TOP tippek, hogyan díszítsük fel az adventi koszorúnkat

Az adventi koszorú egy hagyományos és nagyszerű dekoráció, amely teljessé teszi a karácsonyi hangulatot. Az ideális hely számára az ünnepi asztal. Igazán eredeti és stílusos dekorációt szeretne készíteni? Ebben a cikkben legjobb adventi koszorú ötleteket mutatjuk be, amelyek biztosan elnyerik a tetszését.

Hol találja meg az adventi koszorú készítéséhez szükséges kiegészítőket?

Az adventi koszorú kellékek közül legfontosabb elem az adventi koszorú alap.A koszorú típusától függően elkészítheti maga, vagy készen vásárolhatja meg egy üzletben. A leggyakrabban használt alap a polisztirol kör, amely ideális a trendi koszorúk elkészítéséhez. Különböző méretek állnak rendelkezésre, így kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbbet. A koszorú alapot többnyire tűlevelű gallyakból készítik. Azok számára, akik nem szeretnének a potyogó tűlevelek  miatt aggódni, a különböző kivitelű műkoszorúk bizonyulhatnak remek választásnak. Az adventi koszorút általában 4 adventi gyertyával díszítik. Ezek a visszaszámlálás szimbólumaként szolgálnak a várva várt karácsonyig.  A gyertyákat, akárcsak a díszeket, olvasztópisztollyal lehet felerősíteni a koszorúra, vagy felnyársalni a fém alapra. Ezután már csak tetszés szerint kell feldíszíteni az adventi koszorút.

Adventi koszorú készítése, amellyel mindenki megbirkózik

Az adventi koszorú készítés nem kell, hogy rakétatudomány legyen. Nincs szükség semmi különlegesre, tűlevelű gallyak is elegendők hozzá, vagy egy mesterséges karácsonyi koszorút feldíszíthet, amely sokkal tovább tart. Az adventi koszorú díszítése is a divatirányzatoknak van alárendelve, ezért sokan hajlamosak a karácsonyi dekorációjukhoz igazítani. Önön múlik, hogy egyszerű, természetes anyagokból, például fenyőtobozokból, aszalt gyümölcsökből és fahéjból készült díszítést választ, vagy díszesebb dekorációt, sok színes karácsonyi dísszel, gömbök, masnik vagy csillagok formájában. Engedje szabadjára a fantáziáját, és meglátja, hogy az adventi koszorú készítés szórakoztató is lehet.


Adventi koszorúk – Karácsonyi dekoráció

A karácsonyfavilág webshopján minőségi adventi koszorúkat kínálunk Önnek. Ezek a dekorációs célú adventi koszorúk színt hoznak az ünnepekre. Asztalra helyezve, gyertyákat rátéve hagyományos adventi koszorú készíthető belőlük. Így egész decemberben kellemes hangulatot teremthet vele. Felakasztva ajtók dekorálásához is alkalmasak. Egyéb kreatív módon a falon is bárhol elhelyezhetőek. Az adventi koszorúk különféle modern kivitelben kaphatóak. Talál zöldet, fehéret, havasat vagy 3D-s tűlevelekből készült változatot.


Hogyan készítsünk modern adventi koszorút?

Szeretné, ha az otthonát egy stílusos és modern adventi koszorú díszítené? A klasszikus adventi koszorúnak hagyománya van. Általában kör alakú, de mi lenne, ha kreatívabb lenne, és egy modern dizájnnal más külsőt adna neki? Egy érdekes tipp egy fából készült alapra helyezett adventi koszorú. Csak adjon hozzá adventi gyertyákat és néhány apró díszt. Rendhagyó a kuglóf formából készült adventi koszorú is, amelyet tobozokkal töltünk meg, és négy gyertyát helyezünk bele.

Adventi koszorú házilag a saját ízlése szerint

Nem tetszenek Önnek az üzletekben kínált adventi koszorúk?  Készítsen egyedi adventi koszorút házilag, személyes varázzsal, a saját elképzelései szerint. Mindössze egy adag kreativitásra és ügyes kezekre van szüksége. Ha egy klasszikus, például tűlevelű gallyakból készült kör alakú koszorú mellett dönt, fontos, hogy előkészítse a szükséges anyagokat.  Akár élő, akár mesterséges koszorú díszítése mellett dönt, nagy segítség az elkészítésben egy olvasztópisztoly, amellyel saját ízlése szerint gyertyákat és díszeket rögzíthet a gallyakra.

Egyedi kék adventi koszorú

A kék kétségtelenül az első helyen áll azon színek között, amelyekbe az adventi koszorúkat szoktuk öltöztetni.  Válassza ezt a színt, és olyan egyedi és elegáns adventi koszorút készíthet, amely igazi ékessége lesz az ünnepi otthonának.  Kombinálhat fényes és matt díszeket, vagy csillámporral is feldobhatja. A különböző árnyalatú kék díszek a havas koszorúval kontrasztban, vagy fehér és ezüst díszekkel kombinálva szintén szemet gyönyörködtetőek. Bárki, aki betér az otthonába, csodálni fogja az így feldíszített adventi koszorút.

Rózsaszín adventi koszorú, amely kiemelkedik a többi közül

A fehér és a rózsaszín színkombináció egyre modernebbé válik. A finom színekkel díszített havas adventi koszorú a bizonyítéka annak, hogy a világos színek is szépen mutatnak a fehér adventi koszorún. A rózsaszín és ezüst kombinációjával díszített adventi koszorú szó szerint ragyogóvá teszi az asztalát, fokozza az ünnepi hangulatot, és örömmel tölt el mindenkit, aki csak ránéz.


További cikkek amik érdekelhetik:

Adventi koszorú

16 REMEK ÖTLETEK A TÖKÉLETES ADVENTI KOSZORÚHOZ

Az adventi koszorú szorosan kapcsolódik a karácsonyi ünnepkörhöz, az advent időszakához. Hagyománya egészen a 19. századra vezethető vissza, amikor Johann Heinrich Wichern, német lelkész iskolát alapított a szegény gyermekek számára és a karácsonyt megelőző időszakban a koszorú gyertyáinak egymás utáni meggyújtásával válaszolt a gyermekek kérdéseire, hogy „Mikor lesz már karácsony?”.

Az Advent ünnepe és az adventi koszorúk

A Wikipédia szerint az Advent a keresztény kultúrkörben a karácsony napját megelőző negyedik vasárnaptól karácsonyig számított időszak. A karácsonyi ünnepkör advent első napjával kezdődik, és vízkeresztig tart. A hétköznapokban az adventi koszorú készítéssel kezdődik a karácsonyra való felkészülés, mely a lakás kitakarításától, annak feldíszítésén keresztül főleg a ráhangolódásról szól.

karácsonyfa decorate

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát? TIPPEK Önöktől a 2021-es évre

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

Menj az üzletbe
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x