TOP 10 fehér és havas műfenyő idén

Top 10 Féher és havas műfenyő idén

Az utóbbi években a legnagyobb figyelmet a fehér és havas műfenyők keltették. A havas karácsony sokszor beteljesületlen álom marad, miért ne válthatnánk így valóra?

Ezek a fák számítanak a legújabb slágernek, és a legkeresettebbek közé tartoznak. Az ok egyértelmű! Fényűző és valósághű megjelenésükkel igazi téli hangulatot varázsolnak. Egy ilyen fával felejthetetlen lesz a karácsony, még akkor is, ha az ablakon túli tájat nem borítja hó. És ki ne szeretné az otthonában is megtapasztalni az ünnepi téli napok varázsát?

Kínálatunkban klasszikus műfenyőket, valamint modernebb és valósághűbb 3D műfenyőket is talál. Jegenyefenyőt, lucfenyőt vagy erdeifenyőt keres? Teljesen fehér, sűrűn vagy csak enyhén havas fát szeretne? A kínálat széles, így tényleg mindenki tud választani.

Szintén stílusosak és modernek a fehér és havas műfenyők beépített LED világítással, ami azt jelenti, hogy többé nem lesz gondja a karácsonyi izzók felfűzésével, és az egyenletes elhelyezés is biztosított, így minden izzó a megfelelő helyen lesz.

Az alábbiakban a legszebb fehér és havas műfenyőket válogattuk ki önnek.

10. Északi Lucfenyő LED fehér műfenyő

Ez a műfenyő garantáltan mindenkit elvarázsol. Egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Ha stílusos és modern, havas műfenyőt keres, akkor ez a megfelelő választás. A fa zöld, sűrű műhóval borított PVC ágakkal rendelkezik. Eredeti megjelenésével és tökéletes formájával a fehér karácsony megismételhetetlen hangulatát varázsolja elénk.

9. 3D Havas Jegenyefenyő havas műfenyő

A tökéletes műfenyőre jellemző, hogy az ágak végét finom műhóréteg borítja. A modern dizájnt a fa kerületét körülvevő 3D fenyőtűk garantálják, amelyeket a fa belső részében lévő PVC-tűkkel kombinálva sűrű megjelenést eredményeznek. Ezenkívül a gallyakat fenyőtobozok és magyalbogyók egészítik ki, így a fa hihetetlenül autentikusnak tűnik.

8. Fehér 3D-s Grönlandi műfenyő

A 3D Grönlandi műfenyő egyértelműen az újdonságok kategóriájába tartozik. A kiváló minőségű lucfenyő tűleveleit hóréteg borítja, és a fa úgy néz ki, mintha most hozta volna az erdőből. Kiváló minőségű PVC-ből és 3D gallyakból készült, így tökéletesen imitálja az élő karácsonyfát.

7. Keskeny Fehér Lucfenyő fehér műfenyő

Mindenki értékelni fogja, aki a korlátozott hely ellenére is tökéletes hangulatot szeretne teremteni karácsonykor. Annak ellenére, hogy keskeny változat, a fa stílusos megjelenésű, és tökéletesen illik minden otthonba. Valósághű megjelenését fokozza, hogy kiváló minőségű PVC ágakból készült, vastag hóborítással.

6. 3D Havas Lucfenyő havas műfenyő

A 3D Jegenyefenyő sikere után egy másik mesebeli dizájnú fa, a 3D Havas Lucfenyő kap szót. Elődjéhez hasonlóan ez a fa is hagyományos megjelenésű, amelyet a kerületét körülvevő 3D ágak és a fa belső részében található klasszikus PVC ágak hoznak létre. Erről sem hiányoznak a magyalbogyók, az ágak végét pedig műhó borítja. Az élő karácsonyfa tökéletes utánzata, így biztosan a figyelem középpontjába kerül bármelyik otthonban.


Fehér karácsonyfák és havas műfenyők

A fehér havas műfenyő az év szenzációja. Teljesen fehér fenyőfát, hólepte változatot vagy zúzmarás karácsonyfát keres? Itt található a fehér havas műfenyők legnagyobb választéka. A legújabb technológiáknak köszönhetően a rétegenként felvitt műhó egyáltalán nem gyúlékony, és szinte tökéletesen utánozza a valódi havas fenyő hatást.  Élethű fehér havas műkarácsonyfákat kínálunk klasszikus és 3D-s kivitelben egyaránt.


5. 3D Szibériai Jegenye fehér műfenyő

Az egyik attraktív újdonság az újdonságok között a 3D Szibériai Jegenye.A fát valósághű havas megjelenésű 3D tűk jellemzik, amelyeket a kerület körül klasszikus PVC tűk egészítik ki, mindez pedig sűrű megjelenést eredményez. Ez a fa biztosan mindenkinek tetszeni fog.

4. Fehér Lucfenyő műfenyő

Egyszerűen nem lehet nem észrevenni a Fehér Lucfenyőt. Ezzel a fával havas, mesebeli karácsonyt varázsolhat a nappaliba. A kiváló minőségű PVC fenyőtűket vastag műhóréteg borítja, és alig lehet megkülönböztetni az élő fától.

3. Fehér 3D-s Alabástrom műfenyő

Luxus és modern műfenyőt szeretne? A 3D-s Alabástrom műfenyőegy másik újdonság, amely minden bizonnyal az egyik legmodernebb műfenyő, amit itt találhat. A fa különleges 3D ágakkal rendelkezik, vastag műhóval bevonva, a fa belső részét pedig klasszikus PVC ágak töltik a tökéletes sűrűség megteremtése érdekében. Az utolsó részletekig kidolgozott, ennek köszönhetően a fa garantáltan nem kerüli el a figyelmet.

2. 3D Királyi Lucfenyő LED műfenyő

Élje át a karácsony varázsát eredeti módon. A 3D Királyi Lucfenyőigazán királyi karácsonyt varázsol. Egyedülálló megjelenésének köszönhetően a megtestesült tökéletességnek nevezhetjük. A fa kombinált 3D és PVC tűkből áll, amelyeket műhó borít. Bónuszként LED világítással van ellátva, amely okostelefonnal vezérelhető. Nem csoda, hogy ez az egyik legkelendőbb fa.

1. Fehér 3D-s Sarki műfenyő

Az egyik újdonság a kivételes 3D-s Sarki műfenyő. Fehér karácsonyról álmodik? Ezzel a fával könnyedén valóra válthatja. A kombinált 3D és PVC tűkből készült zöld lucfenyő ágakat sűrű hó borítja, amely fenomenális fagyos megjelenést eredményez.

Felkeltette az érdeklődést a fehér és havas műfenyő válogatásunk? További fehér és havas műfenyőket talál a fehér és havas műfenyők kategóriában.


További cikkek amik érdekelhetik:

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden …

karácsonyi színek

Milyenek lesznek a karácsonyi színek 2022-ben?

Minden évben követi a karácsonyi dekoráció trendjeit, és aszerint változtatja a karácsonyi dekorációt, hogy éppen milyen színek vannak divatban? Akkor ez a cikk lesz Önnek a telitalálat. Nem titok, hogy mint minden más, a karácsonyi dekoráció …

Karácsonyi világítás házra

Karácsonyi világítás házra – merítsen ihletet!

Karácsonykor számos házon láthatók kűltéri karácsonyi fények. Az utóbbi években az ilyen dekorációk nagyon népszerű trenddé váltak. Ön is szeretné elegáns arany vagy extravagánsabb …

Menj az üzletbe