Hogyan válassza ki műfenyőjét?

Manapság számtalan műfenyő közül választhatunk, ezért a bőség zavara az, ami igazán nehézséget jelenthet a vásárlás során. Webshopunkban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, már csak tudni kell választani! Ezt a cikkünket Fenyőfa választási segítségnek szánjuk, hogy a rengeteg műfenyőnk közül megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt. Elsődleges célunk természetesen a karácsonyi élményszerzés, már csak meg kell találni hozzá álmai fenyőfáját, a létező legszebb műfenyőt, ami egyből belopja magát a szívébe. 

A karácsonyfa megfelelő helyének és méretének megválasztása

Elsődleges kérdés, hogy hova szeretné tenni a műfenyőt. Nagyobb fenyőt tenne a földre, vagy egy kisebbet megemelten, egy kis asztalra? A kedvező elhelyezés kiválasztása nem fog sok fejtörést okozni, ugyanis műfenyőinket nem kell nagyon távol tenni a radiátortól, nem lesz semmi baja melegebb környezettől, nem fognak elkezdeni hullani a tűlevelei, ahogy egy élő fa esetében. Ha elképzelte, hol lenne a legjobb helye, jöhet a méret kérdése. Ragadjon centit és mérje le, hogy pontosan mekkora hely áll rendelkezésre. Érdemes úgy számolni, hogy a fa körül könnyedén lehessen tevékenykedni, hiszen a legtöbb családban a karácsonyfa díszítés közös program. Sarkalatos pont, hogy a karácsonyi ajándékok is elférjenek a karácsonyfa alatt vagy mellett, netán körülötte. Külön felhívnánk karácsonyfadíszek kapcsán a figyelmet a belmagasság kérdésére, aki csúcsdíszt szeretne a karácsonyfája tetejére tenni, ne felejtse el azt is belekalkulálni a magasság kiválasztásakor.

A műfenyő fajtájának, típusválasztásának szempontjai

Ha kiválasztottuk a műfenyő helyét, következhet az igazán izgalmas rész, a fa stílusa. Ez teljes mértékben az Ön és a családja ízlésére van bízva, tegye hát fel magának a kérdést, hogy mit szeretne látni az otthonában? Van kedvenc fenyő fajtája? Sűrű, dús fenyőfát, amely tökéletes minden szempontból, vagy egy ritkább fenyőt szeretne, amelyre több dísz fér? Hagyományos karácsonyfa talpat preferál vagy inkább cserepes, földlabdára hasonlító kivitelezést? Külön szeretne égősort felhelyezni a fára vagy egyszerűen már a műfenyőbe beépítve megvenni? Nálunk mindenre talál opciókat! 

További befolyásoló tényező: az ár

Értelemszerűen választását az árak is befolyásolhatják. A teljes 3D-s hatású fenyőfáinkról közelről sem látható, hogy nem valódiak, hiszen pontos modellezesünknek és fejlett gyártástechnológiánknak köszönhetően természetes társaik szakasztott másai. Egy ilyen FULL 3D-s műfenyővel, mint például ez a FULL 3D Himalájai Műfenyő, valamint ízléses dekorációval és egy kis fenyőillattal a valaha látott legszebb karácsonyfája lehet. Amennyiben kisebb keret áll rendelkezésére válasszon olyan műfenyőt, aminél a belső ágakat sima változatban készítették, de a kívül lévő, jól látszódó fenyőágak szép 3D-s megjelenésűek, akárcsak ez a 3D Exkluzív Lucfenyő


Klasszikus műkarácsonyfák

A PVC ágakból készült klasszikus műfenyők továbbra is nagyon népszerűek. Ezek a minőségi, nem éghető PVC anyagból készült fenyőfák több stílusban is megtalálhatók. Kínálatunk között szerepelnek hagyományos műfenyők különféle színvariációkban, néhány fenyőt akár élethű dobozok is kiegészíthetnek. A hagyományos fák közül legnépszerűbbek az extrán sűrű műfenyők és a 3D-s PVC tűlevelekkel is ellátott lucfenyők, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a természetben található élő fenyőfákra.


