TOP 10 – karácsonyfa trend 2022 a mi vásárlóinktól

Egy szépen feldíszített karácsonyfa kétségtelenül hozzátartozik a karácsonyhoz, és remekül kiegészíti a tökéletes karácsonyi hangulatot. Milyen a karácsonyfa divat és a karácsonyfa trend a jelenlegi időszakban? Úgy döntöttünk, hogy cikkünkben bemutatjuk Önnek a vásárlóink legszebb karácsonyfáit. Kiválasztottuk Önnek a TOP 10 karácsonyfa divat képviselőit, amelyeket a vásárlók a díszítésükkel tökéletesre varázsoltak. Nos, mit szól hozzá? Egyetért velünk, vagy Ön egy másik legszebb karácsonyfát választana?

1. Trendi karácsonyfa: FULL 3D Kaukázusi Jegenyefenyő

A vásárlóink karácsonyfái között az első helyen egyértelműen a gyönyörű FULL 3D Kaukázusi Jegenyefenyő áll. Erre a karácsonyfára a halványzöld 3D tűlevelek a jellemzők, és a vásárlóink által kiválasztott piros karácsonyi díszek gyönyörűen mutatnak rajta. Bézs színű díszekkel kombinálta őket, amelyekkel gyönyörűen harmonizálnak. A vásárlónk a díszítéshez csak néhány nagyobb virágot, masnit és kisebb díszeket használt. Nos, a döntés Önre vár, nem ez a legszebb karácsonyfa?

Trendi karácsonyfa: FULL 3D Kaukázusi Jegenyefenyő

2. Karácsonyfa trend: 3D Hegyi Lucfenyő

A karácsonyi dekorációk piros-arany kombinációja valóban örökérvényű, és ezt az elégedett vásárlónk is tudja. Ilyen gyönyörűen és elegánsan díszítette fel a 3D Hegyi Lucfenyő műfenyőjét. A fa a maga 240 cm-es magasságával igazán óriásinak tűnik, ezért több arany és piros karácsonyi gömböt használt a díszítéséhez. Részünkről ez egyszerűen tökéletes.

Karácsonyfa trend: 3D Hegyi Lucfenyő

3. Karácsonyfa divat: 3D Királyi Lucfenyő

A fehér és havas karácsonyfák mostanában MENŐK. A 3D Királyi Lucfenyő az egyik legnépszerűbb, havas 3D fenyőfa, és a vásárlónk bravúrosan oldotta meg a dekorációt. Ehhez a fehér karácsonyfához általában halvány, rózsaszín vagy ezüst árnyalatokat társítják a vásárlók, így az ilyen típusú fa piros és arany díszítése igazán eredeti. A hatalmas piros és arany masnik és az ugyanilyen színű gömbök együttesen teszik ezt a fát figyelemfelkeltővé.

Karácsonyfa divat: 3D Királyi Lucfenyő

4. Amerikai karácsonyfa: 3D Alpesi Lucfenyő XL

A méteren felüli 3D Alpesi Lucfenyő XL nem igényel sok díszítést. Bár ez egy igazán masszív fa, mégis olyan sűrű, hogy csak néhány stílusos dísz és néhány merész fény kell a díszítéséhez. Elégedett vásárlónk pontosan ezt a dekorációt választotta. Csak néhány, többnyire aranyszínű díszeket és sűrűn elhelyezett, melegfehér árnyalatú karácsonyi fényeket használt. Ez a fa kétségtelenül az egyik legszebb műkarácsonyfa, amelyet vásárlóink elküldtek nekünk.

Amerikai karácsonyfa: 3D Alpesi Lucfenyő XL

5. Karácsonyfa trend: 3D Havas Himalájai Műfenyő

A finoman havas 3D Himalájai Borókafenyőt vásárlónk lágy, rózsaszínes fehér színbe öltöztette. Sok ilyen színű díszt használt a fa díszítésére, legyen szó karácsonyi gömbökről, csillagokról, angyalkákról és egyéb díszekről. Az általános dekorációt rénszarvas, angyal és hóember karácsonyi díszekkel emelte ki a fa mellett, a karácsonyfa alatt pedig stílusos rózsaszín szőnyeggel. Ez igazán illik ehhez az ötödik legszebb karácsonyfához.

Karácsonyfa trend: 3D Havas Himalájai Borókafenyő

Műfenyők LED világítással – ledes karácsonyfák

A LED-es világítású műfenyő a 2020-as év újdonságának számított, és a 2021-es karácsonyi trend egyik fontos főszereplője. Sokan keresnek világítós műfenyőt, karácsonyfát, világító fa dekorációt, asztali műfenyőt világítással vagy világító fenyőfa ablakdíszt.


