Modern karácsonyfák – a 2021-es év TOP 10-es listája

Modern Karácsonyfák

Mint minden egyéb dologra, a trendek a műfenyőkre is hatással vannak. Mindenki azt szeretné, ha az otthonában olyan modern karácsonyfa lenne, amely beragyogja az egész lakást. Minden évben új technológiák jönnek létre, melyek gondoskodnak arról, hogy a fák kialakítása minél élethűbb legyen. Ennek köszönhetően a műkarácsonyfák nem tűnnek műnek, sok esetben szinte alig lehet megkülönböztetni őket az élőktől.

A mostani vásárlók szintén haladni szeretnének a korral és a karácsonyfa kiválasztásakor a többség a jelenlegi piac által kínált legmodernebb fákat keresi.

A kereslet főleg a beépített LED díszvilágítással rendelkező fák iránt növekszik. A LED fényfüzérek a fák ágaiba van beépítve (rátekerve), ezáltal többé már soha nem kell foglalkoznia azzal, hogy felaggassa a karácsonyfára a lámpácskákat.

Ha valóban a modern karácsony élményével szeretne gazdagodni, merítsen ihletet a 2021-es év Modern karácsonyfái TOP 10-es listájából:

10. Északi Luc műfenyő karácsonyra LED

Otthonában egyedülálló karácsonyi hangulatot szeretne teremteni? A népszerű fehér Északi Lucfenyő karácsonyfát idén LED fényfüzérrel kínáljuk. A sűrűn hóborította sötétzöld tűlevelek ennek a stílusos fenyőfának valóban élethű megjelenést kölcsönöznek.

9. 3D-s mini hosszútűs fenyő karácsonyra cserépben

A 2021-es év újdonsága, amely valósághű, sűrű és természetes megjelenéssel jellemezhető. Kisebb méretének köszönhetően ez a modern fenyőfa bárhol elfér. A talpa egy stílusos cserép, ami valóban trendi megjelenést ad neki. Ha az otthonában nincs elég hely, akkor a 3D-s mini Hosszútűs fenyő lesz a tökéletes választás.

8. 3D Hegyi Lucfenyő LED

Ha a természet egy részét szeretné elhozni az otthonába, a 3D-s Hegyi Lucfenyővel ez garantáltan sikerülni fog. A sötétzöld jegenyefenyő tűlevelei és az egyedülálló megjelenése valóban természetesnek és valósághűnek hatnak. Nincs kedve órákat tölteni azzal, hogy a fenyőfára fényfüzéreket aggat? Gond egy szál se! A népszerű 3D-s Hegyi Lucfenyőt az idei szezonban beépített (előre rátekert) LED díszvilágítással kínáljuk.

7. 3D-s Óriás Luc műfenyő karácsonyfa

Elegendő szabad térrel rendelkezik az otthonában és a karácsonyt valóban nagy és tüneményes fenyőfával szeretné megkoronázni?  Akkor ne hagyja figyelmen kívül a 2021-es szezon újdonságát, a 3D-s Óriáslucfenyőfát. A számos, természetesen zöld színű gallynak köszönhetően kétségtelenül bármilyen helyiséget be fog ragyogni.

6. 3D-s Szibériai Jegenye műfenyő karácsonyra LED

Ha kedveli a fehér és hófödte fenyőfákat, akkor a 3D-s Szibériai Jegenyefenyőt Önnek teremtették. Meseszerű megjelenése valódi karácsonyi hangulatot varázsol az otthonába. A sűrűn felvitt éghetetlen műhó réteg és a stílusosan elhelyezett 3D-s gallyak garantálják, hogy ezt a fenyőfát nem fogja tudni megkülönböztetni a természetesen havas erdei fenyőtől. Hogy megkönnyítsük a feldíszítését, elhoztuk Önnek a fára előre rátekert LED díszvilágítással rendelkező változatot.


