Karácsonyi ajándék ötletek az egész családnak

Karácsonyi ajándék

Ön is minden évben sokat gondolkodik azon, hogy milyen karácsonyi ajándékot vegyen szeretteinek? Olyan érdekes karácsonyi ajándék ötleteket gyűjtöttünk össze az egész családnak, amelyek megkönnyítik a döntést, és garantáltan boldoggá teszik a szeretteit. Cikkünkben remek tippeket talál karácsonyi ajándékokra az anyukájának, feleségének, gyerekeinek, valamint más családtagoknak.

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Nagyszerű ajándék tipp férfiaknak egy karóra. Választhat egy klasszikus elegáns órát, vagy a jelenleg nagyon keresett okosórát. Hasonlóan jó karácsonyi ajándék férfiaknak egy minőségi bőrtárca, amely évekig kitart. De ha ezek az ajándékok nem tűnnek elég kreatívnak, valamilyen élményt is ajándékozhat. Ismer olyan férfit, aki ne szeretne egy kört tenni egy Forma-1-es autóban? Mi nem! Éppen ezért javasoljuk, hogy vásároljon egy utalványt egy felejthetetlen autózásra ebben a gyors autóban, mint nagyszerű ajándékot férfiaknak.

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek

Legyen szó a húgáról, barátnőjéről vagy partneréről, egy minőségi parfümnek minden nő garantáltan örülni fog. Mielőtt azonban ilyen ajándékot vásárolnánk, jó, ha tudjuk, hogy az ajándékozott milyen típusú illatot kedvel. Szintén kiváló karácsonyi ajándék ötlet nőknek egy kozmetikum. Egyetlen nő sem fog nemet mondani egy márkás bőrkrémre vagy szérumra. Egyik sem keltette fel az érdeklődését a fentiek közül? Akkor próbálja meg megajándékozni a szóban forgó hölgyet egy masszázsra vagy más pihentető kezelésre szóló utalvánnyal. Egy ilyen pihenést és kikapcsolódást hozó ajándékért biztosan hálás lesz önnek.

Karácsonyi ajándék ötletek szülőknek

Ajándékozza meg szüleit pihenéssel. Remek ajándék ötlet szülőknek egy fürdő- vagy wellness-üdülésre szóló utalvány. Választhat egy szép kiegészítőt is a lakásukba, egy felakasztható családfa formájában. Csak önön múlik, hogy milyen mélyre megy és milyen széles lesz az ajándékba adott családfa. Hasonlóan nagyon személyes ajándék egy fotókönyv, amelybe tetszése szerint tehet szüleiről készült fotókat. Elvégre melyik szülő ne örülne a gyermekeivel vagy unokáival megörökített pillanatoknak.

Karácsonyi ajándék ötletek anyáknak

Milyen ajándékkal lepje meg az anyukáját? Garantáltan nem lőhet mellé egy minőségi anyagból készült luxus sállal, amelyet biztosan több outfithez is használni fog. Ugyanilyen remek ajándék ötlet a kozmetikum, akár dekoratív, akár különböző minőségi bőrkrémek és szérumok formájában. Ha azonban nem tudja, hogy milyen kozmetikumokat használ az anyukája, akkor menjen biztosra egy minőségi kézitáskával. Elvégre egy nőnek sosem lehet elég kézitáskája, így biztosak vagyunk benne, hogy anyukája örülni fog egy ilyen ajándéknak.


Extra széles karácsonyfák – Amerikai Karácsonyfa

Amennyiben otthona vagy a cég nagyobb térrel rendelkezik és azt szeretné, hogy az Ön karácsonyfája kitűnjön, akkor mindenképpen meg kell tekintenie az extra széles karácsonyfa-választékunkat.

Az extra széles műfenyők a filmekből ismert hatalmas amerikai karácsonyfákra emlékeztetnek. A széles amerikai karácsonyfák lesznek az idei karácsonyi szezon óriási szenzációi.


A legszebb karácsonyi ajándék

A legszebb karácsonyi ajándék kiválasztása a szeretteinknek kemény dió lehet. Különösen akkor, ha azt állítják, hogy mindenük megvan, és semmire sincs szükségük. Ha bizonytalan a választásban, egy ajándékutalvánnyal nem járhat rosszul. Így a megajándékozott maga választ, ön pedig elkerülheti a helyzetet, hogy nem megfelelő ajándékot vásárolt.

Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek

A karácsony főleg a gyerekekről szól, ezért a karácsony előtti időt gyakran főleg azzal töltjük, hogy nekik megfelelő ajándékokat keresünk.
Kifogyott az ötletekből, hogy mit vegyen a család legfiatalabb tagjainak? Próbáljon meg a klasszikusokra fogadni. Egy könyv valószínűleg mindig is az az ajándék lesz, amivel nem lehet melléfogni.
Nem kell mást tennie, mint olyat választani, ami érdekli a gyermeket. Szintén jól bevált karácsonyi ajándék gyerekeknek a Lego vagy különböző más építőjátékok. Egy ilyen kreatív játékkal a gyerekek hosszú órákat tölthetnek el. A gyerekek emellett minden olyan tárgyat szeretnek, amely különböző hangokat ad ki. Ezért biztosan örülni fognak a gyermek hangszereknek, amelyekkel nemcsak szórakozni fognak, hanem a zenei érzéküket is fejleszteni fogják.

