyők milyen modern tulajdonságokkal is tudnak rendelkezni. A LED-es fényfüzérek már évek óta piacvezető dekorációk, azokat mindenki szereti. Ezt a terméket tovább fejlesztve egy távvezérlésű, nano fényes és új technológiás füzért kaphatunk. A legtöbb műfenyőfa esetében pedig ez már beépített tulajdonság, így azzal sem kell bajlódnunk, hogy a füzért feltekerjük a fára.

A modern karácsonyfa

Legyen szó beépített vagy önmagában álló fényfüzérről, mindkét opció kiváló és modern karácsonyi dekoráció. A beépített fényfüzért kizárólag műfenyők esetén lehetséges kivitelezni, mivel a fények a fa ágaiban vannak elhelyezve. Ennek köszönhetően tényleg soha nem kell aggódnunk és bajlódnunk a karácsonyfaizzók felhelyezésével. Minden fa SMART adapterrel van felszerelve, így a mobiltelefonunkra letöltött alkalmazás segítségével könnyedén vezérelhetjük a műfenyőn a megvilágítást. Nem kell aggódni amiatt sem, ha az izzók kiégnének, mivel egymástól elkülönülnek, így egyénileg cserélhetők a kis égők. A Karácsonyfa Világ két különleges fenyőt ajánl azoknak, akik ilyen különleges karácsonyfát szeretnének birtokolni:

  • a klasszikus fenyőfák kedvelőinek kedvez ez a 3D Hegyi Lucfenyő, amelyet 450 LED-es izzó világít meg SMART vezérléssel
  • akik pedig szeretik a különlegesebb, nem hétköznapi fenyőket, azoknak az 900 LED izzós Északi Luc műfenyő lesz a tökéletes választás. Nem szokványos mélyzöld fenyő, hanem hóval borított, szinte fehér fa.
3D-s Óriás Luc műfenyő karácsonyfa LED
3D-s Óriás Luc műfenyő karácsonyfa LED

A modern karácsonyfa dekoráció

A karácsonyi dekoráció persze nem csak a karácsonyfa dekorálásáról szól. Az otthonunkban az ünnepi hangulat előidézése is nagyon fontos, amelyet szintén feldobhatunk 1-2 modern kiegészítővel. A Twinkly Strings fényfüzérei a lakásunk bármely pontját meghitté tudják varázsolni és kültéren is használhatók. Persze a karácsonyfánk ékes dekorációjaként is szolgálhat, hiszen sokkal többet tud, mint egy átlagos fényfüzér. A LED-es világítással és nano fényekkel rendelkező okos füzért a telefonunkkal is vezérelhetjük egy applikáción keresztül. Ebben az applikációban egy teljes színspektrum (RGB) tárul elénk, így akár több, mint 20 féle különböző üzemmódot is beállíthatunk, de a saját világítási típusunkat is létrehozhatjuk.

A Twinkly Strings jelenleg a fényfüzér piac legkorszerűbb alkotása, mindez vezeték nélküli vezérlésű (Bluetooth vagy Wifi), Apple és Android támogatású (Twinkly Effects Store), ahol havonta megújuló effektek közül lehet válogatni. Google Home, Amazon Alexa és Apple Home Kit kompatibilis, emellett időzítőt is beállíthatunk hozzá. A legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy zeneszenzorral rendelkezik, így a fényeket a zeneszámokkal szinkronizálni lehet.

Okos fényfüzér, ami telefonról is vezérelhető

Lepje meg a családját és az otthonát ezekkel a különleges kiegészítőkkel, így a karácsonya egyszerre klasszikus és modern is lehet.


Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot …

Amiért műfenyőt javaslunk cica gazdiknak

A cicák szeretik a fáról lelógó díszeket pofozgatni, ezért nem ajánlunk törékeny dekorációt a fára. A praktikus természetes alapanyagú díszeket és a gyönyörű, fényes műanyag gömböket részesítsék előnyben a cica gazdik. Cicás díszek is fellelhetők.

Fehér szőnyeg karácsonyfa alá

Ötletek karácsonyi enteriőr készítéséhez otthonunkba

Egy igazi karácsonyi enteriőr elkészítése otthon, nem egy egetverően nagy feladat, ezért érdemes elkezdeni. Cikkünkben, néhány praktikus tanáccsal ebben próbálunk segíteni, ötleteket adni.

Menj az üzletbe