Újdonságok 2023-ban – stílusos műfenyők mindenkinek

Hírek 2023

Karácsonykor otthonainkat évszázadok óta hagyományos karácsonyfákkal díszítjük. Szeretné, ha otthonában egy modern és stílusos műfenyő ragyogna, amely nemcsak a karácsonyi hangulatot, hanem egy csipetnyi eleganciát is hozna?

Idén is összeállítottunk egy listát azokról az egyedi újdonságokról, amelyekről nem szabadna lemaradnia, mert kétségtelenül “must have” darabok közé tartoznak a következő szezonban.

Azok számára, akik követik az aktuális trendeket, fehér műfenyőket, klasszikus zöld műfenyőket, stílusos mini műfenyőket, a kisebb terekbe pedig keskeny műfenyőket kínálunk. Ha ez nem lenne elég, a műfenyők mellett valami extrát is találhat, karácsonyi Mikulások formájában, hogy az utolsó részletig tökéletes legyen a karácsonyi hangulat az otthonában.

Merítsen ihletet a válogatásunkból.

1. Fehér műfenyők, amelyek páratlan téli hangulatot varázsolnak

Ezek a fák igazán elegáns és modern megjelenésűek. Ha hiányzik önnek a hűvös táj, miközben kifinomultságot is keres, ezeket a fákat önnek találták ki. Egyedi megjelenésével a fehér műfenyő minden otthonba elhozza a karácsony varázslatos hangulatát. A fehér fák a karakterességüknek köszönhetően váltak divatossá.

2. Zöld klasszikus

A zöld fa az egyik időtlen klasszikus a műfenyők között. Hagyományos megjelenése és időtlensége miatt népszerű. A zöld ágakhoz bármilyen dekoráció illik. Biztosan nem lő mellé, akár a minimalista, akár a díszes és extravagáns stílust, akár a legújabb trendeknek megfelelő színeket választja. Egy zöld fa csodákra képes, és mindenképpen vonzza a tekinteteket.

3. Stílusos mini műfenyők, amelyek teljessé teszik a hangulatot, bárhová is helyezi el őket

Abszolút újdonságnak számítanak a cserépbe helyezett műfenyők, amelyek egyre népszerűbbek. Bárhol elférnek a lakásban, és garantáltan egy kis karácsonyi hangulatot hoznak magukkal. Kiváló megoldást jelentenek, ha nincs időnk élő fáról gondoskodni.


Cserepes műfenyő

A cserepes műfenyő vásárlóink kedvence, mert stabil, élethű és nem kell hozzá külön fenyőfa talp. Cserepes műfenyőinkből is különféle fajtákat kínálunk. Választhat a cserepes luc és jegenye műfenyő közül. A fák készítéséhez használt 3D-s tűleveleknek köszönhetően egy ilyen fa pontosan úgy néz ki, mint egy virágcserépben élő fenyő. Ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy elfelejti meglocsolni. A cserépben lévő 3D-s fenyő nagyon stabil és tartós. A következő méreteket kínáljuk belőle: 60cm, 80cm, 100cm, 105cm, 110cm.


4. Stílusos keskeny műfenyők

Ideális kiegészítő, és különösen azok értékelik, akik a helyszűke ellenére is stílusosan szeretnék berendezni otthonukat. Hiszen nincs is varázslatosabb, mint egy feldíszített otthon látványa karácsonykor. Akkor miért is hagyná, hogy valami korlátozza benne?

5. Túlméretezett és óriás műfenyők

A túlméretes műfenyők gyártásában a koronavírus miatt tartott kétéves szünet után az extra magas fák visszatérnek a kínálatunkba. Megtalálhatja köztük a legnépszerűbb modelleket, például a 3D Exkluzív Lucfenyőt és a 3D Királyi Lucfenyőt.  Ezeket a fákat nem lehet nem észrevenni, és tökéletesen kitöltik a nagy belmagasságú tereket, mint például a lobbikat, bevásárlóközpontokat, irodaházakat vagy bemutatótermeket. A túlméretezett műfenyők változatos kivitelben kaphatók, emellett LED világítással is elérhetők. A dísz készletekkel gyorsan és egyszerűen feldíszítheti őket.

6. BÓNUSZ: karácsonyi Mikulások a tökéletes karácsonyi dekorációhoz

A karácsonyi Mikulás figura olyan karácsonyi dekoráció, amely nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem a lelket is simogatja, és sokak arcára mosolyt csal.  A különböző kivitelek lehetővé teszik, hogy a dekorációt a legapróbb részletekig összehangolja.


További cikkek amik érdekelhetik:

Kis karácsonyfa: hova tegyük?

A karácsony nem feltétlenül a nagy és terjedelmes karácsonyfákról szól. Nem mindenkinek van elég helye egy ekkora fa számára, és ebben az esetben a kis karácsonyfa remek alternatíva. A kis karácsonyfa nem foglal sok helyet, egy kis karácsonyi hangulatot hoz az otthonába …

Karácsonyi dekoráció papírból

5 tipp karácsonyi dekoráció papírból

Tegye izgalmasabbá karácsonyi dekorációját a papír karácsonyi díszek készítésével. Karácsonyi díszek papírból sablon valóban nagyon modern és érdekes. A különböző színű és formájú díszeket készíthet és kiválaszthatja az elkészítés nehézségi fokát. Lehetnek azok papír karácsonyi díszek …

Hogyan készül a karácsonyfa papírból

Hogyan készül a karácsonyfa papírból

Minden kreatív és fantáziadús ember számára készítettünk néhány egyszerű útmutatót, hogy hogyan készül a karácsonyfa papírból. Ezt az inspiráló tevékenységet együtt végezheti gyermekeivel, és garantáljuk, hogy jól fogják érezni magukat. Csodálatos alkotásait aztán díszként …

Menj az üzletbe