Karácsony 2023 – inspirálódjon a legújabb trendekkel

Két év szünet után ismét megrendezésre került Frankfurtban a legnagyobb karácsonyi kiállítás, a Christmasworld, és természetesen nem hagyhattuk ki. A legstílusosabb karácsonyfákat, karácsonyi dekorációkat, fényeket és mindent, ami a karácsonyhoz kapcsolódik, ebben az exkluzív cikkben mutatjuk be.

Természet ihlette karácsony

A természetes anyagokhoz való visszatérés, a földszínű színek és a természet motívumai az idei karácsonyi trendek között szerepelnek. A hagyományos zöld karácsonyfák elválaszthatatlanok ettől a karácsonyi dekorációs stílustól. Ha azonban szeretne kitűnni a többiek közül, cserélje le a klasszikus karácsonyfát fából készült karácsonyfára. A fából készült fák talán nem annyira népszerűek, de gyönyörűen feldobják a karácsonyi dekorációt. Mi a helyzet más természetes dekorációkkal?

Természetes adventi koszorú

Természetes adventi koszorúkból és ajtókoszorúkból sem volt hiány a karácsonyi kiállításon. Fenyőtobozból, dióhéjból, madártollból és szénából készült karácsonyi koszorúk… Ön melyiket választaná?

Állat alakú karácsonyi díszek

A különböző állat formájú díszek természetes árnyalatokban hemzsegtek a kiállításon. A valósághű kis madarak, sünök vagy aranyos mókusok tökéletes kiegészítői bármilyen természetes karácsonyi dekorációnak.

Karácsonyi asztali dekoráció egy kis természetességgel

Díszítse karácsonyi asztalát is természetes karácsonyi dekorációkkal. Használjon fenyőágakat, fenyőtobozokat, fadíszeket és földszínekben pompázó szalvétákat a díszítéshez.

Amerikai stílusú karácsonyi dekorációk à la Santa

A pazar stílusú díszítés nemcsak hagyományos karácsonyi színekben pompázó karácsonyfa díszekre volt jellemző, hanem mindenféle dekoráció esetében is, amelyek együtt igazi karácsonyi hangulatot alkotnak. Melyek ezek?

Stílusos karácsonyi ajándék díszek

Az ajándékok egyértelműen a karácsonyhoz tartoznak, és nem muszáj igazinak lenniük. A különböző méretű karácsonyi ajándék díszeket, amelyekbe LED-világítást is beépítettek, garantáltan mindenki észre fogja venni.

Hagyományos Mikulás díszek

A karácsonyi Mikulás díszek nem újdonságok, és a karácsonyi kiállításon valóban minden sarkon Mikulás és Santa Claus figurákba futottunk bele, mindenféle méretben és színben.

A karácsonyi manók kicsiknek és nagyoknak is örömet szereznek

Az aranyos, szakállas manók tökéletesek ehhez a stílusú karácsonyi dekorációhoz. Rengeteg van belőlük a piacon, csak választani kell.

Divatos Diótörő karácsonyi dekoráció

Abszolút divatosak a Diótörő figurák, szinte bármilyen méretben és színben. Minket lenyűgözött ez a trendi karácsonyi dekoráció, és mi a helyzet önnel?

A karácsonyi posta stílusosan érkezhet a postaládádba

A stílusos, karácsonyi postaládák belső dekorációként is használhatók, de akár az előszobát vagy a teraszt is díszítheti velük. Ezzel a dekorációval garantáltan tökéletes lesz a karácsonyi dekorációja.


Extra széles karácsonyfák – Amerikai Karácsonyfa

Amennyiben otthona vagy a cég nagyobb térrel rendelkezik és azt szeretné, hogy az Ön karácsonyfája kitűnjön, akkor mindenképpen meg kell tekintenie az extra széles karácsonyfa-választékunkat.

Az extra széles műfenyők a filmekből ismert hatalmas amerikai karácsonyfákra emlékeztetnek. A széles amerikai karácsonyfák lesznek az idei karácsonyi szezon óriási szenzációi.


Vidám, színes karácsony

A karácsony tényleg vidám lesz a színes karácsonyi díszekkel és karácsonyfákkal, amelyekből nem volt hiány a legnagyobb frankfurti karácsonyi kiállításon. A színes karácsonyi gömbök, amelyek lehetnek egyszínűek, fényesek, mintásak vagy csillogóak, tökéletes színharmóniát teremtenek a fán.

De nem kell megállni a színes karácsonyi díszeknél. Ha van önben kurázsi és szeret kísérletezni, akkor idén egy feltűnő színes karácsonyfa mellett is dönthet.

Jégfehér karácsonyi dekorációk, amelyeket sosem lehet megunni

A karácsonyi dekorációknál még mindig a fehér az uralkodó szín. A piacon mindenféle dekorációt találhat ebben a színben, valamint havas és fehér karácsonyfákat is.

A fehér karácsonyfáknak azonban nem feltétlenül csak fenyőtűből kell állniuk. A kiállításon tű nélküli, műanyag fehér karácsonyfákat is kínáltak, amelyek rendkívül modernnek és stílusosnak tűnnek. Ugyanilyen érdekesek a tű nélküli, fehér, világító karácsonyfák, amelyeknek a végein LED-ek vannak. A fehér egyszerűen még mindig IN.

Mély, bíborvörös színű karácsonyi dekoráció “Viva Magenta” stílusban

Bár a karácsonyi dekorációk lágy, pasztell és púderes árnyalatai az elmúlt években nagyon népszerűek voltak, az idei szezonban finoman háttérbe szorulnak. A lágy rózsaszínes árnyalatokat a merész, mély, bíborvörös színű Viva Magenta szín váltja fel, amelyet a 2023-as év színének neveztek el.

Így biztosan nem lőhet mellé, ha idén ebben a merész színben választ karácsonyi díszeket, dekorációkat vagy akár magát a karácsonyfát is.


További cikkek amik érdekelhetik:

Karácsonyi dekoráció papírból

5 tipp karácsonyi dekoráció papírból

Tegye izgalmasabbá karácsonyi dekorációját a papír karácsonyi díszek készítésével. Karácsonyi díszek papírból sablon valóban nagyon modern és érdekes. A különböző színű és formájú díszeket készíthet és kiválaszthatja az elkészítés nehézségi fokát. Lehetnek azok papír …

Hogyan készül a karácsonyfa papírból

Hogyan készül a karácsonyfa papírból

Minden kreatív és fantáziadús ember számára készítettünk néhány egyszerű útmutatót, hogy hogyan készül a karácsonyfa papírból. Ezt az inspiráló tevékenységet együtt végezheti gyermekeivel, és garantáljuk, hogy jól fogják érezni magukat. Csodálatos alkotásait aztán …

Karácsonyi világítás házra

Karácsonyi világítás házra – merítsen ihletet!

Karácsonykor számos házon láthatók kűltéri karácsonyi fények. Az utóbbi években az ilyen dekorációk nagyon népszerű trenddé váltak. Ön is szeretné elegáns arany vagy extravagánsabb színekben megvilágítani a házát? Inspirációkkal szolgálunk Önnek, hogy melyik karácsonyi világítás …

Menj az üzletbe