Modern műfenyők – a 2020-as év TOP 6 műfenyője

A világ folyamatosan fejlődik és vele együtt fejlődnek azok a technológiák is, amelyeket a műfenyők gyártásakor használnak. Ennek köszönhetően a mai műfenyők és ágaik már rég nem úgy néznek ki, mintha egyesével, papírból vágták volna ki őket. A modern műfenyők gallyai öntött gumiból készülnek, ezért szinte lehetetlen őket megkülönböztetni az élő társaiktól. Ebben a cikkünkben bemutatjuk Önnek a 6 legnépszerűbb műfenyőnket, amelyek segítségével idén igazán modern karácsonyt varázsolhat otthonába!

6. 3D Alpesi Luc Műfenyő cserépben

Az Alpesi Luc Műfenyő az egyik legkelendőbb 3D-s fáink közé tartozik. A tökéletes mini változatát három méretben kínáljuk – 60cm, 80cm, 100cm -, aminek minden bizonnyal sok vásárlónk örül. A cserepes műfenyők nagyon népszerűek azon vásárlóink körében, akiknek otthonában kevés hely áll rendelkezésre, így elve kisebb fenyőre van szükségük. A cserepes műfenyőt szinte bárhová elhelyezheti, ezért, ha egy kis méretűt műfenyőt keres, ami nem foglal sok helyet, ne is keressen tovább, látogasson el a cserepeskarácsonyfák kategóriába.

5. 3D Kaukázusi Jegenye Műfenyő

A 2020-as szezon egyik újdonsága ez az lenyűgöző, halványzöld tűlevelű műfenyő, ami különleges színe miatt egyből kimagaslik a többi fa közül. Természetesen ezt a műfenyőt is az eddigiekben megszokott, klasszikus PVC tűlevelekkel látták el, amelyek garantálják a tökéletesen sűrű megjelenést.

4. FULL 3D Himalájai Boróka Műfenyő

A FULL 3D Himalájai Boróka Műfenyő egyértelműen a 2019-es szezon legkeresetebb 3D-s fája. Ezért úgy döntöttünk, hogy ebben az évben elhozzuk a luxus változatát, amelyet teljes egészében 3D-s tűlevelek alkotnak. Így már valóban összetéveszthetelenül egyedülálló!

3. 3D Kaliforniai Luc Műfenyő

Ez a műfenyő a 2020-as szezon újdonsága. Nemcsak hosszú, lucfenyő gallyaival varázsol el, hanem a modern kivitelezéns eredményeképp a fa törzse is tökéletes utánzata valódi társának. A dizájn és kidolgozás miatt a 3D Kaliforniai Luc Műfenyőt szinte meg sem lehet különböztetni az élő fától.

2. 3D Luc Műfenyő exkluzív LED világítással

A soron következő műfenyőnket jogosan illeti az „exkluzív“ jelző. A nevét főleg az alakja, az ágainak elrendezése és a tökéletesen kidolgozott 3D-s tűleveleinek köszönhetően kapta. Emllett a fa egy LED világítással van kiegészítve, ezért most sok időt és bosszankodást megspórolhat az izzók felrakásával.  Ez az exkluzív fa LED világítás nélkül és FULL 3D változatban is elérhető.

1. 3D Smaragd Jegenye Műfenyő

A 2020-as szezon legkülönlegesebb újdonsága a Smaragd Jegenye Műfenyő, ami  lenyűgöző, sötétzöld színű, 3D-s ágakkal büszkélkedhet, amelyek élethű, valós hatású feléépítéssel rendelkeznek. A 3D Smaragd Jegenye Műfenyő nagyszámú, sűrűn elhelyezett 3D-s ágakból áll, így rendkívül dús.

Ha még nem találta meg a megfelelő fát az otthonába, látogasson el 3D műfenyők oldalra, ahol több mint 15 exkluzív és modern típusú karácsonyfa közül választhat.

3D műfenyő

A 3D műfenyő az utóbbi évek NAGY SIKERE. A használt 3D tűk nem esnek le, és nem különböztethetők meg az élettől. Csak nálunk több mint 15 exkluzív faj található. A 3D-s fák mindegyike első osztályú megjelenést, formai és színi tökéletességet kínál…

Az alábbi cikkek érdekelhetik Önt:

Luxus karácsonyfák – a 2020-as év TOP 6 műfenyője

Egyértelműen a legfényűzőbb fák közé tartoznak a FULL 3D műfenyők, amelyek évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ráadásul most még kiegészítik őket a 2020-as szezon újdonságai, a LED világítással ellátott műfenyők..

Fehér karácsonyfák – a 2020-as év TOP 6 műfenyője

Nem ez az első év, hogy a fehér műfenyők a karácsony legnépszerűbb fái lettek. Fehér hótakarójuk egyedi fákká teszi őket, amelyek eddig talán még nem díszítették az Önök otthonát…

INSPIRÁCIÓK 2020 – HOGYAN DÍSZÍTSÜK A KARÁCSONYFÁT?

A korábbi években hagyományos karácsonyi dekorációt választott, azonban idén szeretne kipróbálni valami újat? Szeretné az idei karácsonyfáját, akár hagyományos fenyőfáról, akár műfenyőről van szó, a szokásostól eltérő, más…

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti…

2020 MŰFENYŐFA ÚJDONSÁGAI

Idén is 10 új exkluzív műfenyőfát készítettünk, figyelembe véve a 3D-s műfenyőfák legújabb trendjeit 2020-ra. Az elegáns és modern műfenyőfáknak köszönhetően a karácsony stílusos és modern lesz…

Menj az üzletbe