6. Karácsonyfa divat: Kristály Lucfenyő

A Kristály Lucfenyő a hagyományos fenyőfák kategóriájába tartozik, de ez nem változtat a szépségén. Ez a vásárlónk által feldíszített fa méltán az egyik legszebb műkarácsonyfa. Ez a vásárlónk által feldíszített fa méltán az egyik legszebb műkarácsonyfa. A vásárló csak néhány nagy fehér virágot, néhány aranyszínű karácsonyi gömböt és kevés, különböző formájú fehér dekorációt választott. Nem véletlenül mondják, hogy az egyszerűségben rejlik a szépség.

7. Karácsonyfa trend: Északi Lucfenyő

Ez a gyönyörű karácsonyfa garantáltan fagyos, téli hangulatot idéz. A vásárló fehér és ezüstszínű díszeket használt ehhez a sűrűn hóval borított műkarácsonyfához. A fára többnyire csillagok, rénszarvasok és angyalok formájú karácsonyi gömbök és díszek kerültek. Ezt a fát a stílusos fehér karácsonyfa alá való szőnyeg is tökéletessé teszi.

Karácsonyfa trend: Északi Lucfenyő

8. Karácsonyfa divat: Keskeny Fehér Műfenyő

Akkor is lehet szép karácsonyfája, ha nincs elég hely az otthonában. Vásárlónk a keskeny, havas műfenyő típust választott, amelyre fehér és rózsaszín karácsonyfadíszek kerültek. Bár a fa átmérője kicsi, de az igazán sűrű, és gazdagon hófödte fenyőgallyai biztosítják, hogy ne legyenek üres helyek a fán. A vásárló főként hatalmas virágokat és kisebb karácsonyi gömböket választott a fa díszítésére. A karácsonyfa alatti fehér szőnyeg, a lámpás és a Mikulás-díszítés teszi teljessé a karácsonyi dekorációt.

Karácsonyfa divat: Keskeny Fehér Műfenyő

9. Karácsonyfa trend: 3D Jeges Lucfenyő

Ez a karácsonyfa szokatlan, jeges színe miatt rendkívül népszerű. Elégedett vásárlónk főként fehér karácsonyi díszeket használt a díszítéshez, amelyeket arany és zöld színű díszekkel egészített ki. A fa tetején lévő eredeti piros karácsonyi sapka és a modern fonott kosár, amelyet a vásárló a talp lefedésére használt, szintén stílusos kiegészítés. A fa melletti Mikulás dekoráció és egy nagy karácsonyi manó ízlésesen feldobta az összhatást.

Karácsonyfa trend: 3D Jeges Lucfenyő

10. Karácsonyfa divat: 3D Mini Lucfenyő

TOP 10 legszebb karácsonyfánkat a kisméretű 3D Mini Lucfenyő karácsonyfa teszi teljessé. A vásárló rózsaszín, plüss gömböket és rénszarvas formájú fadíszeket választott a fa díszítéséhez. A fa köré tekert fények hűvös, fehér árnyalatúak. Ez a mini karácsonyfa a bizonyíték arra, hogy egy kis karácsonyfa is lehet szép és ízléses.

Karácsonyfa divat: 3D Mini Lucfenyő

Tetszik Önnek a vásárlóink karácsonyfa trend szerint feldíszített műkarácsonyfái? Reméljük, hogy cikkünket hasznosnak találja a fája díszítésében, és ihletet merít. A legszebb műkarácsonyfákat prémium minőségben megtalálja a karacsonyfavilag.hu weboldalon.


Twinkly multicolor strings

TWINKLY – Modern karácsonyi díszfények a 21. század karácsonyfáira

A TWINKLY egy intelligens, forradalmian új LED díszvilágítás, amelyet könnyen szabályozhat az okostelefonjával. A fenyőfa lámpácskáinak révén a legcsodálatosabb színkombinációk és tökéletes fényjáték fogja elkápráztatni Önt, csak kapcsolja be a Bluetooth-ot és a smart adapteren keresztül csatlakoztassa, használja hozzá az ingyenes Twinkly alkalmazást. A fények lélegzetelállító játéka az egész családnak örömöt fog okozni.

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti karácsonyi világkiállításon bemutatják a legújabb divatot mind a klasszikus karácsonyfák, mind a 3D-s fák díszítésére.

karácsonyfa

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát?

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

Menj az üzletbe