TOP 10 – A legszebb műfenyők ügyfeleinktől

top 10 a legszebb műfenyők

A legszebb műfenyő internetes verseny már hagyománynak számít webáruházunk Facebook oldalán. Elégedett vásárlóink fotókat küldenek nekünk a nálunk vásárolt feldíszített műfenyőkről, amelyeket aztán megosztunk a Facebook profilunkon.

Követőink dönthetik el, hogy melyik a legszebb műfenyő. A “Tetszik” gombra kattintva támogathatják a kiválasztott műfenyőket. Az első négy helyet a legtöbb “like”-ot kapott fák foglalják el.

És hogy mely fák voltak a legsikeresebbek a 2022/2023-as karácsonyi szezonban? Elkészítettük a TOP 10 legszebb műfenyő listáját ügyfeleink szerint.

1. hely

3D Skandináv Lucfenyő 210cm műfenyő

Az első helyet 504 “like”-kal a 3D Skandináv Lucfenyő műfenyő szerezte meg. A vásárló fehér karácsonyi gömböket és díszeket választott, amelyeket rózsaszín karácsonyi gömbökkel és fa karácsonyi díszekkel egészített ki. A szürke színű Mikulás és a szürke lámpás is tökéletesen passzol hozzá.

3D Skandináv Lucfenyő 240cm

2. hely

3D Kaukázusi Jegenyefenyő 240cm műfenyő

A második legszebb műfenyőnek a 3D Kaukázusi Jegenyefenyőt választották 427 “like”-kal. A karácsonyfa piros karácsonyi díszekkel, fehér karácsonyi gömbökkel, szívekkel, valamint természetes díszekkel és mézeskaláccsal volt díszítve. Kitűnnek rajta a stílusos papírgömbök, a masni és csillag alakú díszek és a kis kesztyűk.

3. hely

3D Királyi Lucfenyő 240cm műfenyő

A 375 “like”-kal lett a harmadik legszebb a 3D Királyi Lucfenyő. A vásárló fagyos dekorációt választott, ezüst karácsonyi díszekkel, arany karácsonyi gömbökkel és masnikkal kombinálva, amelyeket stílusos kötött állatokkal egészített ki. A fa környezetét egy karácsonyi rénszarvasfigura, egy lámpás és korcsolyák egészítik ki, a földön pedig egy fából készült jászol is helyet kapott.

4. hely

Északi Lucfenyő 270cm műfenyő

A negyedik helyen az Északi Lucfenyő végzett 334 szavazattal, hagyományos piros-fehér-arany színben. A vásárló piros karácsonyi gömböket és masnikat használt a fa díszítéséhez, amelyet arany és fehér karácsonyi gömbökkel, valamint jégcsapokkal és piros-fehér nyalókákkal egészített ki.

5. hely

3D Kaukázusi Jegenyefenyő XL 240cm műfenyő

322 szavazattal az ötödik helyet egy minimálisan feldíszített fa szerezte meg, amelyen csak egy pár nagy barna karácsonyi gömb és arany állat dominált, kisebb arany és réz karácsonyi gömbökkel és csillagokkal, valamint egy arany csúcsdísszel.

Karacsonifá Feldíszített XL-es 3D-s Kaukázusi Jegenye műfenyő karácsonyra 240cm

Full 3D műfenyő

A Full 3D műfenyők (100% 3D) kivételesen 3D-s tűlevelekből készülnek, így tökéletesen imitálják az élő fát. A teljes 3D-s műfenyő a legfényesebb és legmodernebb dolog, amelyet a piac kínál. A 3D puha tűlevelekkel ellátott gallyak a legjobb minőségű PE (polietilén) anyagból készülnek, a legújabb technológiákkal. Ebben az évben 4 exkluzív (100% 3D) típusú FULL 3D-s műfenyőt készítettünk az Ön számára.


6. hely

3D Kaliforniai Lucfenyő 210cm műfenyő

A következő legtöbb “like”-ot a 3D Kaliforniai Lucfenyő kapta, 312 szavazattal. A vásárló piros és arany karácsonyi gömböket, karácsonyi rózsákat és kis díszeket választott.

7. hely

3D-s Óriás Luc műfenyő karácsonyfa LED 210cm

309 szavazattal a hetedik helyen végzett az óriás műfenyő, amely esetében a vásárló rengeteg fehér és arany karácsonyi gömböt használt, emellett a modern angyalszárnyak és az arany virágok is kiemelkednek rajta.

8. hely

FULL 3D Alpesi Lucfenyő 210cm műfenyő

Az arany karácsonyfadíszekkel díszített műfenyő 293 “like”-ot kapott.  Arany karácsonyi gömböket és díszeket használtak, pillangó, virág, hópehely és mikulássapkás karácsonyi gömbökkel.

Karacsonifá Feldíszített FULL 3D Alpesi Lucfenyő 210cm

9. hely

3D Királyi Lucfenyő 210cm műfenyő

A kilencedik legszebb műfenyő ugyancsak egy 3D Királyi Lucfenyő lett 266 szavazattal. A fehér, ezüst és arany karácsonyi gömbök kombinációja az ezekben a színekben pompázó virágokkal együtt igazán elegánssá teszi ezt a fát.

10. hely

Északi Lucfenyő 210cm műfenyő

A TOP 10 legszebb műfenyő listáját 261 szavazattal a gyönyörű Északi Lucfenyő zárja, fehér, fekete és arany kombinációban, szokatlan “aranyesővel” a tetején. Az angyalszárnyakat és a fehér állatokat sem lehet nem észrevenni.

Reméljük, hogy a legszebb műfenyők választéka elnyerte a tetszését, és sikerült ihletett merítenie a vásárlóinktól a karácsonyi dekorációhoz a következő karácsonyi szezonra.

A karacsonyfavilag.hu webáruházunkban az egyes termékek mellett további, ügyfeleink által feldíszített műfenyőket is talál.


További cikkek amik érdekelhetik:

Modern karácsonyi díszek – top 10 idei trend

Bár a legtöbben csak a karácsonyt közvetlenül megelőző adventi időszakban kezdik meg a díszek vásárlását, a karácsonyi tendenciák már hónapokkal azelőtt sejthetők. A karácsonyi díszek gyártói és eladói minden januárban a frankfurti karácsonyi világkiállításon bemutatják …

karácsonyfa decorate

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát? TIPPEK Önöktől a 2021-es évre

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

Házilag készített karácsonyi dekoráció

Házilag készített karácsonyi dekoráció!

Alkotó vénája van, és handmade dekorációkat és díszeket szeretne készíteni? Remek ötleteket mutatunk a karácsonyi dekorációkhoz, amelyeket könnyedén elkészíthet otthonában. Nincs ebben semmi nehéz. Mindössze egy kis ügyesség, kreativitás és néhány …

Menj az üzletbe