TOP 10 – Prémium műfenyő az idei évre

TOP 10 prémium müfenyö az idei évre

Mint minden évben, idén is bemutatjuk Önnek a prémium műfenyő exkluzív listáját, amelyeket a legigényesebb vásárlóinknak szántunk. Mindenki szeretne egy gyönyörű, hatalmas, valósághű karácsonyfát az otthonában, amelyet nem lehet megkülönböztetni az igazitól. Pontosan ilyen fenyőket talál a cikkünkben.

Összeállítottuk a TOP 10 luxus műfenyő listáját, amelyek között megtalálható az egyre keresettebb 100% 3D műfenyő, de az utóbbi évek trendje, a méreten felüli XL amerikai karácsonyfa is.

Akkor mutassuk be ezeket az exkluzív modelleket:

10. Prémium műfenyő FULL 3D Jeges Lucfenyő

Ha fényűző, természetes megjelenésű karácsonyfát keres, a FULL 3D Jeges Lucfenyő garantáltan elnyeri tetszését exkluzív, jeges-zöld tűleveleivel. Az egész fa teljes egészében 3D gallyakból áll, ami fokozza a valósághű megjelenést.

9. Luxus műfenyő FULL 3D Kaukázusi Jegenyefenyő

A 3D Kaukázusi Jegenyefenyő a karácsonyfák örökérvényű klasszikusa. A népszerű műfenyő tökéletesebb és valósághűbb FULL 3D változata kétségkívül a legigényesebb vásárló tetszését is meg fogja nyerni. A kizárólag természetes zöld színű 3D gallyakból álló fa, garantáltan nem különbözteti meg az élő fától.

8. Méreten felüli amerikai műfenyő 3D Hatalmas Lucfenyő XL

Luxus műfenyő modelljeink közé tartozik vitathatatlanul a méreten felüli amerikai karácsonyfa XL, a 3D Hatalmas Lucfenyő. Ez a luxus műfenyő modellre a szabványfeletti sűrűség és szélesség a jellemző a nagyszámú 3D és PVC gallyak révén. A gallyak természetes zöld színe finoman keveredik a zöld halványabb árnyalatával. Ezt a fát garantáltan nem fogja figyelmen kívül hagyni.

7. Luxus műfenyő FULL 3D Himalájai Borókafenyő

Luxus, hatalmas, természetes zöld színű 3D fenyőgallyakból áll, pontosan ezekből tevődik össze ez az exkluzív és rendkívül népszerű műfenyő. A széles gallyak és a hosszú, valósághű tűlevelek révén ez a fa igazán dús és természetes benyomást kelt.

6. Méreten felüli amerikai műfenyő 3D Alpesi Lucfenyő XL

Ez a méreten felüli amerikai műfenyő volt az egyik legkeresettebb termékünk a tavalyi szezonban. A műfenyő nagyszámú zöld 3D és PVC gallyakból áll, ami garantálja a valóban sűrű és hatalmas megjelenést. A hagyományos, műkarácsonyfákhoz képest szélesebb, és kétségtelenül bármelyik szoba uralkodó elemévé válik.


Extra széles karácsonyfák – Amerikai Karácsonyfa

Amennyiben otthona vagy a cég nagyobb térrel rendelkezik és azt szeretné, hogy az Ön karácsonyfája kitűnjön, akkor mindenképpen meg kell tekintenie az extra széles karácsonyfa-választékunkat. Az extra széles műfenyők a filmekből ismert hatalmas amerikai karácsonyfákra emlékeztetnek. A széles amerikai karácsonyfák lesznek az idei karácsonyi szezon óriási szenzációi.