Karácsonyi ajándék ötletek apáknak

Azon gondolkodik, hogy milyen eredeti ajándékkal lepje meg apukáját? Egy olyan ajándék, amely a hobbijaihoz kapcsolódik, biztosan boldoggá teszi. Így biztosan nem fog mellétrafálni. Édesapja ezermester, aki mindig javítgat, szerelget valamit? Biztosan örülni fog egy praktikus ajándéknak, egy szerszámkészlet formájában. A horgászat szerelmese például horgászkellékeknek vagy termo alsóneműnek örülhetnek. Ha még mindig tanácstalan, egy közös családi élményt is ajándékozhat. Mi lehet jobb ajándék, mint az együtt töltött idő.

Karácsonyi ajándék ötletek fiúknak

Olyan ajándékot keres, amely láttán felcsillan a kisfiúk szeme? Szórakoztató ajándék lehet egy építőkészlet vagy egy versenyautó, amely biztosan örömet szereznek a versenyző léleknek. A népszerű gyermeksorozatok szereplői kétségtelenül mosolyt csalnak a gyermek arcára. Plüsst vagy inkább egy interaktív játékot választ?

Karácsonyi ajándék ötletek lányoknak

A lányoknak szánt karácsonyi ajándék kiválasztása nem egy rakétatudomány. A dekoratív kozmetikumoknak garantáltan minden lány örülni fog, így biztosan nem lehet velük melléfogni. Egy szép, stílusos ruha, táska vagy cipő ugyanolyan megbízhatóan sikert arat. Az ilyen típusú ajándékhoz azonban ismernünk kell a megajándékozott lány öltözködési stílusát. Minden lány örülni fog a kézre vagy nyakra való különféle ékszereknek is.

Karácsonyi ajándék ötletek tiniknek

Már nem gyerek, de még nem is felnőtt… Mit vegyünk egy tininek, hogy boldoggá tegyük? Szerintünk nagyszerű ajándéktipp tiniknek egy kerékpár, egy görkorcsolya vagy egy roller. Mindezekkel az ajándékokkal kint lehet a szabadban, ami jó hatással van a fiatalok testi és lelki egészségére egyaránt. Egy másik nagyszerű választás egy társasjáték. Jelenleg rengeteg társasjátékot találhatunk a piacon, mindenféle témában. Csak ki kell választani azt, amelyik felkeltheti a tini érdeklődését. És mivel technikai korban élünk, a tinik garantáltan örülnének egy játékkonzoloknak. Egy ilyen ajándékkal nem fog melléfogni.

Karácsonyi ajándék ötletek feleségnek

Mit adjunk a feleségünknek, ha már mindene megvan? Az ékszerekkel nem lehet melléfogni. Akár láncot, fülbevalót, nyakláncot vagy gyűrűt választ, egy szép ékszernek senki sem tud ellenállni. De ha valami különlegesebbet szeretne adni a párjának, ajándékozzon neki egy romantikus utazást vagy nyaralást. Vigye el őt egy olyan helyre, ahol még sosem járt. Egy ilyen karácsonyi ajándék sikere garantált. Vagy inkább valami praktikusabbat szeretne venni neki? Ebben az esetben a robotporszívót ajánljuk. Egy ilyen ajándékkal időt takaríthat meg a feleségének, és megszabadítja őt egy idegesítő házimunkától, a porszívózástól.

Ha sikerült segítenünk karácsonyi ajándékot választani a szeretteinek, annak nagyon örülünk. Ne feledje azonban, hogy a karácsony elsősorban a családdal töltött időről szól, nem pedig az anyagiakról.


További cikkek amik érdekelhetik:

Karácsonyi világítás házra

Karácsonyi világítás házra – merítsen ihletet!

Karácsonykor számos házon láthatók kűltéri karácsonyi fények. Az utóbbi években az ilyen dekorációk nagyon népszerű trenddé váltak. Ön is szeretné elegáns arany vagy extravagánsabb színekben megvilágítani a házát? Inspirációkkal szolgálunk …

karácsonyi kültéri led dekoráció

Ne maradjon le a karácsonyi dekoráció legújabb trendjeiről!

Bátran kijelenthetjük, hogy a karácsony már a nyakunkon van. A béke, az öröm és a család ünnepe. De hogyan lehet kiemelkedni a tömegből és trendinek lenni karácsonykor? Hogy a lehető legegyszerűbb legyen, tippeket adunk a karácsonyi dekoráció legújabb trendjeiről!

karacsonyfavilag.hu - műfenyők

Környezettudatosabb választás a műfenyő

Ez egy szemléletmód, a modern életfilozófiához, életstílushoz. Eldobható műanyag zacsik tömkelege, vagy bedobunk a kocsiba pár többszörhasználatos bevásárlótáskát? Víztisztítót veszünk otthonra, vagy rekeszekkel hordjuk haza a kidobós (hiába recycling) műanyag palackokat? Nyáron az éjszakai …

Menj az üzletbe
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x