Különleges hatású műfenyők, extrák: hófödte, full 3D, beépített LED-ek, dekoratív talpmegoldások

Egyre trendibb választás a hófödte hatású fenyőfa, amely szakasztott mása a fenyőerdők természetes zöld fenyőinek, egyből havazás után. Egy ilyen fenyő mellett még a fűtött lakásban is egy erdei kunyhóban érezhetjük magunkat, mintha éppen most hoztuk volna be az erdőben kivágott fenyőfát, még a hónak sem volt ideje elolvadni rajta. Legtöbb műfenyőnk hagyományos karácsonyfa talppal kapható, azonban talál fenyőket virágcserépben vagy dekoratív állványon is. Több modellünk kapható beépített égősorral is, erről a LED világítású fenyőink között talál bővebb információkat. Ha kedvenc fenyőfa típusra szeretne keresni, esetleg megtetszett egy utazás vagy kirándulás alkalmával egy-egy fenyő fajta, nálunk ezt is megteheti. Nézzen szét népszerű lucfenyőink között, vagy vándoroljon távolabbi vidékre ezzel a 3D Kanadai műfenyővel.

Műfenyő, mint hosszútávú beruházás

Akármelyiket is válassza, biztosra vesszük, hogy jól fog dönteni. Műfenyőt vásárolni egyben beruházást is jelent a jövőbe. Mostantól minden éven kihúzhat egy teendőt a karácsonyi teendői közül, a karácsonyfavásárlást. Nem kell utolsó pillanatban, sötétben, becsomagolt fák közül találgatni, melyik fog jól mutatni otthonában, az ünnep elmúltával pedig nem kell tűlevelek végeláthatatlan seregét porszívózni. Azonban változatlanságtól sem kell tartani, hiszen akármelyik évben könnyűszerrel lecserélheti a dekorációit, választhat a korábbiaktól teljesen eltérő stílust. Egy biztos, Önnek csak egyszer kellett kifizetni, gondoskodni arról, hogy legyen… a többi évben csak gyönyörködni kell benne.


3D, full 3D műfenyők

Milyen a szép műfenyő karácsonyra?

Létezik egyáltalán szép műfenyő? Van, aki szerint a műfenyő maga a megtestesült giccs. Ha jobban belegondolunk, a legtöbb esetben a karácsonyi dekoráció, a karácsonyi zene és világítás sem tartozik a magas művészetek kategóriájába, mégis ragaszkodunk hozzá, és a legszőrösebb szívű esztétának is lehetnek kellemes emlékei, élményei, ami ehhez a karácsonyi csillogáshoz kötődik. Mi se legyünk hát ennyire szigorúak, hiszen a karácsony …

3D Műfenyő Király műlucfenyő LED

Így tarthat lépést a karácsonyfa a legújabb tech trendekkel

A karácsonyfa szó hallatán először egy klasszikus és kevésbé modern fenyő jut a legtöbbek eszébe. Csak kevesen tudják, hogy ezek a klasszikus fenyők milyen modern tulajdonságokkal is tudnak rendelkezni. A LED-es fényfüzérek már évek óta piacvezető dekorációk, azokat mindenki szereti …

környezetbarát karácsony

Létezik zero-waste vagy környezetbarát karácsony?

Elsőre különleges és nehéz kihívásnak tűnhet a hulladékmentes (zero waste) vagy az eco-friendly (környezetbarát) karácsony megrendezése, de nem lehetetlen! Az ünnepek alatt felhalmozódó szeméthegyek senkinek sem kedveznek, így a lehető legjobb dolog ezt elkerülni. Ebben a cikkben minden olyan hasznos információ megtalálható, ami megkönnyíti a családok, a környezetünk és a bolygónk életét a karácsonyi ünnepek folyamán.

Menj az üzletbe
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x