Extra széles karácsonyfák

5. Luxus amerikai műfenyő 3D Kecses Jegenyefenyő XL

A luxus amerikai műfenyő kategóriában a 2022-es ÚJDONSÁG, a 3D Kecses Jegenyefenyő XL garantáltan az egyik legkedveltebb karácsonyfa. Ez a hatalmas, sötétzöld karácsonyfa a számos 3D és PVC gallyai révén a méreten felüli kategóriába tartozik. A műfenyő sűrűségétől és szélességétől garantáltan eláll a lélegzete.

4. Prémium műfenyő FULL 3D Exkluzív Lucfenyő

Ez a luxus műkarácsonyfa garantáltan elvarázsol mindenkit, aki természetes megjelenésű, fényűző műfenyőre vágyik. Az exkluzív 3D gallyak, amelyek természetes zöld színűek, alkotják az egész fát. A fa olyan részletgazdag, hogy valóban nehéz lesz megkülönböztetni egy élő fenyőtől.

3. Prémium amerikai műfenyő 3D Himalájai Borókafenyő XL

Kínálatunk harmadik legpompásabb fája az idei év újdonsága, a 3D Himalájai Borókafenyő XL. Ennek az exkluzív műfenyőnek a fenyőgallyai önmagukban is hatalmasak, és ebben a luxus méreten felüli változatban 30 %-kal több van belőlük a hagyományos fajtájához képest. Ha egy igazán széles, hatalmasnak tűnő, amerikai karácsonyfa a vágya, akkor ez lesz az igazi.

2. Prémium műfenyő FULL 3D Alpesi Lucfenyő

A luxus műfenyő, a FULL 3D Alpesi Lucfenyő, épphogy csak lemaradt az első helyről. A tökéletes, sötétzöld fenyő teljes egészében kiváló minőségű 3D tűlevelekből készült, ami hihetetlenül valósághűvé teszi a megjelenését. Ez a fenyő mindenkinek mindenkinek elhozza a természet egy darabját a nappalijába.

1. Luxus amerikai műfenyő 3D Kaukázusi Jegenyefenyő XL

A luxus és prémium kategóriában az abszolút első helyet a 3D Kaukázusi Jegenyefenyő XL szerezte meg, amely tavaly a legnépszerűbb volt. Ez a hatalmas, méreten felüli és rendkívül sűrű, halványzöld színű amerikai karácsonyfa méltán foglalja el az első helyet.

Megszólította Önt valamelyik luxus és prémium kategóriás műfenyő? Ezek mindegyike megtalálható a karacsonyfavilag.hu weboldalunkon a következő kategóriákban:


3D, full 3D műfenyők

Milyen a szép műfenyő karácsonyra?

Létezik egyáltalán szép műfenyő? Van, aki szerint a műfenyő maga a megtestesült giccs. Ha jobban belegondolunk, a legtöbb esetben a karácsonyi dekoráció, a karácsonyi zene és világítás sem tartozik a magas művészetek kategóriájába, mégis ragaszkodunk hozzá, és a legszőrösebb szívű esztétának is lehetnek kellemes emlékei, élményei, ami ehhez a karácsonyi csillogáshoz kötődik. 

karácsonyfa decorate

Hogyan díszítsük fel a karácsonyfát? 

A karácsony feltartóztathatatlanul közeledik. Ismét gondban van, hogyan díszítse fel karácsonyfáját? A karácsonyfa díszítés melyik stílusát válassza, milyen díszekkel ékesítse fel a fenyőfát és milyen színű legyen a karácsonyi dekoráció?

3D-s Szibériai Jegenye műfenyő karácsonyra LED

Melyik karácsonyfa illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Forralt bor, mézeskalács, illatgyertyák, meleg zoknik… Egy a jelentésük: hamarosan itt a karácsony. Ha pedig karácsony, akkor ki ne hagyjuk az ünnep legszebb és legimádottabb kellékét, a karácsonyfát. Az üzletekben már ősszel meg lehet vásárolni a különleges csillogó-villogó fenyőfa dekorációkat… de mindig nagy dilemma, hogy milyen stílust válasszunk.

Menj az üzletbe