Extra széles karácsonyfák – Amerikai Karácsonyfa

Amennyiben otthona vagy a cég nagyobb térrel rendelkezik és azt szeretné, hogy az Ön karácsonyfája kitűnjön, akkor mindenképpen meg kell tekintenie az extra széles karácsonyfa-választékunkat. Ezek a karácsonyfák a klasszikusoknál 15 – 20 cm-rel szélesebbek és teljes mértékben kitöltik bármely helyiség szabad terét. A széles karácsonyfa sűrűbbnek és hatalmasabbnak tűnik, a számos 3D-s gallykialakításnak köszönhetően abszolút valósághű hatást kelt. Csak nálunk találhat több fajtát ezekből az exkluzív, extra széles karácsonyfákból.


5. 3D Himalájai Borókafenyő

Ez a valaha legkeresettebb fenyőfák egyike, és joggal sorolható a legmodernebbek közé is.  A teljesen élethű 3D-s tűlevelek a sötétzöld árnyalatában tökéletesen utánozzák az élő hosszútűs fenyő tűleveleit. A fenyőfa nagyon sűrű és örök érvényű. Ezt a népszerű fenyőfát is megtalálhatja weboldalunkon, valamint a hagyományos üzletünkben.

4. 3D-s Hatalmas Luc műfenyő karácsonyra

Lenyűgöző és méreten felüli karácsonyfára vágyik? Akkor ne hagyja figyelmen kívül a 2021-es szezon újdonságát, a 3D-s Hatalmas Lucfenyőt. Ahogy az elnevezése is sugallja ezt a fát nagy terek kitöltésére szánták, ahol a karácsony tökéletes uralkodó elemévé válhat. Ezt a modern fát a szokványos 3D-s fenyőfákkal ellentétben még egyszer annyi természetes zöld színű gally jellemzi. Már csak nagyon kevés hiányzott hozzá, hogy felkerüljön a modern karácsonyfák TOP 3-as listájára.

3.   3D Király Műlucfenyő LED

A 3D-s Fenséges Lucfenyővel a meseszép fehér, jeges karácsony idén sem fog fejtörést okozni. A hóborította karácsonyfák közül az egyik legnépszerűbb az Ön karácsonyát valódi téli hangulattal fogja gazdagítani. A fenyőfa modernebb változata a beépített LED díszvilágítással az intelligens technológiák kedvelőit is meg fogja szólítani.

2. 3D Exkluzív Lucfenyő LED

Amint azt már a megnevezése is sugallja, ez a fenyőfa valóban a piac által kínált fák közül a legexkluzívabb. Kidolgozott, modern és természetes megjelenése az egyik legkedveltebb karácsonyfává teszi. A beépített LED díszvilágítás, amelyet könnyedén kezelhet az okostelefonja alkalmazásával, minden bizonnyal megkönnyíti a feldíszítését.

1.   3D-s Normandiai Jegenye műfenyő karácsonyra

A 2021-es szezon újdonsága örök érvényű és természetes megjelenésével joggal lett a „modern” kategória győztese. A sötétzöld, szabálytalanul kiálló gallyak olyan benyomást keltenek, mintha egy élő fát látna a természetben. Ha igényli a hitelességet és a természetességet, akkor ez a fenyőfa minden fent említett követelménynek megfelel.

Ha még nem választott, látogassa meg a 3D-s műfenyőket bemutató weboldalunkat, ahol felfedezheti a legmodernebb karácsonyfákat.


Az alábbi cikkek érdekelhetik Önt:

Fehér karácsonyfák - a 2021-es év TOP 7-es listája

Fehér karácsonyfák – a 2021-es év TOP 7-es listája – headline

A karácsonyi időszakban mindenki azt szeretné, ha otthonában mesebeli téli hangulat uralkodna. A hófödte és fehér karácsonyfák évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek…

Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást…

INSPIRÁCIÓK 2020 – HOGYAN DÍSZÍTSÜK A KARÁCSONYFÁT?

A korábbi években hagyományos karácsonyi dekorációt választott, azonban idén szeretne kipróbálni valami újat? Szeretné az idei karácsonyfáját, akár hagyományos fenyőfáról, akár műfenyőről van szó, a szokásostól eltérő, más színekben látni….

Menj az üzletbe