TOP 7 karácsonyi film magyarul a Netflixen

Karácsonyi film

El tudja képzelni a karácsonyt karácsonyi filmek nélkül? Talán nincs is jobb módja annak, hogy karácsonyi hangulatba kerüljön, miközben egy kis pihenést és kikapcsolódást is élvezhet. Elhoztuk önnek a legjobb karácsonyi filmeket, amelyeket a Netflixen találhat, és amelyeket mindenképpen érdemes megnézni. A Netflix karácsonyi filmek garantáltan tetszeni fognak mindenkinek, aki szereti akár a szerelemről szóló romantikus  karácsonyi filmeket, akár a karácsonyi animációs filmeket gyerekeknek.

1. Netflix karácsonyi film – A karácsony szelleme

Ha szereti a romantikával teli filmeket, mindenképpen nézze meg Nikki történetét, aki egy elvált anyuka, és úgy dönt, hogy a karácsonyt egy coloradói kisvárosban tölti a gyerekeivel. Ott találkozik egy földmágnással, aki segít neki munkát találni és megmenteni a helyi szállodát.

2. Netflix karácsonyi szerelmes film – A hercegnő csizmája: A karácsonyi küldetés

A romantikus filmek rajongói számára ez a film mindenképpen remek választás karácsonyra. Jules és unokatestvérei eljutnak nagyapja, Castlebury hercegének angol kastélyába. Ott találkozik Ashton herceggel, és együtt dolgoznak azon, hogy teljesítsék a herceg utolsó kívánságát.

3. Netflix karácsonyi film online – Karácsonyi küldetés

A megfelelő választás, ha olyan filmet keres, amely a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt leköti. Egy testvérpár, Teddy és Kate elhatározzák, hogy elfogják a kis Jézust, és kiderítik, hogy hogyan dolgozik. A kaland különböző veszélyekbe sodorja őket, amelyeket a kis Jézussal együtt kell legyőzniük, hogy megmentsék a karácsonyt.

Karácsonyi küldetés - karácsonyi film

4. Netflix karácsonyi film – Az adventi naptár

A szeretet, a család és a barátság is a karácsonyhoz tartozik. Ahogy Abby, a fiatal fotós története is, aki egy adventi naptárt örököl a nagymamájától. A naptár megjósolja neki, hogy mi fog történni a következő napon, és Abby reméli, hogy elhozza neki az igaz szerelmet. Karácsonykor találkozik Josh-sal, egykori gyerekkori barátjával, aki egy amatőr festő, és rájön, hogy nyitottnak kell lennie az új lehetőségekre és ki kell tárnia a szívét, hogy rátaláljon az igaz szerelemre.


Műfenyők LED világítással – ledes karácsonyfák

A LED-es világítású műfenyő a 2020-as év újdonságának számított, és a 2021-es karácsonyi trend egyik fontos főszereplője. Sokan keresnek világítós műfenyőt, karácsonyfát, világító fa dekorációt, asztali műfenyőt világítással vagy világító fenyőfa ablakdíszt.

A  műfenyő beépített ledes világítással azért nagyszerű megoldás, mert a karácsonyi fények közvetlenül a fa ágaiban vannak elhelyezve, amelynek köszönhetően soha nem kell bajlódnia a karácsonyfaizzók felhelyezésével …


5. Karácsonyi film online – Karácsonyi ének

Ez a film az egyik legnépszerűbb karácsonyi film. A film Londonban játszódik karácsonykor, a főszereplő pedig Ebenezer Scrooge, egy kapzsi és önző öregember, akit nem érdekel sem a karácsony, sem más emberek.

Scrooge sorsa azonban megváltozik, amikor három szellem látogatja meg: a múlt, a jelen és a jövő szelleme. Ezek a szellemek megmutatják neki hibáit és veszélyes jövőt, ha nem változik meg. Végül Scrooge úgy dönt, hogy változtat a viselkedésén, és rájön, hogy mennyire fontos, hogy legyen családja és barátai, valamint hogy értékelje és megértse a karácsonyt.

Karácsonyi ének - karácsonyi film

6. Karácsonyi családi film – A karácsony éjszakája

Ez a film is egy remek választás. A humort, a barátságot és a karácsonyi hangulatot ötvözi. Egy baráti társaság minden évben összejön, hogy megünnepeljék az elmúlt évet. Idén bár mások a körülmények, a barátok úgy döntenek, hogy egy újabb őrült éjszakát töltenek együtt, ahol megpróbálnak felejthetetlen élményeket szerezni. Az éjszaka során azonban olyan események történnek, amelyek ráébresztik őket arra, hogy mi az igazán fontos az életben – a barátság és a szeretet.

7. Karácsonyi film gyerekeknek – A karácsonyi léghajó

Nagyszerű választás kisgyermekes családok számára. A történet egy Angela nevű kislány körül forog, aki megpróbálja megváltoztatni a szentestét. Angela egy tervet eszel ki. El akarja lopni az újszülött Jézust a betlehemi jászolból, és hazaviszi, hogy felmelegedjen. De rájön, hogy a család, a barátok és az együttlét fontosabbak, mint az ajándékok vagy a külsőségek.

Reméljük, hogy az általunk kiválasztott filmek elhozzák az igazi karácsonyi hangulatot, és csodálatos időt tölt együtt a családjával.


További cikkek amik érdekelhetik:

karácsonyi színek

Milyenek lesznek a karácsonyi színek 2022-ben?

Minden évben követi a karácsonyi dekoráció trendjeit, és aszerint változtatja a karácsonyi dekorációt, hogy éppen milyen színek vannak divatban? Akkor ez a cikk lesz Önnek a telitalálat. Nem titok, hogy mint minden más, a karácsonyi dekoráció is a trendeknek van kitéve …

Műfenyő az utolsó pillanatban

Műfenyő az utolsó pillanatban? Idén inkább ne!

Műfenyő vásárlását fontolgatja idén? Ha igen, akkor érdemes jó előre körülnézni egy megfelelő műfenyő után. Ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy idén karácsonykor fenyő nélkül marad. 

Már a tavalyi szezonban is észrevettünk problémákat az áruszállítással kapcsolatban …

A profi fotósok a leggyakorlottabb műfenyő vásárlók, nézzük meg, ők, hogy választanak

A fotósok is műfenyőt használnak a karácsonyi hátterekhez. Sőt, több műfenyőt és különbözőeket. Ugyanis a profi fotósoknak a karácsony, fotózás szempontjából szezon. Ilyenkor készül a legtöbb és a legszebb családi kép. Sok család szereti karácsonyi fotóit pár évenként …

Menj az üzletbe