TOP 10 – Féher műfenyö idén

TOP 10 féher müfenyö idén

Az utóbbi években a havas és Féher műfenyö voltak a legkeresettebb műfenyők. Egyedülálló, mesésen téli hangulatot teremthetnek bármelyik szobában, és valószínűleg ezért is örvendenek olyan nagy népszerűségnek.

Vastagon hófödte, Féher műfenyö keres, vagy csak egy finoman behavazott fenyőfát? A gyártók az ilyen fák mindenféle kialakítására és kivitelezésére összpontosítanak, így mindenki biztosan megtalálja, amit keres.

A Féher műfenyö mind a klasszikus PVC kivitelezésben, mind a legkiválóbb minőségű 3D kivitelezésben megtalálhatók. A hab a tortán a LED világítású Féher műfenyö, amelyek az utóbbi évek újdonságának számítanak.

Idén is elkészítettük a legkeresettebb és legszebb Féher műfenyö listát:

10. Féher műfenyö 3D Királyi Lucfenyő cserépben

Mivel a 3D Királyi Lucfenyő a legnépszerűbb fehér karácsonyfa vásárlóink körében, úgy döntöttünk, hogy kisebb változatban is elhozzuk. Ez a havas, modern fenyőfa egy elegáns zsákvászonba burkolt cserépbe van beállítva, és hihetetlenül valósághűnek tűnik. Méretének köszönhetően szinte bárhol elhelyezhető, és garantáltan mesésen téli hangulatot teremt.

9. Féher műfenyö Keskeny Fehér Lucfenyő

A keskeny műfenyők kifejezetten keresettek a helyszűkében lévő vásárlók körében. Az ilyen keskeny fa kiválasztásakor azonban már nem kell csupán néhány fajtára szorítkoznia. Kínálatunkban találhat egy sűrűn behavazott karácsonyfát is, masszívabb, keskenyebb méretű fenyőágakkal. A fehér keskeny lucfenyő a bizonyíték arra, hogy még egy kisebb méretű fa is lehet stílusos és a trendeknek megfelelő.

8. Havas Féher műfenyö 3D Havas Himalájai Borókafenyő

Az ilyen enyhén hóval borított féher műfenyő remek választás azoknak, akik nem szeretnének tiszta zöld fát, de vastag hóréteggel borított fát sem. 3D Havas Himalájai Borókafenyő vastag fenyőgallyakkal és hosszú tűlevelekkel rendelkezik, amelyeknek csak a végei vannak enyhén műhóval megszórva. A fa hihetetlenül valósághűnek tűnik, és garantáltan több vásárlót is meg fog szólítani.

7. Havas Féher műfenyö 3D Havas Jegenyefenyő

Ezzel a stílusos karácsonyfával garantáltan egy tündérmesébe csöppen. A fa kidolgozott formáját és kialakítását egyszerűen nem lehet nem észrevenni. A kiváló minőségű zöld 3D gallyak a végeit műhó borítja, az összképet pedig a gallyakra helyezett tobozok és piros gyümölcsök teszik teljessé. Tényleg olyan, mint a mesében…

6. Féher műfenyö 3D Keskeny Királyi Lucfenyő

Fentebb már bemutattuk Önnek a keskeny féher műfenyő. Most azonban bemutatjuk ennek a fatípusnak egy még exkluzívabb változatát, egy fehér, havas, mégis keskeny karácsonyfát, amely 3D gallyakból áll, a fa belsejében lévő hagyományos PVC tűlevelekkel kombinálva. Ez nem más, mint a legnépszerűbb féher műfenyő a 3D Királyi Lucfenyő keskenyített változata. Még egy ilyen keskeny fával is lehet királyi karácsonya.


A karacsonyfavilag.hu oldalon gyönyörű féher műfenyö található a következő magasságban:

Féher műfenyö 60-110cm – műfenyö cserépben, kis helyiségekbe alkalmas

Féher műfenyö 120cm – kis műfenyö, a szűkebb helyiségekben alkalmas

Féher műfenyö 150cm – műfenyö a helyszűkében élőknek

Féher műfenyö 180cm – szabványos magasságú műfenyö, minden helyiségbe

Féher műfenyö 210cm – a legkelendőbb méretű féher műfenyö

Féher műfenyö 250cm – magasabb műfenyö, a nagyobb helyiségekben alkalmas

Féher műfenyö 270-450cm – nagyméretű féher műfenyö a tágas, nagy belmagasságú szobákhoz.


