Kis karácsonyfa: hova tegyük?

A karácsony nem feltétlenül a nagy és terjedelmes karácsonyfákról szól. Nem mindenkinek van elég helye egy ekkora fa számára, és ebben az esetben a kis karácsonyfa remek alternatíva. A kis karácsonyfa nem foglal sok helyet, egy kis karácsonyi hangulatot hoz az otthonába, és mindenkit boldoggá tesznek, aki örömmel várja a karácsonyt. Mik a kis karácsonyfa előnye és milyen helyükre tehetjük?

A kis karácsonyfa előnye

A mini karácsonyfa legnagyobb előnye a mérete. Ez a kis karácsonyfa nemcsak magasságban kisebb, hanem szélességben is jelentős különbség van a hagyományos karácsonyfához képest. Tényleg bárhol elfér, akár fő karácsonyfaként, akár kiegészítő díszként is használhatja az előszobában, a folyosón vagy a gyerekszobában. A kis karácsonyfa manapság úgy készül, hogy alig tudja megkülönböztetni az élő fenyőfáktól. A piacon kisebb méretű fákat is találhat különböző kivitelezésben. Egy ilyen mini karácsonyfa is már elérhető elsőosztályú FULL 3D vagy 3D-s minőségben, vagy választhat hagyományos, kis karácsonyfa változatot PVC-tűlevelekkel. A mini karácsonyfa színváltozatai is határtalanok. A havas, vagy a zöld különféle árnyalataiban pompázó kis karácsonyfa már magától értetődő.

További előnye, hogy nem kell sok dísz egy ilyen mini műfenyő díszítéséhez. Csak néhány karácsonyi gömbre vagy egyéb díszre van szüksége, és a kicsi műfenyő már fel is van díszítve. Vagy lehet pusztán egy kis karácsonyfa világítással, egyéb díszek nélkül.

Mini műfenyő – hová helyezzük?

Valóban sok lehetőség van. A mini műfenyő gyönyörűen mutat a különböző szekrényeken, polcokon, de ugyanilyen ízlésesen mutat az előszobában, a folyosón, a teraszon vagy gyermeke karácsonyfájaként a gyerekszobában. A fa könnyen elfér az ablakpárkányon is az ablak mellett. Egy ilyen mini karácsonyfa irodahelyiségek díszítésére is alkalmas.

Egy kis karácsonyfa gyönyörűen mutat különböző virágcserepekben, fadobozokban vagy fonott kosarakban. Ízléses, elegáns és stílusos lesz, de a döntés Önre vár.

Vásárlóink által feldíszített mini karácsonyfa

El sem tudja képzelni, hogyan díszítene fel egy ilyen fát? A mini karácsonyfa nagyon népszerű a vásárlóink körében, akik fényképeket küldenek nekünk a feldíszített fákról. Merítsen ihletet az ő dekorációikból.

Felejtse el a sok díszt a fán. Egy ekkora méretű fenyő díszítésére bőven elég néhány dekoráció is. Javasoljuk, hogy kisebb díszeket válasszon, hogy ne tűnjenek túlságosan terjedelmesnek a fán. Feldíszítheti hagyományos karácsonyi gömbökkel, különböző karácsonyi minifigurákkal vagy kismadarakkal.

Még egy ilyen feldíszített kis karácsonyfa is garantáltan elegendő jelképe lesz a karácsonynak az otthonában.

A legkiválóbb minőségű kis műfenyők választékáért látogasson el webáruházunkba: karacsonyfavilag.hu.


3D-s Szibériai Jegenye műfenyő karácsonyra LED

Melyik karácsonyfa illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Forralt bor, mézeskalács, illatgyertyák, meleg zoknik… Egy a jelentésük: hamarosan itt a karácsony. Ha pedig karácsony, akkor ki ne hagyjuk az ünnep legszebb és legimádottabb kellékét, a karácsonyfát. Az üzletekben már ősszel meg lehet vásárolni a különleges csillogó-villogó fenyőfa dekorációkat… de mindig nagy dilemma, hogy milyen stílust válasszunk. Nem csak a dekoráció …

Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren …

Kivágott fenyőfát vagy műfenyőt válasszak karácsonyfának?

A karácsonyfa kétségkívül a karácsony egyik legszebb szimbóluma. Amikor eljön az ideje, sokan foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy kivágott fenyőfát vagy műfenyőt válasszanak? Melyik a környezet barát? Melyik megfizethetőbb? Ezekre, és sok más kérdésre keressük …

Menj az üzletbe