Különleges karácsonyfa díszek

A boltok és a bevásárlóközpontok néha túlzásba esnek. Versengenek, hogy melyik közülük a színesebb, melyik kínál több karácsonyi díszt vagy különféle karácsonyi dekorációt, karácsonyi fényeket és hasonlókat. De mi történne, ha a következő évben kissé másképp díszítené a karácsonyfát?

Ön is minden évben azon töri a fejét, hogyan nézzen ki a  karácsonyfa vagy mivel tudná ebben az évben kicsit mássá tenni?

A változatosság kedvéért kipróbálna retro díszeket vagy más nem hagyományos karácsonyfa díszeket?

Fogadja el néhány tippünket:

Retro karácsonyfa díszek

Amikor azt mondjuk, retro, akkor tényleg arra gondolunk! Emlékszik a színes karácsonyi gömbökre, a csengő és csillag formájú díszekre, amelyek gyermekkorát végigkísérték otthonában, vagy például a nagyszüleinél? Egy retro karácsonyfa igazán szép módja annak, hogy visszatérjünk a gondtalan gyermekkorba.

Vintage stílusú karácsonyfa díszek

Ha a retro túlságosan divatjamúltnak tűnik, akkor valószínűleg a vintage karácsonyi díszek egy kis nosztalgiával töltik majd fel. Az ilyen karácsonyi díszek valóban kivételesek, és biztosan olyan lesz karácsonyfa, mint még soha ezelőtt.

Karácsonyi díszek aszalt gyümölcsből

Az ilyen dekorációknak számos előnye van, természetesen csak egy évet bírnak ki, tehát soha nem lesz ugyanolyan a karácsonyfa, mint az előző évben. Ami ennél is nagyobb előnye, hogy a szoba illatos lesz és ezek a díszek megehetők. A legjobb, ha klasszikus díszekkel kombinálja őket, hogy valódi karácsonyi hangulatot teremtsen. Tényleg sokféle módon lehet a karácsonyt még szebbé varázsolni, az ehető díszek varázsa is egy ilyen trükk. Ne feledje azonban, hogy semmilyen karácsonyi dekoráció nem pótolja a lényeget, a szeretteinkkel töltött időt.


Az alábbi cikkek érdekelhetik Önt:

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti…

Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást. A fények lélegzetelállító játéka az egész családnak örömöt fog okozni.

karácsonyfa

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát? TIPPEK Önöktől a 2021-es évre

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

Menj az üzletbe