Kombinálja a karácsonyi dekorációkat a tökéletes karácsonyi díszítés létrehozásához

Karácsonyi kollekciók

Ismeri azt az érzést, amikor hosszú órákat tölt azzal, hogy olyan kiegészítőket keres, amelyek illenek a már otthon lévőkhöz? Hallott már a karácsonyi kollekciókról? Legyen ugyanolyan fajta karácsonyi girlandja, adventi koszorúja vagy kis karácsonyfája cserépben, mint a karácsonyfája.

3D Alpesi Lucfenyő karácsonyi kollekció

Az egyik legnépszerűbb kollekció a 3D Alpesi Lucfenyő karácsonyi dekoráció, amelynek sötétzöld tűlevelei megkülönböztethetetlenek az élő tűlevelektől. Webáruházunkban ebben a kollekcióban különböző magasságú 3D Alpesi Lucfenyő karácsonyfákat, karácsonyi girlandokat, karácsonyi koszorúkat, valamint mini karácsonyfát is talál cserépben.

3D Himalájai Műfenyő – díszítse otthonát az erdő színeivel

Szeretné otthonában egy igazi erdő hangulatát megteremteni? A 3D Himalájai Műfenyő kollekció első látásra elnyeri majd a tetszését. Ebben a kollekcióban karácsonyi girlandokat, adventi koszorúkat, mini karácsonyfákat cserépben és természetesen nagy karácsonyfákat is talál, 3D és FULL 3D változatban.

A fenyőfák szerelmesei számára a választás egyértelmű – 3D Kaukázusi Jegenyefenyő kollekció

Nem tudja elképzelni a karácsonyt fenyőfa nélkül a nappalijában? Több fenyőkollekciónk is van, de a bestseller a 3D Kaukázusi Jegenyefenyő kollekció, amely világoszöld tűleveleivel tűnik ki. Karácsonyi girlandot, adventi koszorú és természetesen 3D, FULL 3D és XL karácsonyfát is talál ebben a kollekcióban. A kollekciót egy ízléses cserepes 3D Mini Jegenyefenyő teszi teljessé.

Szokatlan 3D Jeges Lucfenyő kollekció

Az ezüstszínű fák lassan, de biztosan egyre nagyobb figyelmet kapnak. A jegenyefenyő karácsonyfát különböző méretekben, 3D és FULL 3D kivitelben is beszerezheti. A 3D Jegenyefenyőt a karácsonyi girlandok és az adventi koszorúk kategóriában is megtalálhatja.


3D műfenyők

A 3D műfenyő az utóbbi évek NAGY SIKERE. Az igazi fenyő hamar kiszárad és gyorsan lehullanak a tűlevelei. A 3D tűlevelek ezzel szemben nem esnek le, és látszatra mégsem különböztethetők meg az élőtől. Csak nálunk, több mint 30 exkluzív fenyő fajta található. A 3D műfenyők mindegyike első osztályú megjelenésű, formailag és színeiben is tökéletesen tükrözi az erdő fáit. Az igényesebb …


A királyi karácsonyt a 3D Királyi Lucfenyő kollekció garantálja

Nem vált valóra az álma a fehér karácsonyról?  Nem baj! A hóval borított 3D Királyi Lucfenyő karácsonyfánk a megoldás. A karácsonyfák különböző méretekben kaphatók, 180 cm-től 240 cm-ig. Egy kisebb változatot is felhasználhat otthona dekorációjában – 3D Királyi Lucfenyő cserépben. Ebben a kollekcióban adventi koszorúkat és karácsonyi girlandokat is talál különböző méretekben.

Téveszthetetlen 3D Normandiai Jegenyefenyő

Ha olyan fát keres, amely úgy néz ki, mintha most hozta volna a hegyekből, akkor a 3D Normandiai Jegenyefenyő tökéletes választás. Az elegáns megjelenést a sötétzöld tűlevelek és a fa közepének részletes kidolgozása hozza létre. Ez a fafajta exkluzív FULL 3D változatban is kapható. Ha szereti, ha minden az utolsó részletekig is tökéletes, a tűk formájával és színével megegyező alakú és színű girland és koszorú is létezik.

Autentikus Ezüst Lucfenyő

A karácsonyfát, valamint az ezüst jegenyefenyő dizájnú adventi koszorút vagy girlandot ezüstzöld tűk jellemzik, amely megsokszorozza hitelességüket. A tűk PVC-ből készültek, de a nagyszámú ág miatt a fa is terjedelmesnek tűnik.

3D Havas Jegenyefenyő természetes díszekkel

Ez a fa azoknak fog tetszeni, akik szeretik az egyszerűséget, vagy egyszerűen csak belefáradtak abba, hogy minden évben karácsonyi díszeket akasszanak a fára. A kétféle tűlevelű ágakat fenyőtobozok és magyalbogyók díszítik, így csak karácsonyfa izzókat kell rátenni, és máris kész a karácsonyfa. A díszítést ugyanebből a kollekcióból származó girlanddal vagy koszorúval egészítheti ki.