5. Karácsonyfa világítással 3D Királyi Lucfenyő LED

A legmodernebb karácsonyfák kategóriáját egyértelműen a csodálatos 3D Királyi Lucfenyő LED nyerte, amely rendkívül népszerű a vásárlók körében. Zöld, lucfenyő 3D gallyait sűrűn műhó borítja, ami által igazán fagyosan téli benyomást kelt. Mindezt a csatlakoztatott LED világítás teszi tökéletessé, így nem kell többé külön-külön foglalkoznia azzal, hogy a fát körbetekerje fényekkel. Természetesen a LED fenyőfa egy alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítható, így a fények vezérlése gyerekjáték lesz.

4. Féher műfenyö Északi Lucfenyő

Ez a régóta bevált, fehér karácsonyfa minden évben az egyik legkelendőbb havas PVC fenyőfa. A lucfenyő tűleveleit sűrűn műhó borítja, ami által igazán téli benyomást kelt. Kétségtelen, hogy ezzel a fenyővel egy kis telet visz az otthonába.

3. Féher műfenyö Fehér Lucfenyő

A Féher műfenyö Fehér Lucfenyő egy olyan műfenyő, amelybe garantáltan bele fog szeretni. Ezt a fehér újdonságot elsősorban a tökéletes kialakítása, a lucfenyő ágak érdekes, masszívabb, a csúcsok felé finoman szűkülő formája és az extra vastag műhó réteg miatt választottuk. Ezzel a lenyűgöző fával bárhol fehér karácsonyt varázsolhat.

2. Féher műfenyö 3D-s Fehér Jegenye

A Féher műfenyö 3D-s Fehér Jegenye az idei szezon legmenőbb újdonsága. Mi teszi különlegessé? Elsősorban az eredetien kidolgozott, lágyan lógó 3D fenyőgallyak adják ennek az egyedülálló fának a hihetetlenül valósághű megjelenést. Ez az újdonságunk szó szerint úgy néz ki, mintha egy sűrűn hófödte fenyőt hozott volna az erdőből a nappalijába.

1. Féher műfenyö 3D Királyi Lucfenyő

Az első helyet méltán a legnépszerűbb havas karácsonyfánk, a 3D Királyi Lucfenyő nyerte el. A zöld, 3D-s fenyőgallyakat sűrű műhó borítja, és úgy vannak elrendezve, hogy a fa a lehető legtökéletesebb formát kapja. Nem csoda, hogy ez a fa hatalmas sikert aratott vásárlóink körében.

Ha még több fehér és havas karácsonyfa választékunkat szeretné megtekinteni, látogasson el weboldalunkra karacsonyfavilag.hu, kategóriába:


karácsonyfa decorate

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát? 

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

3D, full 3D műfenyők

Milyen a szép műfenyő karácsonyra?

Létezik egyáltalán szép műfenyő? Van, aki szerint a műfenyő maga a megtestesült giccs. Ha jobban belegondolunk, a legtöbb esetben a karácsonyi dekoráció, a karácsonyi zene és világítás sem tartozik a magas művészetek kategóriájába, mégis ragaszkodunk hozzá, és a legszőrösebb szívű esztétának is lehetnek kellemes emlékei, élményei, ami ehhez a karácsonyi csillogáshoz kötődik. 

3D-s Szibériai Jegenye műfenyő karácsonyra LED

Melyik karácsonyfa illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Forralt bor, mézeskalács, illatgyertyák, meleg zoknik… Egy a jelentésük: hamarosan itt a karácsony. Ha pedig karácsony, akkor ki ne hagyjuk az ünnep legszebb és legimádottabb kellékét, a karácsonyfát. Az üzletekben már ősszel meg lehet vásárolni a különleges csillogó-villogó fenyőfa dekorációkat… de mindig nagy dilemma, hogy milyen stílust válasszunk.

Menj az üzletbe