Adventi koszorúk – Karácsonyi dekoráció

A karácsonyfavilág webshopján minőségi adventi koszorúkat kínálunk Önnek. Ezek a dekorációs célú adventi koszorúk színt hoznak az ünnepekre. Asztalra helyezve, gyertyákat rátéve hagyományos adventi koszorú készíthető belőlük. Így egész decemberben kellemes hangulatot teremthet vele. Felakasztva ajtók dekorálásához is alkalmasak. Egyéb kreatív módon …


3D Smaragd Jegenyefenyő – egy élő fától megkülönböztethetetlen fa

Eredeti megjelenésű, sötétzöld tűlevelű fa, amelyet alig lehet megkülönböztetni egy élő fától. Akár a klasszikus méretek, akár a cserepes fa közül választ, otthona szó szerint ragyogni fog. A kollekcióban található koszorúk és girlandok készítéséhez is élethű, egyedi tűlevelű ágakat használnak.

Kristály Lucfenyő kollekció

A kristályos lucfenyő egy különleges karácsonyfa. Szeretné elkerülni a klasszikus zöld fákat, de a havas és fehér fa nem igazán illik az ízléséhez? Ez a fafajta az arany középutat jelenti. A sötétzöld PVC tűket csak enyhén pettyezi hó, az ágakat pedig fenyőtobozok és magyalbogyók díszítik. Karácsonyi koszorúk és girlandok is találhatók ebben a kivitelben.

Modern havas Fehér Lucfenyő

Egész évben várta a fehér karácsonyt, de az időjárás másképp döntött, és havat csak a mesékben láthat? Akkor a Fehér Lucfenyő a megfelelő választás, amely elhozza önnek a fehér karácsonyt. Ha ön is azok közé tartozik, akiknek az otthon minden szegletét fel kell díszíteniük, akkor biztosan örömmel fogja fogadni, hogy ebben a kollekcióban karácsonyi koszorúkat és girlandokat is kínálunk különböző méretekben.


Karácsonyi műfenyő girlandok

Kínálatunk között szerepelnek modern, kiváló minőségű karácsonyi mű girlandok is. Minden termék egyedi kialakítású, keressen akár fehér, havas girlandot, zöld vagy 3D-s tűlevelekből álló műfenyő füzért. A karácsonyi girland sokoldalú ünnepi dekoráció lehet, amely segít a karácsonyi …


A feltűnő 3D-s Hatalmas Luc műfenyő

A név itt magáért beszél. Ha egy fenséges karácsonyfát keres, most megtalálta. Ezt az elképesztően széles és masszív fát egyszerűen nem lehet nem észrevenni. A fa tökéletesen élethűen néz ki, és az ágak kétszer olyan vastagok, mint más fáknál. Az extra széles karácsonyfák kategóriában találja meg. A fa mellett a koszorúk és girlandok is feltűnő díszekként szolgálnak ebből a kollekcióból, és nagyszerű kiegészítői lehetnek a karácsonyi dekorációnak.

Ne pazarolja az idejét különálló karácsonyi dekorációs darabok keresésével, nézzen körül a karacsonyfavilag.hu webáruházunkban, és válasszon egy komplett dekorációt, amely hosszú éveken át örömmel fogja eltölteni.


További cikkek amik érdekelhetik:

Házilag készített karácsonyi dekoráció

Házilag készített karácsonyi dekoráció!

Alkotó vénája van, és handmade dekorációkat és díszeket szeretne készíteni? Remek ötleteket mutatunk a karácsonyi dekorációkhoz, amelyeket könnyedén elkészíthet otthonában. Nincs ebben semmi nehéz. Mindössze egy kis ügyesség, kreativitás és …

Nagycsaládos vendégség

Nagycsaládos vendégség – így szervezd meg tökéletesen

A karácsonyi ünnepek közeledtével mindenki izgatottá válik. Egyesek az ajándékok, mások az ünnepi étkezések miatt. Jól tudjuk, hogy valójában nem is erről szól ez az ünnep, hanem magáról a szeretetről, amikor együtt a nagy család. A teljes rokonság egy porta alatt összegyűlhet, …

Adventi koszorú

16 REMEK ÖTLETEK A TÖKÉLETES ADVENTI KOSZORÚHOZ

Az adventi koszorú szorosan kapcsolódik a karácsonyi ünnepkörhöz, az advent időszakához. Hagyománya egészen a 19. századra vezethető vissza, amikor Johann Heinrich Wichern, német lelkész iskolát alapított a szegény gyermekek …

Menj az üzletbe
Ünnepelje velünk a nyár kezdetét, akár -15 % kedvezmény
-15% kedvezmény minden készleten lévő termékre
x